luxor-logo.png

Zandstralen van meubelen
Uw favoriete meubel in een nieuw kleedje

U herkent het vast wel. Uw kast, tafel, stoelen,… zijn van topkwaliteit en passen qua vormgeving perfect in uw interieur. U kunt er echter moeilijk afscheid van nemen want het is enkel de kleur die niet meer zo hedendaags is.

 

Geniet nu van 100 euro korting* op uw zandstraling.

* Geldig op herstoffering/zandstraling vanaf €1.000. Tot 31/12/2017.

Niet cumuleerbaar met andere promoties.

 

Uw favoriete meubel in een nieuwe kleur

 

Wij geven uw meubelen een tweede leven. We zandstralen, fijnschuren en herkleuren uw favoriete meubelen in de kleur die u wil. Ook voor het zandstralen van uw keuken, trap, eiken balken, ... bij u ter plaatse bent u bij ons aan het juiste adres

 

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk meer van onze realisaties.

 

3 redenen om Luxor te kiezen

button-lente-1.png

Gratis interieuradvies aan huis

U hoeft u niet te verplaatsen, want we komen bij u langs aan huis voor gratis interieuradvies. We brengen een uitgebreide stalencollectie, zo kunt u in uw eigen leefruimte de juiste tint kiezen.

button-lente-2.png

Eigen Transport

We halen uw meubelen op het afgesproken tijdstip af en brengen ze met de grootste zorg terug. Zo hoeft u niets te regelen voor het transport.

button-lente-3.png

Eigen Atelier

We beschikken over een eigen atelier. Met meer dan 45 jaar Belgisch vakmanschap geniet u van kwalitatief en duurzaam werk.

Hoe gaan we te werk?

Gratis interieuradvies aan huis

Onze adviseurs komen langs om uw meubelen te bekijken en maken meteen een inschatting van het werk en de kostprijs. Ze luisteren naar uw wensen en adviseren met welke kleur de meubelen tot hun volle recht zullen komen in uw leefruimte. Indien gewenst kunnen zaken aangepast of vernieuwd worden, bijvoorbeeld een nieuw of groter tafelblad. Zo voldoen de meubelen opnieuw perfect aan uw specifieke wensen.

herstoffeer-stap-1.jpg
zandstralen-stap-2.jpg

Aan de slag: uw meubelen krijgen een make-over

Na akkoord en overleg worden uw meubelen opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen transportdienst. Heeft u een keuken, trap, eiken balken, ... die u in een nieuw kleur wenst, dan komen wij bij u ter plaatse om zorgvuldig de werken uit te voeren.

 

In het atelier worden uw meubelen onder handen genomen. Scharnieren, beslag en eventueel ook glas worden, volgens afspraak, al dan niet gedemonteerd.  Nadien worden de meubelen met een natuurlijk mineraal (Olivijn) gezandstraald en handmatig fijngeschuurd tot op het oorspronkelijke hout.

 

Eenmaal uw meubelen volledig blank staan wordt u in ons atelier uitgenodigd. U krijgt professioneel advies vanop de werkvloer over alle mogelijke kleuren en toepassingen voor uw meubelen. Zo kunt u de nieuwe tint kiezen passend bij de sfeer die u in uw interieur wenst te creëren.

Uw meubelen terug als nieuw bij u thuis

Uw meubelen krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden uw meubelen als nieuw terug bij u thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

 

Ook nadat uw vernieuwde meubelen terug in uw huis staan, geniet u van onze service en garantie. Hoe we dat doen? Lees meer over onze garantie.

herstoffeer-stap-3.jpg

Wat onze klanten vertellen

 

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees daarom wat onze klanten over ons vertellen.

 

Lees wat onze klanten vertellen.

Zeer tevreden, oogt heel mooi en zijn goed hersteld

Ingrid ide - Eeklo

 

 

Weet u graag meer over herstofferen of meubelrenovatie? Bent u graag op de hoogte van de laatste interieurtips, weetjes of de nieuwste trends?

 

 

U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Wilt u uw meubel ook laten zandstralen?

 

Heeft u ook een meubel staan dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft? U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met gratis interieuradvies. U geniet nu tijdelijk van 100 euro korting* op uw zandstraling.

 

* Geldig op herstoffering/zandstraling vanaf €1.000 tot 31/03/2017. Slechts 1 maal geldig per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties.