luxor-logo.png

Week van het
meubelmaatwerk

19-25 september

Luxor geeft vorm aan uw woonideeën met kwalitatief hoogstaand meubelmaatwerk: “Alles wat uit onze ateliers komt moet mooi én praktisch zijn. Onze klant verdient kwaliteit van de bovenste plank. En dat is precies wat hij krijgt.” Kijk zelf maar…

Kijk binnen bij Marc en Delphine

Ontmoet Marc en Delphine. Marc en Delphine geven hun leven vorm met Luxor-meubelmaatwerk. Deze week laten ze jou binnenkijken in hun landelijke nieuwbouwwoning. Een toonbeeld van uniformiteit en sereniteit. Want Marc en Delphine hebben een hart voor hout en natuurlijke materialen zoals smeedwerk en natuursteen. Sober wordt zo het toppunt van stijl.

 

 

 

Maandag

Marc & Delphines slaapparadijs

Een slaapkamer moet rust uitstralen. Dat heeft Delphine goed begrepen.

 

Hun strakke, landelijke slaapkamer is een oase van hout en kalmerende wittinten. Zalig zen worden, krijgt hier een heel nieuwe betekenis.

 

Bovendien is hout de perfecte manier om een minimalistisch interieur een warme uitstraling te geven.

 

In deze slaapkamer is de trap weggewerkt achter een vlakke muur met handige schuiven. Maar ook de wand met ingebouwde dressingkasten is een toonbeeld van strakke functionaliteit.

 

Dinsdag

Delphines badkamerritueel

De plafondhoge badkamerkasten benutten niet alleen elke vierkante centimeter. Het natuurlijke en witte hout vind je ook terug in de keuken.

 

Slim bekeken, want materialen herhalen zorgt voor meer eenheid en een rustig, ruimtelijk gevoel.

 

Leuk om te weten: de ingenieuze LED-verlichting in de badkamerkastjes creëert zowel sfeer- als functioneel licht.

 

Marc en Delphine slaan dus twee vliegen in een klap met hun open, lichte badkamer op maat. Bovendien zijn de kids dol op het ruime ligbad – goed voor uren badplezier.

 

Woensdag

De kleren maken ... Marc

Een dressing moet rust creëren en orde scheppen in uw garderobe. Want uw nieuwste outfits moeten met alle aandacht gaan lopen, niet het subtiele meubelmaatwerk.

 

Daarom blinkt Marcs dressing op maat uit in minimalisme, uniformiteit en slim ruimtegebruik.

 

Zijn kleren zien er zo goed als nieuw uit. En er is plaats genoeg voor al zijn lievelingsstukken.

 

Bovendien wil iedereen toch wel een slaapkamer met een geheime doorgang, niet? En niet alleen voor het plezier van de kinderen! Dit is slim en leuk leven.

 

Donderdag

Ontbijten met Marc en Delphine

Sesam, open u! Of toch niet...

 

Gelukkig hebt u geen echte toverspreuk nodig om de geheime deuren te openen in hun keuken.

 

Verrassend is het wél. Want niet alleen de toestellen – zoals de koelkast, de oven en de microgolfoven – zijn ingenieus verstopt in de kastenwand.

 

Ook twee deuren zijn verborgen: eentje naar de berging en eentje naar de wijnkelder.

 

Of hoe een slimme organisatie en knappe kasten rommel doen verdwijnen zonder spectaculaire goocheltrucs. Let ook op de warme uitstraling: hout leeft!

 

Vrijdag

Marc gaat aan het werk

Een werkplek hoeft niet saai te zijn. Kijk maar naar het thuiskantoor van Marc.

 

Fun en functionaliteit gaan hier hand in hand. Alle dossiers zitten veilig weggeborgen in de lage wandkasten, maar dankzij de grote vensterpartijen gaan de ramen en de tuin met alle aandacht lopen.

 

Open, ruimtelijk gevoel gegarandeerd! Bovendien toveren de kinderen de wandkasten met enkele vrolijke kussens om tot knusse zitbanken.

 

Kinderspel en zo wordt de bureauruimte van papa de perfecte huiswerkplek voor de kids.

 

Zaterdag

Thuiskomen bij Marc en Delphine

Jezelf zijn begint bij je thuis.

 

Ook in de woonkamer kiezen Marc en Delphine voor een kastenwand op maat. De traditionele, symmetrische vormgeving nodigt uit tot gezellige gezinsmomenten.

 

Het warme hout verbindt de woonkamer met de keuken en de hal. Enkele goedgekozen decoratiestukken en familiefoto’s maken het plaatje helemaal af.

 

Koffiekletsen en huiswerk maken, series kijken en vrienden ontvangen,... Het leven van dit gezin speelt zich af in het hart van dit huis. Daarom maken ze het zich gemakkelijk, met meubels op maat van hun leven.

 

 

Zondag

Marc komt tot rust

Een man cave kan meer zijn dan een kelder met pooltafel en barmeubel.

 

Kijk maar naar het tijdloze toevluchtsoord van Marc. Hij kiest voor een op maat gemaakte boekenkast, een robuuste Chesterfield en een vlammend haardvuur.

 

Geef toe, deze bibliotheekwand combineert tonnen karakter met klassieke charme.

 

Dit is dé plek in het huis om stoere verhalen te vertellen en een flinke bel gin-tonic in te schenken. Stuur de kinderen maar naar bed en zet snel een fijne plaat op.

Droomt u ook van een leven op maat?

 

Luxor heeft een hart voor hout en magnifiek meubelmaatwerk.

Ontdek snel wat wij allemaal voor u kunnen doen.