Merken & Design Collectie
KRISTALIA
Kristalia SHARKY Barkruk

Ref: 0540-

Kristalia SHARKY Barkruk
Kristalia SHARKY Barkruk
Kristalia SHARKY Barkruk
Merk:
Kristalia
Ref:
0540-

Kristalia SHARKY Barkruk

Barkruk Sharky Kristalia met hoge rugleuning, Grijs, Zithoogte 75 cm

De filosofie van Eva Paster en Michael Geldmacher is gebaseerd op het observeren van de natuur en op een diepgaande kennis van de hedendaagse levensstijl. Om de koppelingselementen tussen de structuur en het onderstel van de Sharky-stoel, die in 2015 de Interior Innovation Award won, te creƫren, lieten de ontwerpers zich inspireren door de lichtheid en de kracht van de haaienvinnen. Het resultaat is een slanke, kronkelende en toch zeer slijtvaste zitting.

De Sharky-stoel, kruk met hoge rugleuning en kruk met lage rugleuning zijn verkrijgbaar met houten poten of met gelakte aluminium poten met zichtbare gelaste details. De polyurethaan structuur is nog comfortabeler gemaakt met een gepolsterde zitting of kussens, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. 

Designer: Neuland. Paster & Geldmacher

Materiaal: Polyurethaan, houten of metaal gelakte poten

Afmetingen: 

Merk: Kristalia

Pure vormen en minimalistisch design zijn de kenmerken voor dit Italiaanse designmerk. Luxor biedt met KRISTALIA een eigen selectie van tafels en stoelen, gecombineerd met een excellente techniek en esthetiek om aan alle noden van het dagelijks modern designleven te beantwoorden.

KRISTALIA

'KRISTALIA'. Een minimalistisch Italiaans design merk. Waarbij verfijnde uitstraling, creativiteit en kwaliteit voorop staan. Door het gebruik van hoogtechnologische productietechnieken kunnen ze een pure en uitermate lichte vormgeving realiseren.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kristalia SHARKY Barkruk

Heb je een vraag over Kristalia SHARKY Barkruk?