Merken & Design Collectie
DURLET
Durlet Largo Uni Relaxzetel

Ref: 0519-06280-PG700-VELLUTOCOGNAC5301

Durlet Largo Uni Relaxzetel
Merk:
Durlet
Ref:
0519-06280-PG700-VELLUTOCOGNAC5301

Durlet Largo Uni Relaxzetel

Durlet Largo UNI, relaxzetel, leder PG700 Velluto Cognac 5301 en zwartgelakte stervoet , manuele bediening, medium hoog
4501,-

Largo is een relaxfauteuil dieer door zijn lichte vorm heel modern en universeel toepasbaar uitziet. Tegelijkzorgt de opbouw met kussens die eruitzien alsof ze los op het frame van defauteuil liggen voor een heel comfortabel uitzicht. De kussens zijn speciaalafgewerkt met een spitse “hoofdkussenstiknaad” die het slanke van het geheelbenadrukken. Bovendien zijn ook de volle armleuningen zo geconcipieerd dat hundynamische vorm verwijst naar die van een hoofdkussen dat op een of anderewijze tegen de fauteuil zou gekleefd zijn. De versie met open armleuningenzorgt voor nog extra verfijning terwijl de contouren van de leuningen dezelfdedynamische vorm herhalen. De fauteuil is zoals alle relaxfauteuils van Durletverkrijgbaar in zowel hoge als lage versie, op metalen stervoet of al dan nietmet leer beklede houten schijfvoet, en met het synchrone relaxmechanisme of hetdrietraps-TV-relaxmechanisme.

Designer: Kai Stania

Materiaal:

  • In stof of leder verkrijgbaar, zwartgelakte of Chrome stervoet
  • Optie: lederen voet (schijf) en volle armen

Afmetingen: 660x950x1180 mm (BxDxH) -Zithoogte 450mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET alsinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelenblinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met debeste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgischtopmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet Largo Uni Relaxzetel

Heb je een vraag over Durlet Largo Uni Relaxzetel?