Merken & Design Collectie
DURLET
Durlet LIMA zetel

Ref: 0519-E03320

Durlet LIMA zetel
Durlet LIMA zetel
Merk:
Durlet
Designer:
Anita Schmidt
Ref:
0519-E03320

Durlet LIMA zetel

De armkussens van de Lima liggen onderaan los op het zitkussen maar hangen bovenaan vast aan de armleuning, waardoor ze er lijken uit voort te vloeien. Dit bijzondere detail wordt geaccentueerd door de bies die van onderaan de armleuningen over de kussens loopt. De losse rugkussens en het royaal dikke zitkussen met hun losse stoffering bieden extra comfort. De smalle plint maakt het geheel evenwichtig en licht.

De aansluitende poot uit plat staal isbijzonder slank aan de voorzijde en onderstreeptin zijaanzicht de arm. Hierdoor zweeft deonderkant van de zetel hoog boven de grond,wat goed licht doorlaat. De poot kan gelaktworden in een kleur naar keuze, wat de sofa eenunieke, persoonlijke uitstraling kan geven: vaneen neutraal toon op toon tot contrasterendeof fellere kleuren. Er is ook een bijhorendevoetbank met hetzelfde onderstel beschikbaaren een optionele hoofdsteun.


Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet LIMA zetel

Heb je een vraag over Durlet LIMA zetel?