luxor-logo.png

Meubelmaatwerk

Op maat voor een perfect resultaat.

"Luxor geeft vorm aan uw woonideeën" is een ambitieuze belofte. We bieden hoogkwalitatieve meubelen, met grote aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Wat het atelier van Luxor verlaat, is dus mooi én praktisch.

Een interieur zonder compromissen

 

Op het vlak van uw interieur sluit u geen compromissen. U wilt immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel.

Afmetingen, materiaal, afwerking en kleur zijn de variabelen in het verhaal. Eén ding kunt u niet kiezen: de kwaliteit, die is bij ons altijd van de bovenste plank.

 

Ontvang een vrijblijvende prijsofferte of bekijk meer van onze realisaties.

 

3 redenen om Luxor te kiezen

button-lente-1.png

Gratis interieuradvies

Tijdens de kennismaking luisteren onze interieurarchitecten naar uw wensen en gaan aan het schetsen. Schetsen die later uitgroeien tot volwaardige productieplannen. Samen kiezen we de materialen die bij u passen. 

button-lente-2.png

Een blik achter de schermen

We houden u op de hoogte van het hele productieproces. Net voor de afwerking is het mogelijk uw meubilair te komen bewonderen in onze ateliers. Daarna gaat het afwerken van start en ondergaan alle meubelen nog een grondige eindcontrole.

button-lente-3.png

45 jaar vakmanschap

We beschikken over een eigen atelier. Met meer dan 45 jaar Belgisch vakmanschap geniet u van kwalitatief en duurzaam werk.

Hoe gaan we te werk?

Gratis interieuradvies aan huis

U komt bij ons, of wij komen bij u en luisteren naar uw interieurwensen. Breng uw plannen en ideeën mee. Ook als u samenwerkt met een eigen (interieur)architect is hij/zij van harte welkom.

herstoffeer-stap-1.jpg
meubelmaatwerk-stap-2.jpg

Aan de slag

Nu gaan onze mensen aan de slag. Zij vertalen uw persoonlijke ideeën in een ontwerp op maat. Aan de hand van duidelijke plannen en realistische 3D-tekeningen krijgt u een heel fraai beeld van het mogelijke eindresultaat. Hier is nog alle ruimte voor aanpassingen of wijzigingen.

 

Na definitief akkoord van de ontwerpen en overleg komen onze technische mensen bij u ter plaatse alles nauwkeurig opmeten. Aan de hand van de opmetingen wordt een technische tekening gemaakt waarop ieder detail exact is uitgewerkt. De tekeningen worden ter goedkeuring voorgelegd en besproken. Kleine aanpassingen zijn nu nog mogelijk.

 

Als alles volledig volgens uw wensen op papier is uitgewerkt start de effectieve productie van uw meubelen in ons atelier. Computergestuurde machines zorgen voor een minutieuze uitvoering van het uitgetekend ontwerp en ons vakmanschap zorgt voor de finishing touch. Alle meubelen worden vooraf helemaal opgebouwd in ons atelier. Nadien nodigen wij u uit. Pas na uw goedkeuring gaan wij over tot de eindafwerking en kleuring. 

Uw interieur krijgt vorm

Ons montageteam komt na afspraak de meubelen bij u thuis plaatsen en afwerken. Ze laten alles netjes achter zodat u meteen vrienden en kennissen kunt uitnodigen. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

 

Benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk hiernaast hoe ons Luxorteam een bureau plaatst bij een gezin in Sint-Martens-Latem.

Wat onze klanten vertellen

 

U hoeft ons niet op ons woord te geloven.

Lees daarom wat onze klanten over ons vertellen.

 

Lees wat onze klanten vertellen.

 

We zijn ongelooflijk tevreden met het resultaat van onze meubelen. Hierdoor genieten we van een 'nieuw' interieur. Jullie service is buitengewoon, heel correcte afspraken en heel vriendelijke mensen voor wie geen moeite teveel was om ons te helpen de juiste kleuren/combinaties te vinden. Jullie firma is echt een aanrader voor iedereen die zijn interieur in een nieuw kleedje wil stoppen!
Bedankt!

 

VANDEN BRAEMBUSSCHE / HANSBEKE   26/10/2014

 

Wat kost een meubel op maat?

 

Het ene meubel is het andere niet. Daarom bekijken we graag samen met u uw concrete plannen en ideeën. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte met gratis interieuradvies.