luxor-logo.png
Herstoffeeractie

Geniet nu van 100 euro korting
bij uw herstoffering/zandstraling

100 euro korting

Onbedachtzaam dingen weggooien? Dat staat vandaag niet meer. Meubelrenovatie is daarom populairder dan ooit. Door het herstofferen en zandstralen van uw meubelen geeft u ze een tweede leven.

3 redenen om Luxor te kiezen

button-lente-1.png

Gratis interieuradvies aan huis
U hoeft u niet te verplaatsen, want we komen bij u langs aan huis voor gratis interieuradvies. We brengen een uitgebreide stalencollectie, zo kunt u in uw eigen leefruimte de juiste tint kiezen.

button-lente-2.png

Eigen Transport
We halen uw meubelen op het afgesproken tijdstip af en brengen ze met de grootste zorg terug. Zo hoeft u niets te regelen voor het transport.

button-lente-3.png

Eigen Atelier
We beschikken over een eigen atelier. Met meer dan 40 jaar Belgisch vakmanschap geniet u van kwalitatief en duurzaam werk.

 

Ja, er bestaat nog écht vakmanschap!

Geef uw meubelen een tweede leven door ze te herstofferen en/of zandstralen.

 

Benieuwd wat we met Uw meubelen kunnen doen?

Enkele tevreden klanten aan het woord

Van Beneden Ghisèle uit Sleidinge

04/12/2017

Ik geef toe dat ik op voorhand wat schrik had dat mijn meubelen na de zandstraling er wat te gelig zouden uit zien. Maar bij het installeren van de afgewerkte meubelen in onze leefruimte, viel dit enorm goed mee. Het oogt heel naturel en warm.

JOZEF TRUYTS uit DEURNE ANTWERPEN

20/11/2017

Een woord 'PERFECT'

Stefan De Rooster uit Houtvenne

20/11/2017

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het zandstralen van onze meubelen. Dit werd uitgevoerd door een zeer bekwaam en uiterst professioneel team. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Top!

 

Geniet nu van 100 euro korting, we komen vrijblijvend langs voor gratis interieuradvies.

 

of bel 050 70 45 44

 

 

* Geldig op herstoffering/zandstraling vanaf €1.000 tot 30/06/2016. Slechts 1 maal geldig per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties.