Merken & Design Collectie
LAPALMA
Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel

Ref: 0547-S312

placeholder
Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel
Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel
Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel
Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel
Merk:
Lapalma
Ref:
0547-S312

Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel

Seela eetkamerstoel met een kuip in polypropyleen met geïntegreerd naadloos zitkussen in polypropyleen, gestoffeerd (vervangbaar), 4 fijne poten.

Verfijnd en toch casual, hetonderscheidende kenmerk van SEELA is het aerodynamische ontwerp aangevuldmet materiaalelementen zoals hout en stof die de stoel versterken.

Wanneer 2 werelden samenkomen, mensen natuur. De een observeert, de ander suggereert vorm en materialen: FinsDesign. De ontmoeting tussen Antti Kotilainen en Lapalma heeft geresulteerd inSEELA, een stoel die schoonheid uitstraalt, met spontaan contact tussen hout,polypropyleen en staal. De fijne kuip op lichte voetstukken heeft eengeïntegreerd naadloos zitkussen. Talloze materiaalvariaties mogelijk.

Designer: Antti Kotilainen(2018)

  • Merk: Lapalma
  • Afmetingen: 45x53 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Rughoogte: 79 cm
  • Materiaal: Kuip in polypropyleen met geïntegreerd naadloos zitkussen gestoffeerd, gemakkelijk te verwijderen met 4 schroeven en vervangbaar. Een volledig gestoffeerde kuip zonder afneembaar zitkussen is ook beschikbaar. Onderstel met 4 poten van mat verchroomd staal of gepoedercoat. Andere opties: 4-poots of sledepoot die mat verchroomd of gepoedercoat zijn of met houten poten
  • Stapelbaar

LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaartalent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaalen hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt doorvloeiende, lijnen. Goede ontwerpen eneen vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzenonderscheiden.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

placeholder

Heb je een vraag over Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel?