Merken & Design Collectie
DURLET
Durlet Dayton Relaxzetel

Ref: 0519-E06220-0110-PG400-ROYALCLAY

Durlet Dayton Relaxzetel
Durlet Dayton Relaxzetel
Merk:
Durlet
Ref:
0519-E06220-0110-PG400-ROYALCLAY

Durlet Dayton Relaxzetel

Durlet Dayton relaxzetel, leder PG400 Royal Clay en chrome stervoet, elektrische bediening met snoer, medium hoog
4092,-

Bij Dayton springt het gebruik vantwee aparte kussens in de rug onmiddellijk in het oog. Dit des te meer dankzijde lichte, met leder overtrokken chroomarmen. De twee rugkussens hebbenverschillende densiteiten voor optimaal comfort. Het model is met deverschillende mechanismes verkrijgbaar. De hoofdsteun is in verschillendeposities verstelbaar. De vering in het zitvlak heeft nosag-veren. Het leder isafgewerkt met een dubbele sierstikking. Verkrijgbaar met metalen stervoet ofmet lederen schijf als voet. Manueel of elektrisch verstelbaar.

Designer: Anita Schmidt

Materiaal:

  • In stof of leder verkrijgbaar en zwartgelakte of Chrome stervoet
  • Optie beklede armleuningen en lederen voet (schijf)

Afmetingen: 660x800x1220 mm (BxDxH) -Zithoogte 470mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET alsinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelenblinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met debeste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgischtopmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet Dayton Relaxzetel

Heb je een vraag over Durlet Dayton Relaxzetel?