Merken & Design Collectie
LAPALMA
Lapalma MIUNN S 105 H.75 Barkruk

Ref: 0547-S105

Lapalma MIUNN S 105 H.75 Barkruk
Merk:
Lapalma
Ref:
0547-S105

Lapalma MIUNN S 105 H.75 Barkruk

Miunn barkruk 4 poten, poten uit gebleekte eik, de zit Baydur®.
 • Warm en strak, met zijn houten poten heeft deMIUNN-stoel een huiselijke uitstraling en kan hij zich ook perfect aan de werkomgeving aanpassen, omdat hij ook kan worden gecombineerd met bureaus.

  Minimalisme, dit straalt de MIUNN uit. Het gaat om de techniek en de 3D-bewerking van een houten plaat. De vorm van een handpalm die water en zand vasthoudt. Het resultaat is een bochtige MIUNN, met een omhullende zitting en perfecte ondersteuning voor de rug. Sereen, precies zoals het is ontworpen.

  Designer: Kari Monni (2011)

  • Merk: Lapalma
  • Afmetingen: 48x53 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Rughoogte: 77 cm
  • Materiaal: Kuip in 3D-gevormd multiplex in verschillende fineerafwerkingen, of in Baydur®, of in leder of volledig gestoffeerd. 4-sterren draaivoet, 4-poots of sledepoot die mat verchroomd of gepoedercoat zijn of met houten poten


LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaartalent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaalen hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt doorvloeiende, lijnen. Goede ontwerpen eneen vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzenonderscheiden.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma MIUNN S 105 H.75 Barkruk

Heb je een vraag over Lapalma MIUNN S 105 H.75 Barkruk?