Merken & Design Collectie
DESIGN ON STOCK
Design On Stock BIMBOM 48 Poef

Ref: 0507-

Design On Stock BIMBOM 48 Poef
Design On Stock BIMBOM 48 Poef
Design On Stock BIMBOM 48 Poef
Merk:
Design On Stock
Ref:
0507-

Design On Stock BIMBOM 48 Poef

Perfect te combineren tot een mooie compositie. Het makenvan groepjes krukken en bijzettafels in de zithoek is inmiddels geen trend meerte noemen, maar een vast gegeven bij het inrichten van de woonkamer. SerieBimBom leent zich hier uitstekend voor. De BimBom bank en BimBom kruk 48schuift u makkelijk aan de eettafel als er extra bezoek is. En de kleinstemaat, BimBom kruk 38, past prima in de zithoek en heeft precies de goede hoogtevoor een kinderkruk. Ruime keuze in stoffen en leersoorten. De bekleding is eenbelangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstralingvan uw meubel. Design on Stock heeft stof- en leersoorten geselecteerd vooralle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Verkrijgbaar in 4 formaten: 38-43-48-Bank.

Designer: Roderick Vos & Claire VosTeeuwen

Merk: Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCKen past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen ineigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn doorontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben –ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor‘Betaalbaar topdesign’!

Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock BIMBOM 48 Poef

Heb je een vraag over Design On Stock BIMBOM 48 Poef?