Merken & Design Collectie
DURLET
Durlet GHOST Large Bijzetzetel

Ref: 0519-E02290-0010-PG700-VELUTTOCOGNAC

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E02290-0010-PG700-VELUTTOCOGNAC

Durlet GHOST Large Bijzetzetel

Durlet Ghost bijzetzetel met gebogen rug, in leder (PG700 velutto cognac)

Laatste stuk - Uit collectie -50%

Kenmerkend aan de fauteuil Ghost is zijn uiterst elegante en vrouwelijke verschijning. Er valt geen enkele rechte lijn te bekennen. Het model is afgewerkt met een halve kapnaad, en de ronding van de rugleuning wordt nog geaccentueerd door twee gebogen, verticale naden. Deze aparte vormentaal en de uiterst compacte vormgeving maken van Ghost een fauteuil met kracht. De kracht om zelfstandig in de ruimte te staan, of … om te schitteren in combinatie met om het even welke sofa.

Designer: Frans Schrofer

Materiaal: Leder of stof

Afmetingen: 750x820x800 mm (BxDxH) - Zithoogte 450 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet GHOST Large  Bijzetzetel

Heb je een vraag over Durlet GHOST Large Bijzetzetel?