luxor-logo.png

13/07/2017

Vandewalle

Hooglede

Waaw.. wat een resultaat.! Het past super mooi in Oma en Opa hun interieur. Super tevreden en erg goeie service.! En merci voor de wijn ;D..

IMG_0828.JPG
IMG_0675.JPG

11/07/2017

Huysentruyt Wilfried

Harelbeke

Toen Luxor op de afgesproken dag onze zetels en stoelen na herstoffering terugbrachten waren we blij verrast om het mooie resultaat en de prachtige afwerking van zowel de zetels als de stoelen.

P1020124.jpg

07/07/2017

Vanhoutte Danny

Aalter

De stoffering van onze stoelen heel mooi afgewerkt. Super service.

DSC01992.JPG

24/06/2017

Paul Rongé

Aartselaar

Wij hebben ons rotan salon laten herstofferen. Prachtig resultaat en topkwaliteit. Bedankt aan het ganse team van Luxor.

IMG_0356.JPG

22/06/2017

Christel De Craene

Destelbergen

Onlangs lieten we door Luxor onze bureaustoel herstofferen. De keuze van kleuren en soorten stoffen was eindeloos. Na nog geen 2 weken hadden we onze bureaustoel terug. Wij zijn zeer tevreden van de uitstekende service en de goede uitvoering.

17/04/2017

Verhaeghe

Eeklo

Bedankt voor het mooie resultaat bij het herstofferen van onze stoelen.

20170409_124338.jpg

25/03/2017

Vandierendonck

Beernem

Barstoelen zijn als nieuw ! Klassewerk tegen een faire prijs.

image (133).jpg

23/03/2017

De Witte Mario

Evergem

Graag drukken wij onze grote tevredenheid uit met betrekking tot onze 6 gerenoveerde eetkamerstoelen.

Volledig in overeenstemming met onze keuze, prachtige afwerking. Vakwerk!

Ook bedankt voor het bezoek aan de fabriek die ons toeliet een inzicht te krijgen hoe het renovatieproces verloopt met keuze van afwerking.

19/03/2017

Christel Depestel

Westmalle

Voor tweede maal gewerkt met deze firma voor her stofferen salon in nubuck. Zeer vriendelijke mensen - correcte afspraken. Zeer tevreden.

04/03/2017

Vandermassen

Zottegem

Wij zijn heel tevreden: ruime keuze aan stoffen, deskundige afwerking, correcte levering.

15/12/2016

Geert De Marez -Decock

Hulste

Zijn zeer tevreden over het herstofferen van onze zetels. Alles is naar wens verlopen. "Mooi werk geleverd"

08/12/2016

Van Steenwinckel

Vilvoorde

Bijzonder tevreden met het herstofferen van onze twee Maralunga's . Ze zien eruit als nieuw. Perfecte service van offerte tot levering. Op de foto de twee vernieuwde zetels samen met onze recent overgenomen en voorlopig nog niet geherstoffeerde  Maralunga.

IMG_4689.JPG

11/11/2016

Inion - Claes

Koekelare

Langs deze weg hou ik er aan U  en uw manschappen van ganser harte te danken voor de uitstekende service ! Het is een waar genoegen dat men zo op uw dienstbaarheid voor de 100 % kan rekenen !

Van ganser harte : DANK U WEL !!!

03/11/2016

Deprettere - Descamps

Wevelgem

Met deze willen wij onze dank betuigen voor de volledige vernieuwing van ons lederensalon. Het resultaat is zeer goed, de afwerking is zeer perfect.

Mogen wij met deze de ganse groep die ook maar iets gedaan heeft vanaf de offerte, afhalen, herstofferen en terug brengen van harte bedanken,alles is verlopen in de vastgestelde tijd en door mensen met veel kennis en ervaring.

01/10/2016

Kris Van Messem

Grimbergen

Nadat Luxor onze meubelen zandstraalde en kleurde namen zij onze zetels onder handen. Zij toverde deze om in een prachtig lederen salon. Zo gaven ze aan ons interieur een geheel nieuwe uitstraling. Zetels en meubelen vormen zo een mooi geheel. Met dank aan alle vriendelijke medewerkers van Luxor.

IMG_2884.JPG

29/08/2016

Vormingscentrum

Malle

Beste Hans,

 

Zopas hebben uw collega’s de geherstoffeerde kussens terug naar het centrum gebracht. Dat is volledig volgens afspraak, bovendien is het resultaat en de kwaliteit van het geleverde werk uitstekend. Daarnet zijn alle kussens geplaatst en het geeft de ruimte een frisse en jonge uitstraling. Hans, voor jou en de collega’s van de firma felicitaties met het mooie werk en hartelijk dank voor de soepele samenwerking!

 

Graag tot later!

met vriendelijke groet

 

Peter Hermans

 

 

DSC01080 (Medium).JPG
DSC01077 (Medium).JPG
DSC01078 (Medium).JPG

18/07/2016

Teugels

Dendermonde

Via deze mail wil ik jullie nogmaals bedanken voor het herstofferen van de leuningen van onze 2 kappersstoelen.

 

Jullie vakkennis en service zijn uitmuntend!

Jullie stoffeerders vakmensen!

Jullie levermannen zeer gedienstig en vriendelijk !

 

Zo zou het overal moeten zijn maar de dag van vandaag eerder een zeldzaamheid !

Mijn welgemeende dankjewel aan jullie.

12/07/2016

G. Mestdagh

Gullegem

Wij wilden onze comfortabele salon niet kwijt, maar na 25 jaar trouwe dienst was die wel aan vernieuwing toe. Via uw firma kreeg hij een nieuwe look, waar wij meer dan tevreden over zijn. Alles, vanaf het eerste contact, over het ophalen, terugbrengen, afspraken en niet in het minst de uitvoering en afwerking ervan, is vlekkeloos verlopen. Dit is een uiterst betrouwbare firma die met kennis van zaken en bekwame mensen tot een aanbevelenswaardige zaak is uitgegroeid. Hier is kwaliteit troef ! Gefeliciteerd en van harte bedankt !

20160712_155114.jpg

02/07/2016

van oevelen

Verrebroek

Een pluim voor de stoffeerders van luxor , ben zeer tevreden van het eindresultaat en de zetels zien en voelen weer als nieuw . Zeker een aanrader , bedankt voor het puike werk .

31/05/2016

Lasoen-Van Hulle

Waarschoot

Super blij met de herstoffering van de relax. Een heel mooie kwaliteit leder en op de beloofde tijd terug. Bedankt voor het mooie werk.

01/05/2016

Ballegeer-Braet

Maldegem

Wij hebben onze zetels bij jullie laten herstofferen.

Gisterenmiddag zijn deze bij ons geleverd. Ik wil jullie langs deze weg van harte bedanken voor het uitstekende werk. Alles is volgens afspraak verlopen, waarvoor een oprechte pluim voor jullie  !!! Tevens van harte dank voor het geschenk dat wij ook nog mochten ontvangen

  (fles wijn + M-bon)    !!!!

 

Groetjes vanwege een zeer tevreden klant,

 

Ballegeer-Braet Noël en Marleen

29/04/2016

Du-Tré Kurt

Hamme

Super tevreden over de herstoffering van onze zetel! Dit model paste perfect in onze woonruimte, we wilden de zetel niet kwijt. Een gelijkaardig nieuw model vonden we niet. Herstofferen was dé oplossing en de beste die we konden maken! We genieten er met volle teugen van!

image-105.png

23/04/2016

De Smedt

Buggenhout

Bedankt voor het mooie resultaat van eetkamer stoelen. Proficiat aan het hele Luxor Team, het is een aanrader voor iedereen

25/03/2016

Verheye

Ruiselede

'n grote proficiat voor het resultaat die we hebben bij het herstofferen van onze salon supper tevreden het is echt kwaliteit 

nooit gedacht dat het zulk mooi resultaat zou kunnen zijn echt vakkundig proficiat en vlugge bediening daarenboven 

dank u wel ik zal reklame maken zeker en vast 

19/03/2016

Mortier Raoul

Zulte

Wij zijn meer dan tevreden over onze eiken eetkamerstoelen die door Luxor gezandstraald en geherstoffeerd werden. Aanvankelijk waren we van plan nieuwe stoelen te kopen maar door beroep te doen op Luxor kunnen we nu pronken met echt exclusieve, eigentijdse dineerstoelen die perfect in ons vernieuwd interieur passen. Bedankt Luxor en een pluim voor uw vakkundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel groeten.

06/02/2016

Koen Everaerd

Lovendegem

Een oude stoel die bijna op het containerpark beland was. Totdat we Luxor leerden kennen. Knap gedaan. Hij staat perfect in combinatie met ons modern interieur. Zo blijven onze overgrootouders toch nog een beetje bij ons. Dank u wel.

14/12/2015

Mampaey Robert

Aartselaar

Zeer tevreden over onze zetel gewoon prachtig, wat een kwaliteit. Ik ga het zeker aanraden aan familie en vrienden.

ps: bedankt voor de mooie attentie.

groetjes

Mampay - Brand

09/12/2015

Meire Diederik

Beernem

Voor allen die onze zetels zo bijzonder mooi hebben gestofeerd , een hartelijke dank ! Het is echt vakmanschap . Luxor aanprijzen doen we zeker ! Groeten & dank

21/10/2015

Collier-Van Damme

Grimbergen

Vandaag werd ons vintage-zeteltje , dat we aankochten voor de luttele prijs van 20€, terug thuis gebracht na dat het werd geherstoffeerd door de firma Luxor. Wij kregen goede raad vanwege Michael Selter die langskwam met stofstalen. Na nog eens langs te gaan in de toonzaal en definitief onze stofkleur vast te leggen, zijn we nu de trotse eigenaars van een opgewaardeerd vintage-meubeltje. Het straalt als een zonnetje in ons interieur. Hierbij enkele foto's van voor en na. Dikke proficiat voor het vakmansschap!

IMG_0100.JPG
IMG_0079.JPG

21/10/2015

Bentein

Oostende

Ons probleem was dat de fabrikant van onze knusse en comfortabele salonzetels geen herstoffering meer uitvoerde. Onze smaak is nogal "klassiek" te noemen, en we vonden onze gading niet zo gauw bij andere fabrikanten. Luxor heeft ons geholpen ons versleten salon terug om te toveren tot een salon "als nieuw". We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij komen terug bij jullie als de zetels weer versleten zijn.

08/10/2015

Van Thielen

Overijse

De herstoffering van ons salon werd heel vakkundig uitgevoerd : vanaf het bezoek van de verkoper tot de levering van de "als nieuwe" zetels was de organisatie en communicatie perfect. Niet alleen een goede service en kwaliteit, maar ook aardige mensen, die plezier hebben in hun werk!

07/10/2015

Baeck

Leuven

Beste Luxor-Team, 
Zopas werden onze zetels geleverd: prachtig werk !!
1 domme fout: wij hadden dit eerder moeten laten doen !
Proficiat, en doe zo voort.

03/10/2015

Mertens

Melsele

perfecte herstoffering van zetel en poef ! zeer tevreden met het eindresultaat de firma Luxor is een echte aanrader! groetjes

18/09/2015

Maselis

Assebroek

Het herstofferen van onze drie zetels bergère is heel vlot en volgens afspraak verlopen. We vinden ze heel mooi en zullen er nog hopelijk veel genot van hebben.

17/09/2015

Delen

Bouwel

Jullie hebben prachtig werk geleverd. We kunnen er weer jaren tegen.

03/09/2015

De Groof Lilianne

Rumst/Reet

Vandaag werd mijn salon stipt geleverd na de afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden over de uitvoering, ook over de gedienstige personen die het hebben komen afleveren.

12/08/2015

Deceukelier - Ysebaert

Gent

Laatste week van de maand juli 2015 besloten we toch te kiezen voor de herstoffering van onze zithoek en daarvoor contact op te nemen met Luxor. Een dag later kwam Hans thuis langs gaf duidelijke bijkomende informatie en raad bij de keuze van het leder en de kleur. Dit overtuigde ons om in zee te gaan met Luxor en drie weken later staat het bankstel mooi heraangekleed op zijn oude plaats. Zijn daarmee uiterst tevreden niet in het minst met de manier waarop ook het ophalen en terug leveren volgens afspraak verliep. Voor iedereen van een firma een pluim.

image.jpg
image-2.jpg

29/07/2015

Van Hoolst Roger

Retie

Ondanks onze vroeger bestelling van 2 jaar geleden waren jullie zeer vlot en bereidwillig om deze aan te passen. Wij zijn ook zeer tevreden over de herstoffering van ons zeteltje en de vlotte levering.
Groetjes

17/07/2015

Marcel Vits en Francine Van Leemputten

Langdorp- Aarschot

De dame aan de telefoon heeft ons op een passende manier met jullie firma laten kennismaken. Jullie vertegenwoordiger Hans heeft ons met veel geduld en bekwaamheid naar de juiste keuze voor de stoffering geleid. Bovendien hebben we op de video gezien hoe professioneel jullie personeel aan de zetels en meubelen werken. Degenen die ons salon kwamen halen en terugbrengen, waren echt vriendelijke mensen.

12/07/2015

Lecocq

Ganshoren

Vergeefs gezocht naar een nieuw salon in dezelfde stijl als ons 25 jaar oud salon. Tenslotte laten herstofferen bij Luxor. Vrouwtje content, iedereen content...

03/07/2015

Lateste Hugo

Moerkerke-Damme

Mijn vrouw en ik zijn aangenaam verrast van het resultaat van de herstoffering van onze driezit .Wij hebben een nieuw meubel in huis gehaald !
De manier van afwerking duidt op een zeer degelijke kwaliteit en beroepsernst van jullie mensen.
Wij gaan het verder vertellen !
Proficiat en bedankt
Hugo en Carine

29/06/2015

Vandenbroucke Chris

Heestert

bedankt voor de mooie herstoffering van onze stoelen

29/06/2015

Dhondt Daniël

De Pinte

Communicatie, service en afhandeling zeker in orde.
Wat betreft de herstoffering van de eetkamerstoelen op het eerste zicht alles in orde en hopen dat dit op langere termijn zo blijft. Waren ook zeer tevreden van de persoon die de stoelen kwam ophalen en terug geleverd heeft.
Algemene indruk van jullie firma is prima.

02/06/2015

Dekeuster

Hemiksem

Prachtig resultaat van de herstoffering van onze eetkamerstoelen. Alles vlot verlopen (het afhalen en terugbrengen)
Een dikke pluim voor het personeel van "Luxor"

26/05/2015

Plasschaert

Eeklo

Een oude lederen salon werd volledig ontmanteld en terug in nieuwe staat gebracht . Dit is prachtig en ambachtelijk werk van jullie. Ik ben ben trots op ons belgisch vakmanschap.

04/05/2015

Vandevelde

Zuienkerke

Uiterst tevreden over de herstoffering van onze oude canapés alsook over het afhalen en terugbrengen van de zetels.
Het eindresultaat mag echt gezien worden! .
Uw firma is een aanrader.

29/04/2015

Van Nieuwenhuyze

Zelzate

mijn oude stoelen werden hersteld en met een mooie stof overtrokken.
heel mooi gedaan, ik ben heel tevreden.

24/04/2015

Jeurissen-Mantels

Heusden-Zolder

Wij zij trots op het geleverd werk. De salon waar we geen afscheid konden van nemen in een nieuw kleedje gezet door het team van Luxor. Knap werk ! Ook bedankt voor de goede ophaling en levering en natuurlijk voor de goede uitleg vooraf.

IMG_0043.jpg

23/04/2015

Van der Spiegel

Zottegem

Blij verrast met het resultaat en de erg vlotte afhandeling! Perfecte service en stoelen die beter dan nieuw zijn! Heel erg bedankt Luxor!

21/04/2015

Trenson Raf

Maldegem

Wij zijn zeer tevreden over de herstoffering van onze zetel en de herstelling van onze lederen canapés (hersingelen en vernieuwen vullingen).
Het resultaat is prachtig.
Nogmaals bedankt.

02/04/2015

De Wilde

Kieldrecht

Bedankt aan de mensen van LUXOR voor het prachtige herstofferen van onze 6 eetkamerstoelen en voor de goede ophaling en aflevering.

30/03/2015

Van Puymbrouck

Deurne

Toen we geen vervangers vonden voor onze goeie ouwe Rolf Benz'en dachten we aan herbekleden. Voor Luxor bleek dit helemaal geen probleem. Het werk is knap uitgevoerd; de zetels zien er niet alleen als nieuw uit, ze zitten ook als nieuw. En de herbeklede elektrische Fitform mag ook weer mee in de living.

385_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

28/03/2015

Vandewalle André

Brakel

Geachte,
Reviews schrijven doe ik zelden, maar hier wil ik met veel plezier een uitzondering maken. Vanaf het eerste contact met uw vertegenwoordiger Hans had ik een goed gevoel, die sprak met kennis van zaken. Afhalen en terugbrengen van de zeven stukken was vlekkeloos. Mijn echtgenote die nog bijkomende vragen had, zijn door de atelier-verantwoordelijke Dirk beantwoord en perfect uitgevoerd. Het ganse Luxor-team van naaisters tot stoffeerders hartelijke dank voor de perfecte afwerking. Ik moet in alle eerlijkheid toegeven dat onze zetels mooier zijn geworden door het vakmanschap van het personeel.
Beste dank, aan u en uw ganse team.
André Vandewalle & Georgette Van Der Linden uit Brakel

27/02/2015

De Lille Willy

Maldegem

We zijn super tevreden over het herstellen en opnieuw stofferen van onze relax zetel, het resultaat is schitterend!!!! Het team van Luxor levert enorm mooi werk en de afspraken worden correct uitgevoerd!!
We zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

15/02/2015

Wille

Sint-Niklaas

Wij zijn uiterst tevreden met de herstoffering van onze 3 zit en bergère, zo tevreden dat we van plan zijn om ook de 1 zit die bij het oorspronkelijk salon behoorde, op dezelfde manier te laten herstofferen. 

383_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

05/02/2015

Claes Marc

Halle - Booienhoven

Herstofferen van ons salon. Schitterend werk. Mooier en beter als nieuw. Proficiat. Dit hadden wij niet durven verwachten.

27/01/2015

Desloovere Albert

Menen

Heel tevreden over het geleverde werk. Door het herstofferen van onze zetels zien ze er weer als nieuw uit en het werk is met hoogwaardige materialen uitgevoerd. Van offerte tot uitvoering van het werk is alles vlot en op een heel professionele manier gebeurd.
Heel vriendelijk personeel

25/01/2015

Tanghe

Lochristi

heel mooi en perfect gestoffeerd. Prijs/kwaliteit zeker OK. Vriendelijk personeel. Zeker aanrader!

17/12/2014

Vanthienen - Jordens

Waanrode

Bedankt aan het hele team van luxor onze salon is heel mooi geherstofferd. Bedankt voor alles je mag fier zijn op u werk.

03/12/2014

Daina De Saedeleer

Lochristi

Dank aan Simon, Dirk en team voor de goede samenwerking. Het resultaat van onze uniek gestoffeerde eetkamerstoelen is prachtig:-)

369_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

06/11/2014

Roos

Breskens

De stof van ons gestoffeerd bed was behoorlijk verschenen. Gelukkig konden we rekenen op de vakkundigheid van de mensen van Luxor. Er werd ons een degelijke kwaliteit van kunstleder aangeraden en we hebben het ons niet beklaagd. Het bed straalt weer als nieuw. Vooral het advies voor de sierstiksels vinden we super geslaagd.
Dank je wel!

363_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

29/10/2014

De Backer Herman

Laarne

Beste stoffeerders,
Puik werk geleverd. Vooral de 2 eenpersoonszetels die in een ruitjesstof zijn gestoffeerd laten vakmanschap zien.
Hartelijk dank aan het ganse Luxor team.

22/10/2014

Vanneste Rudy

Gullegem

Ik ben zeer tevreden over het herstofferen van mijn stoelen.
Dit zowel voor:
De kwaliteit van de gebruikte producten
De uitvoering van het werk
De stipte naleving van de gemaakte afspraken. Dit vanaf de eerste afspraak voor de offerte tot de eindlevering.
Ik zal u zeker aanbevelen bij kennissen
Bedankt
mvg
Rudy Vanneste

20/10/2014

Kautz

Wespelaar

Na 17 jaar intensief gebruik, besloten wij onze 1-2-3-zits bankstel opnieuw te laten bekleden. Het resultaat is boven onze verwachtingen en mooier geworden dan ooit was. Wij danken alle professionele medewerkers van Luxor interieur voor hun inzet en vakman(vrouw)schap. U heeft ons heel blij en tevreden gemaakt. Dank!!

358_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

10/10/2014

Van Hese

Waasmunster

Geachte Mevrouw, Heer,
Wij zijn zeer tevreden omtrent jullie uitgevoerde stofferingsopdracht, mooie afwerking en correcte afspraak.
Vriendelijke groet,
Etienne Van Hese
Interieurarchitect

06/10/2014

Deville

Drongen

We zijn tot de vaststelling gekomen dat wij onze salon in de handen hebben gegeven van vaklui. Tevens dank aan Hans voor de begeleiding bij het kiezen van de stof.
De timing voor afhaling en levering na onze reis was picobello!
Groeten van Dany en Francois.

356_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

30/09/2014

Bruggemans

Neerijse

Beste, aangenaam verrast door de stipte timing de vriendelijke service bij ophalen en leveren en de voorgaande bespreking en prijsbepaling. Wat het resultaat betreft ben ik positief over afwerking kleur en details. Ik geniet van deze restauratie waarvoor dank aan allen die hier hebben aan meegewerkt. Ook interessant wat de Luxor-service-garantie betreft.
Ik geef zeker jullie referenties door.
Met vriendelijke groet,
Jan Bruggemans

15/09/2014

De Clercq

Sint-Gillis-Waas

bedankt voor de snelle en correcte afspraken als invalide heb ik mijn sta-op relaxzetel maar een 12 dagen moeten missen en de eerste afspraak was een 3tal weken, dat gebeurt niet vaak, goed en degelijk vakmanschap, nogmaals bedankt voor de snelle bediening

08/09/2014

Frederik D'Hauwer

Grimminge

Zeer correcte service van begin tot einde. We hadden een aanvraag gedaan via website voor offerte. Daarop kregen we direct antwoord dat we zouden gecontacteerd worden. Dit werd gerespecteerd. Dit heeft zich verder doorgetrokken over de hele lijn van afspraken met zeer mooi geherstoffeerde zetels als resultaat. Wij zijn zeer tevreden. Hartelijk dank aan het hele team. 

Familie D'Hauwer

31/08/2014

Mia Herremans

Otegem

Graag dank ik iedereen van telefoniste tot de ganse groep van mensen die voor herstoffering van mijn salon gezorgd hebben.  Van het opmaken van een offerte, het afhalen, het herstofferen en tenslotte de levering.
Hartelijk dank iedereen voor de vriendelijkheid, de goede afspraken, het vertrouwen, het mooie resultaat.
 

08/07/2014

Vanlede Luc

Hulste

Wel om eerlijk te zijn toen jullie onze salon kwamen ophalen dacht ik o nee onze salon is nu weg!!!!! hopelijk komt hij mooi terug. We hebben hem gemist, maar ja hoor toen we hem terug zagen waren we zeer, zeer tevreden hij is ongelofelijk mooi we zijn er fier op iedereen die hen ziet is ook zeer verrast kortom we genieten er weer met volle teugen van!!!!
Merci voor het mooi werk een dikke PROFICIAT!!!

29/06/2014

De Vriese Ghislain

Merelbeke

Beste Luxor- team.
Wij zijn heel tevreden over het ganse concept. De vriendelijkheid bij elke onderhandeling,
de goede ontvangst en samenwerking in het bedrijf en het mooie naaiwerk van de kussens. Tot en met de goede op- en afhaaldienst.
Als ook dank aan de heer Hans Terryn.
Wij maken alvast reclame.
Met dank en vriendelijke groet,
Heer en Mevrouw De Vriese.

04/06/2014

Vander Heyden

Zottegem

Bij de afspraak van het opmeten heel veel uitleg gekregen. Ook het helpen welke soort stof er het best bij zou horen en waar wij konden uit kiezen en zeker de afgesproken datum, de zetels zijn heel prachtig en fijn afgewerkt. De mensen die alles opgehaald hebben en afgeleverd hebben waren zeer vriendelijk. Dikke proficiat aan het hele Luxor team, zeker een aanrader.

348_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

26/05/2014

Briesen

Nossegem

Hallo,
langs deze weg wil ik iedereen van Luxor van harte bedanken voor het vlotte en correcte verloop van het herstofferen van mijn salon. Het is werkelijk heel prachtig gedaan en een mooie afwerking op alle gebied, ik ben heel tevreden met het resultaat, en zal zeker niet nalaten om deze firma aan iedereen aan te prijzen zonder aarzeling en met zekerheid van een goed resultaat. Nog van harte dank aan het ganse Luxor team ze mogen er zijn. En wat ga ik deze avond doen "relaxen in mijn mooi nieuw salon"
Met de vriendelijke groetjes van Mevr. Briesen

23/05/2014

Audenaert

Lochristi

Knappe herstoffering, tevens wil ik de 2 mannen van de levering bedanken voor deze uitstekende service.
Zal zeker reklame maken voor Luxor interieur.
Groetjes,
Audenaert Claude

17/05/2014

Declercq Sabine

Oeselgem

Bedankt voor de mooie herstoffering van onze "love Seat". Wij zijn heel gehecht aan deze zetel en zijn heel blij dat we deze door Luxor hebben laten herstofferen. We appreciëren ook ten zeerste het naleven van de afhaal- en leveringsdatum.

14/05/2014

De Putter - Foncke

Zottegem

Hartelijk dank voor het leveren en maken van de nieuwe kussens voor onze salon. De kussens zijn fijn afgewerkt. Mooi resultaat. We bedanken ook de mensen die instonden voor de ophaling van de salon. Hele vriendelijke mensen. Het was een vlotte en aangename samenwerking. We hebben niet lang moeten wachten.

30/04/2014

Vanleke

Oostende

Deze morgen werd ons salon met de grootste zorg en stiptheid geleverd. Mogen we dan ook iedereen die hieraan hebben gewerkt van harte feliciteren en bedanken voor hun vakmanschap en inzet. Onze dank gaat ook naar uw vertegenwoordiger Hans voor zijn professionele aanpak. Het herstofferen van ons salon is meer dan geslaagd. We zijn dan ook super tevreden met het resultaat.

28/04/2014

Robert Genin

Waasmunster

Beste Anja,
graag wil ik u  nog even bevestigen dat mijn vrouw en ik zeer tevreden zijn met de wijze waarop het  Luxor-team de opdracht van de renovatie heeft uitgevoerd. De  twee canapé's ogen opnieuw zoals in hun eerste bestaan, met eigentijdse en toch klassieke charme. Vanaf het bezoek van uw collega Michael Selter tot en met de levering daarjuist, werd over het gehele verloop efficiënt en aangenaam gecommuniceerd.

Wil u deze boodschap van een echt  tevreden klant ook aan uw collegae overmaken?
Met onze hartelijke groeten.

Robert Genin.  

06/04/2014

Annelies Verplaetse

Hierbij wil ik jullie van harte danken voor het herstofferen van onze zetels. Ze zijn prachtig en nogmaals dank voor de inspanningen die jullie hebben gedaan voor de tijdige levering.
Vriendelijke groeten

Annelies Verplaetse

01/04/2014

Familie Polfliet

Sinaai

Langs deze weg willen wij Luxor bedanken voor het herstofferen van onze salon. Hij is prachtig! Ook alle afspraken waren correct, een uitstekende service.
Proficiat voor het ganse Luxor team.
Familie Polfliet uit Sinaai

28/11/2013

Michiel von der Crone

Londerzeel

Normaal schrijf ik nooit reviews maar hier wil ik met veel plezier een uitzondering maken. Vanaf het eerste contact met Luxor tot en met de levering van de 'nieuwe' zetels hebben wij altijd het gevoel 'klant is koning' gehad waar kwaliteit geen marketing term is maar realiteit.
Een proficiat aan heel het team.

16/10/2013

Delvau Annick

Even deze mail om u te laten weten dat we zeer tevreden zijn met de opmaak van onze zetel, de afwerking is echt super, mooi leder, de stiksels net zoals ik had gevraagd, ik moet in alle eerlijkheid toegeven dat onze zetel mooier is dan toe we hem nieuw hadden gekocht.
Beste dank, aan u en uw ganse team.

Delvau Annick

15/09/2013

Van de Velde

Zwijnaarde

Graag wil ik jullie bedanken voor het prachtig herstofferen van onze zetels. Ze zijn echt heel mooi gedaan!!! We maken zeker nog veel reclame voor jullie.

Met vriendelijke groeten,
Fam.Van de Velde
Zwijnaarde

09/09/2013

Schepers

Lummen

Vandaag onze salon terug ontvangen. Hartelijk dank voor het prima werk dat jullie leveren. Alles is exact hetzelfde (ik bedoel de naden van het stikwerk) als jullie hem hebben meegenomen.Daar was ik wel een beetje bang voor dat hij er toch iets anders zou uitzien, maar dus niet. Tevens voor de korte periode dat we hem toch maar moeten missen hebben. Nogmaals een dikke pluim voor het ganse team.
Groeten Fam. Schepers uit Lummen.

02/07/2013

Guido Herman

Brugge

Vrijdag zijn wij de kussens van onze zetel komen ophalen; het zetelgeraamte was al opnieuw bekleed en stond al thuis. Wij zijn nu bijzonder tevreden over het geleverde werk. Wij willen in het bijzonder uw vakmensen daarvoor van harte danken.

Vriendelijke groeten,
Guido Herman.

24/05/2013

Yves Corijns en Eline Gubbels

Deurne

Woensdagochtend werden drie zetels teruggebracht na een herstoffering.

Met deze wil ik u hartelijk proficiat wensen met het vakmanschap.Het kost ons een rib uit ons lijf maar het is zo'n degelijk vakwerk en mooie afwerking dat we het er graag voor over hebben.
Ik moet zeggen dat de samenwerking en bediening op alle vlakken erg vriendelijk, professioneel waren. Zowel de informatie, afhaling, telefonisch contact, terugbrengen waren vlekkeloos.

Het is een genot de drie zetels te zien.
Dus: nog eens proficiat met jullie onderneming en het vakmanschap.

vriendelijke groeten
Yves Corijns & Eline Gubbels

08/04/2013

Deswarte -Hemelsoen

Drongen

In maart lieten wij onze lederen zetels opnieuw herstofferen. Wij zijn uiterst tevreden over het luxor taem met het geleverde resultaat. De stiksels werden gerespecteerd zoals gevraagd en ze werden ons perfect afgewerkt terug bezorgd binnen de afgesproken termijn waarvoor onze beste dank.

Mvg,
Johan en Christine

273_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

04/03/2013

Bollen Jean Pierre en Martine

Tienen

Wij hadden een bleke salon waar we ons goed in voelden, maar bleek is bleek en kan je niet goed onderhouden, toen ondekte ik de site van luxor, heb een afspraak gemaakt en een vriendelijke vertegenwoordiger heeft alles van naadje tot draadje komen uitleggen en vele stoffen laten zien uiteindelijk hebben we gekozen, werd de salon opgehaald en binnen een korte termijn is hij teruggebracht, mooi zoals we verwachtten, wij zijn uitmate tevreden over het werk en afspraak met luxor.

bijgevoegd de nieuwe look
EEN AANRADER

262_resized_detail_800_0_0_1_1.jpeg

18/02/2013

Claessens Silvie

Antwerpen

Beste luxor team,
Onlangs liet ik bij u twee zeteltjes overtrekken. Nu ik eindelijk geïnstalleerd ben en even de tijd vind, wens ik u te feliciteren met het prachtig werk. Ik ben super tevreden. Tevens bent u een zeer efficient en enorm klantvriendelijk bedrijf van aan de mevrouw aan de telefoon, tot de vertegenwoordiger en de meneertjes die de zetels komen halen en brengen zijn. Zeer aangenaam om met u gewerkt te hebben. vriendelijke groeten Silvie Claessens, Antwerpen.

07/12/2012

Ulrike Gietz

Waterloo

Die Moebel kamen heute morgen. Ich bin sehr zufrieden. Vielen Dank fuer die kompetente Beratung durch Herrn Selter und die schnelle Durchfuehrung des Auftrags!
Mit freundlichen Gruessen,
Ulrike Gietz

29/11/2012

Paul en Annick Willaert

Merelbeke

Geachte Mevrouw, Mijnheer,
Vorige week werd onze geherstoffeerde 3+2+1 salon geleverd. wij zijn uitermate tevreden van zowel de algemene service van bij het kiezen, bestellen, tot en met de levering. Maar onze grootste appreciatie gaat uit naar uw VAKMENSEN, de stoffeerders die van onze doorgezakte en tot op de draad versleten meubels terug comfortabele pareltjes maakten die opnieuw - hopelijk 25 jaar - zullen meegaan!
onze dank!

met vriendelijke groeten,
Paul en Annick Willaert
florastraat 60
9820 Merelbeke

05/11/2012

Marc & Linda Van den Bril

Lokeren - Eksaarde

Beste mensen van Luxor interieur,

Met genoegen zagen wij onze Leolux-zetel in uw brochure prijken, luxor mag daar terecht trots en fier op zijn, ook wijzelf zijn dat! U mag ons zeker als referentie opgeven voor wie nog zou twijfelen aan uw kunde en ervaring.

mvg,

Marc & Linda Van den Bril
0475/68 48 45
Hermans Lybaertstraat 36 Heist
Schuermansstraat 3 Lokeren-Eksaarde

27/10/2012

Simonne Meulebrouck

Brugge

Geachte heer en medewerkers,

Ik ben uiterst tevreden over het hergarnieren en vernieuwen van de zetels. Ze zijn prachtig!!! En alles is zo vlot verlopen. Jullie houden zich aan de afspraak en dat is zeker een pluspunt.

Groeten van een heel tevreden klant.

Simonne Meulebrouck.

26/09/2012

Vervoort - Diels

Geel

Beste mensen,
Dank u wel voor de mooie opmaak en afwerking van onze zetel en poef. We zullen jullie zeker in gedachten houden voor zulke diensten en reclame maken voor het huis.
Vervoort-Diels
Helleblok 26
2440 Geel

17/09/2012

Heirbaut - Parmentier

Lokeren

Beste mensen van het Luxor team
Het resultaat van het herbekleden van onze eetkamerstoeltjes is ronduit prachtig!
De keuze van de kleur is een voltreffer, de zittingen zitten lekker, de afwerking is tiptop verzorgd. Bij de afhaling en levering heb ik gezien dat de stoelen met de nodige omzichtigheid werden in- en uitgeladen. Voor de mensen van de administratie: dankjewel voor het nakomen van de afgesproken termijn van ophaling en levering.
Wat ons betreft, een dikke pluim voor het hele team!

10/08/2012

De Rick - Van Besien

Lede

Wij zijn aangenaam verrast met het resultaat van het herstofferen van onze salon. Bedankt voor de stipte uitvoering, afhandeling en levering. 
PRACHTIG WERK!

10/07/2012

Hector Van den Branden

Meerdonk

Felicitaties aan het Luxor-team, te beginnen met Michael Selter,
Hij weet met kennis van zaken de weg te tonen in de "herstofferingswereld en -technieken" zodat we zelfzeker de juiste keuze van materiaal en kleur konden maken.
En... het resultaat is perfect.
Wij zijn uiterst tevreden over het herbekleden in leder van ons salon en onze stoelen, met een levering binnen de vooropgestelde termijn.
Prachtig afgewerkt!
Luxor staat voor VAKMANSCHAP.
Hector en Aleydis Van den Branden - De Bock

06/05/2012

Piet en Rita Lievens-Wegge

Waarschoot

Onze sofa en twee antieke stoeltjes werden door Luxor opnieuw gestoffeerd. Er werd erg mooi werk geleverd - vakmanschap ten voeten uit. Bedankt voor de correcte afhandeling van zowel offerte, afhaling, levering en verder contact.

06/04/2012

Bonte - Delbeecke

Menen

Wij lieten onze designstoelen herstofferen. Het is prachtig gedaan, precies nieuwe stoelen. We kunnen zeker het bedrijf aanbevelen. Het is echt vakmanwerk dat ze leveren. Ze zorgen ervoor dat het in orde is en dat je als klant tevreden bent.

20/02/2012

Standaert - De Meyer

Deerlijk

Wij hebben onze hoeksalon laten vernieuwen (nieuwe elastieken in de zitting en nieuwe vulling in de zitkussens). Wij zijn uiterst tevreden over het geleverde werk. Dit bedrijf heeft echte specialisten in huis! De contacten, levertermijn en afspraken verliepen zeer correct. Wij willen Luxor interieur dan ook ten stelligste aanbevelen.

25/11/2011

Hofmans

Opwijk

Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit, prijs en stiptheid van het herbekleden in leder van ons hoeksalon. Proficiat voor gans het luxorteam.

24/11/2011

Braeckman Peggy

Sint-Amandsberg

We hebben een paar maanden de nieuwe kussens overtrokken rugzittingen getest alvorens onze mening hierover te geven en deze is ronduit positief. De nieuwe kussens zitten veel beter dan de vorige en de kwaliteit van de stof is zeer goed. Vlekken en hondenhaar kunnen gemakkelijk verwijderd worden.
We zijn, met andere woorden, supertevreden over onze vernieuwde zetels die we bij luxor lieten stofferen.

Peggy en Don

18/10/2011

Ben & Ineke Dirkes

Lommel

Beste stoffeerders, jullie hebben prima werk geleverd! We hebben een 'moeilijke' bank om te stofferen en we waren benieuwd of het allemaal zou lukken. Het is prachtig geworden en we zijn voor de volle 100% tevreden.

23/09/2011

Maes

Stekene

beste medewerkers,

wij willen jullie van harte bedanken voor het perfect afgewerkte bankstel dat jullie in leder hebben overtrokken. De kwaliteit en afwerking is van zeer hoog vakmanschap.
m.v.g.

familie Maes - Stekene.

12/08/2011

De Meyer - Bonte

Oostende

We hebben onze salon laten herstofferen. Het is prachtig gedaan, het lijkt een nieuwe salon. Dit is vakmanschap, ook de afspraken over afhaling en de teruglevering is correct.

16/07/2011

Grauwet

Bedankt aan alle luxor medewerkers voor de mooie uitvoering van onze zetels, stoelen en kubusjes. Het geheel is PRACHTIG.

13/06/2011

Matthys

Petit-Enghien

Wij zijn uiterst gelukkig met het herstofferen van onze zetels Ze lijken als nieuw!! Proficiat en van harte dank voor het prachtig werk aan jullie medewerkers.

16/05/2011

Hugo Claeys - Marianne Slock

Lovendegem

Beste medewerkers Luxor,
Wij danken jullie voor de prachtige renovatie van zetels die jullie bij ons deden. We waren content van al jullie medewerkers. Ons salon - in nubuck leder overtrokken - voelt super soepel aan en is als nieuw.
Met vriendelijke groeten uit de nubuck leder zetel

06/05/2011

Sofie Hoflack

Nazareth

Een dikke bravo voor het mooie werk. Perfecte service, levering en vulling van onze zetels. Dhr Marc en dhr Laurent leverden de meubels in vol-anilineleder op perfect vriendelijke manier. Een aanrader. Ik raad iedereen jullie firma aan als het gaat over herstofferen.

115_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

15/04/2011

Ann-Sofie

Wat vond ik het spannend om mijn bompa's zetel terug te zien. Hij ging versleten naar jullie en hij komt terug zo mooi, helemaal in kalfsleder. We kijken graag naar de zetel en het leder voelt zo zacht aan. Als een tweede huid bijna. Bedankt aan het volledige Luxor-team voor de verfijnde zetelrenovatie. Het is nog altijd de zetel van bompa, alleen zoveel mooier.

02/03/2011

De Blieck - Leyman

Sint-Martens-Latem

Langs deze weg willen wij het Luxor team van harte bedanken voor het hervullen van onze bestaande zetels. Onze salon, een driezit en 2 zetels in leder werd volledig van nieuwe vullingen voorzien. Met zijn 25 jaar voelt ons bankstel in leder weer als nieuw aan!
Voorwaar professioneel gedaan.
De Blieck-Leyman uit Sint-Martens-Latem

22/12/2010

Hubert en Lieve Combes

Lendelede

Wij zijn heel tevreden met het herstofferen van ons zeteltje en de twee stoeltjes. Het zijn als het ware de perfecte interieuraccessoires nu. De keuze van de warme country kleuren zijn heel mooi tegenover de kleur van onze muren en andere meubels. Het repareren en herstofferen van deze stukken gebeurde zorgvuldig en correct door het luxorpersoneel. Proficiat aan alle stoffeerders. Wij vertellen het zeker voort.
En nog een prettig eindejaar gewenst.

20/12/2010

Swiggers Staf

Kessel-Lo

HALLOO directie en stoffeerders
Proficiat voor het geleverde vakmanschap in het stofferen van onze zetels.
Prettige feesten

13/12/2010

Delmotte Ellen

Gent

Over het opknappen en herstofferen van mijn oude kerkstoel ben ik dik tevreden. Dank aan jullie puike herstoffeerders. Prima Service.

11/12/2010

Hilaire en Rita Benaets-Plessers

Oedelem

Onze twee ridderstoelen werden in jullie professionele meubelstoffeerderij uitstekend gerenoveerd. Dit zijn vakkundige stoffeerders aan het werk. Proficiat.

29/11/2010

Gerard Debruyne

Middelkerke

Nieuwe bekleding "wickerwork sidecar". Ik heb woorden tekort. "Gewoon perfect". Hier zijn nog mensen die weten wat handwerk en maatwerk is. En vooral geen verrassingen, klare en correcte prijsafspraak.

122_resized_detail_800_0_0_1_1.jpg

23/08/2010

Decloedt

Dankuwel voor jullie klantvriendelijkheid en service. Wij zullen zeer zeker jullie firma aan vrienden, familie, kennissen, en collega's doorgeven. De renovatie van onze zetels - met kussens - was perfect. Ook al was dit geen gemakkelijke opgave.

Vriendelijke groeten,
Dirk Decloedt en Brigitte Eeckhout

22/07/2010

Jean Dermaut

Drogenbos

Proficiat aan allen die meegewerkt hebben! De herbekleding van onze oude bankstel in Wish leder is prachtig. Het ‘Old Saddle leder' effect is er helemaal. En zo makkelijk te onderhouden. Alle termijnen werden goed nageleefd wat heden ten dage nog zelden is.
Vele groeten vanuit mijn comfortabele Wish leder zetel.

11/07/2010

Martine Eggermont

Ieper

Wow. Chapeau voor de stoffeerders die dergelijke zetels zo kunnen renoveren. Die stoffeerders moeten wel weten wat ze doen, hoor. Zij verdienen een pluim. Terwijl we al jaren op zoek waren naar nieuwe meubels, kwamen we bij Luxor terecht. Zo hoorden we dat we onze oude vertrouwde zetels volledig konden laten herstofferen. En reken maar, we hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing.

Mensen, doe zo voort. Wij komen zeker terug. Wij maken reclame voor uw meubelstoffeerderij.

09/07/2010

Antoine Audenaert

Machelen

Na het herstofferen van 6 stoelzittingen hebben jullie ook de zetelrenovatie van mijn relax aangepakt. Prima. Het stipte nakomen van afspraken stel ik zeer op prijs. Wie zijn bestaande zetels wil laten hervullen, repareren of herbekleden gaat bij Luxor. Men zegge het voort.

10/06/2010

Tommen

Sint-Pieters-Leeuw

Wij zijn heel tevreden met het hervullen en herstofferen van onze zetels. Onze eigen salon is weer helemaal vernieuwd en fris. Wij zullen in de toekomst nog zeker aan Luxor denken.

04/06/2010

De Vleesschouwer Etienne

Ertvelde

Aan onze ouwe stoelen en zetels was veel werk. Toch is het repareren en renoveren van de zetels heel goed gedaan. Alles naar wens. Wij zullen niet nalaten uw bedrijf en toonzaal De Commanderie aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

02/03/2010

Guy Fierens

Stekene

Aan directie en medewerkers
Onze tweezit in leder is prachtig afgewerkt. Het overtrekken met vol-anilineleder is pure luxe. Onze ‘nieuwe' zetel-voor-twee voelt fluweelzacht aan in dat leder. Reken maar dat wij jullie manier van werken op vlak van prijs, product en service zullen delen met vrienden en familie.
Hartelijk dank hiervoor.

09/02/2010

Nadine De Deken

Bottelare

Geachte heer en medewerkers,
Ik kom pas uit de toonzaal (de commanderie) en heb niet de tijd gehad om jullie te melden dat ik uiterst tevreden ben over de renovatie van zitmeubelen. Uw stoffeerders moeten volgens mij ook zeer degelijke werkkrachten zijn. Net zoals ik zelf het belang van betrouwbare werkkrachten kan waarderen. Daarom is het voor hen fijn eens een tevreden klant te horen. Wilt u dus ook aan uw stoffeerders-werkkrachten mijn gevoelens van waardering doorgeven?
Dank voor de correcte manier van werken,
Met vriendelijke groet, Nadine

26/01/2010

Pletinckx - De Nutte

Galmaarden

De salon die wij hadden, ziet er terug als nieuw uit. Dit dankzij het herbekleden met semi-anilineleder door jullie. De tekening van de oorspronkelijke littekentjes en poriën in het leder is magnifiek. De afwerking is keurig uitgevoerd.
Dank hiervoor. Een echte aanrader.
Eddy en Godelieve

26/12/2009

Erens-Hawinkel

Zoersel

Mogen wij het Luxor team van harte danken voor het schitterende herbekleden van onze salon!! Wij zullen niet nalaten om voor Luxors meubelstoffeerderij, toonzaal en service reclame te maken telkens ons bezoek zich in de zetels in het prachtige nubuck leder vleit. Mijn man en ik wensen u allen een gelukkig, gezond en succesvol 2010.

Familie Erens-Hawinkel

01/12/2009

Blanchaert Véronique

Onze antieke meubels met knoppen in de rugleuning herstofferen? Wij dachten, dat kan niet. En toch. Deze week werden onze antieke zetels bij ons thuis geleverd, na het herstofferen in jullie bedrijf. Knoppen perfect afgewerkt. Het ziet er piekfijn uit en alles in zijn oorspronkelijke stijl. Knap.
Bedankt hiervoor.

18/10/2009

Dr. Christel Depestel

Sint Job in 't Goor

Een praktijkstoel moet in orde zijn. Daarom dank voor het vakwerk bij het herstofferen van dit meubel. Ook dank voor de vlotheid en correctheid bij het zich houden aan afspraken.

Dr. Christel Depestel
2960 ST. Job in 't Goor

09/09/2009

Dedeurwaerdere Bernard

Scheldewindeke

Ik ben opgetogen over de stipt nageleefde afspraken en levering. Tevens is de kwaliteit van afwerking en nieuwe vulling der zetels uitstekend.

24/08/2009

Nico Opdenakker

Sijsele

Op 21 augustus 2009 hebben wij onze meubels terug ontvangen. Dit na het volledige hervullen en herstofferen van de zetels. Langs deze weg willen we uw firma en stoffeerders feliciteren voor de prachtige renovatie. Wij zullen niet nalaten onze kennissen en vrienden de kwaliteit van de firma Luxor aan te bevelen.
Dank!
Mia en Nico Opdenakker-Cleven
Stationsstraat 57A bus 3
8340 Sijsele

26/05/2009

Mertens - Tillon

Vlierzele

We zijn heel tevreden. Onze zetels, nu helemaal overtrokken in nerfleder, zien er prachtig uit. En alsof ze gloednieuw zijn.
Bedankt!

23/04/2009

Vermeulen - Schoonvaere

Koekelare

Het renoveren van onze vier Louis XV zetels was geen sinecure. En wij wilden dat het perfect was. Met Luxor kwam dit dik in orde. Het herstofferen en kleuren van de zetels werd goed gedaan. Formidabel werk geleverd! Binnenkort plaatsen wij een nieuwe bestelling bij u voor het herstellen en renoveren van een bijhorend meubel.

23/01/2009

Marc Van De Sype

Oosterzele

Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over uw meubelstoffeerderij. Jullie kwamen met advies bij ons ter plaatse en dit deed ons besluiten onze zetels te laten herbekleden. Wel, wij hebben er nog geen spijt van gehad!!
Dank u voor een perfecte service.

Met vriendelijke groet,
Marc en Mia, Oosterzele

03/12/2008

Dierick Wilfried

Wij hebben onze salon laten herstofferen bij u. Dit na een bezoek aan de toonzaal (De Commanderie). Wij zijn heel tevreden over de zetelrenovatie en over de kwaliteit van het werk in het algemeen.

18/09/2008

Popelier Peter

3-zit en 2-zit zetels met relax laten herstofferen en wij zijn meer dan tevreden over het resultaat. Zo is de renovatie van onze zitmeubels compleet. Alles perfect en mooi afgewerkt. Zo kunnen we verder genieten van ‘oude' zetels. Voor die prijs heb je géén nieuwe gekocht!!

11/09/2008

Lieven Vantieghem

Deurle

Mijn 15 jaar oude fauteuils van B&B en Cassina hadden een opknapbeurt nodig. De originele bekleding was echter niet meer beschikbaar. Luxor interieur spaarde geen moeite om een volwaardig alternatief te vinden. Ook de uitvoering, van afhaling tot levering verliep voorbeeldig. Het resultaat mag gezien worden!
Luxor interieur is een professioneel bedrijf met een hoog service-gehalte, dat kwalitatief hoogstaand werk levert met een prima prijs/kwaliteit verhouding!

02/09/2008

Jaak & Lucille De Bodt

Wij hadden vier barstoeltjes van 35 jaar oud, met chroom onderstel en rieten zitting en rug. Bij jullie laten bekleden met zwart vol-anilineleder. Gewoon prachtig!! Wij oogsten veel succes bij bezoekers die onze uniek barstoelen bewonderen. Ze zien er nieuw en flashy uit en de moderne look kregen we er gratis bij. Super tevreden!!
Dank!