Merken & Design Collectie
MORE
More DRIP 50 Bijzettafel

Ref: 0599-

placeholder
Merk:
More
Ref:
0599-

More DRIP 50 Bijzettafel

More DRIP Bijzettafel met 3 pootjes, eik zwart
380,-

Wanneer een dunne plank op drie dunne poten wordt geplaatst, verschijnt er een zwevend dienblad. Of, in dit geval, een DRIP. Lichtgewicht en uiterst stabiel, in verschillende maten.

Materiaal: eikenhout, notenhout, messing of staal.

afmetingen: diam. 500 / hoogte 380 mm (verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes)

Designer: Bernard Müller - 2017

Merk:
More - Tijdloze architectuur sinds 1993.Meubels kunnen mooi, goed gemaakt of praktisch zijn. Maar pas als we ze betekenis hebben gegeven, zijn ze echt waardevol voor ons, want ze worden een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven. Dat is ons streven naar 'meer'.De objecten zijn meer ontworpen en gemaakt om bij hun eigenaars te blijven voor jaren en voor zelfs decennia. Ze zijn geïnspireerd door heldere ideeën, verrassende functies en de tijdloze vormgeving van moderne klassiekers. In plaats van een kamer te domineren, creëren onze meubels vrijheid voor een individuele opstelling.

MORE Möbel

Al meer dan 25 jaar is het Duits bedrijfgebaseerd op haar werk met één eenvoudig principe: duurzaamheid. De meubels van More zijn tijdloos enminimalistisch en bieden innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit. Een ontwerp met duidelijke lijnen, die elke trend zal overleven met hun tijdlozeaantrekkingskracht.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

placeholder

Heb je een vraag over More DRIP 50 Bijzettafel?