Merken & Design Collectie
DURLET
Durlet Largo Uni Relaxzetel

Ref: 0519-E06280-0710-PG400-EASYZWART

Durlet Largo Uni Relaxzetel
Merk:
Durlet
Ref:
0519-E06280-0710-PG400-EASYZWART

Durlet Largo Uni Relaxzetel

Durlet Largo UNI, relaxzetel, leder PG400 Easy Zwart en zwartgelakte stervoet , elektrische bediening met snoer, hoog
4445,-

Largo is een relaxfauteuildie er door zijn lichte vorm heel modern en universeel toepasbaar uitziet.Tegelijk zorgt de opbouw met kussens die eruitzien alsof ze los op het framevan de fauteuil liggen voor een heel comfortabel uitzicht. De kussens zijnspeciaal afgewerkt met een spitse “hoofdkussenstiknaad” die het slanke van hetgeheel benadrukken. Bovendien zijn ook de volle armleuningen zo geconcipieerddat hun dynamische vorm verwijst naar die van een hoofdkussen dat op een ofandere wijze tegen de fauteuil zou gekleefd zijn. De versie met openarmleuningen zorgt voor nog extra verfijning terwijl de contouren van deleuningen dezelfde dynamische vorm herhalen. De fauteuil is zoals allerelaxfauteuils van Durlet verkrijgbaar in zowel hoge als lage versie, op metalenstervoet of al dan niet met leer beklede houten schijfvoet, en met hetsynchrone relaxmechanisme of het drietraps-TV-relaxmechanisme.

Designer: KaiStania

Materiaal:

  • In stof of leder verkrijgbaar, zwartgelakte of Chrome stervoet
  • Optie: lederen voet (schijf) en volle armen

Afmetingen: 660x810x1240 mm (BxDxH) - Zithoogte 500mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons,relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hunduurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten enhoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hununieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet Largo Uni Relaxzetel

Heb je een vraag over Durlet Largo Uni Relaxzetel?