Luxor interieur

Luxor interieur header

Logo Luxor interieurSmall

De toonzaal zal gesloten zijn op Pinksteren en Pinkstermaandag.

 

Beste klant,

 

Wij zijn terug open ! Alle nodige voorbereidingen zijn genomen om u in veilige omstandigheden te ontvangen.  We volgen nauwgezet de richtlijnen om de verspreiding van COVID-19 te beperken.

 

      

 

Wenst u reeds een afspraak met een adviseur in te plannen, heeft u nog vragen?  Wenst u meer info over zandstralen, herstofferen en/of maatwerk? Aarzel niet ons te contacteren of breng een bezoek aan onze toonzaal.

 

  • mail -  info@luxor.be
  • telefonisch - 050 71 82 25

Blijf gezond en draag zorg voor elkaar !

 

Met vriendelijke groet,

Het LUXOR-team

Waarom Luxor?

Vakmanschap sinds 1972

Ongeacht onze studies of achtergrond hebben we binnen Luxor allemaal één ding gemeen. Een passie voor gezellige en functionele woon-, leef- en werkruimtes. De huidige technologie en moderne machines brengen we samen met de kwaliteiten de kennis en het vakmanschap van onze mensen. In een tijdperk van digitale productie en automatische assemblage blijven wij voor u meubelen vervaardigen voor het merendeel op handenarbeid gebaseerd. Er is nu eenmaal geen andere manier om uitzonderlijke interieurs te creëren.

Eigen productieatelier

Hier zijn we uitermate trots op!

Een meubelmakerij met een uiterst modern machinepark om al uw nieuwe meubelen of maatwerkmeubilair in eik, melamine, formica, MDF, ... perfect te produceren.

Een zandstraal- en schuurafdeling met lakkerij waar we uw gezandstraalde- of nieuwe meubelen kleuren of lakken in de tint die u wenst.

Een stoffeer- en naaiatelier om nieuwe zitmeubelen te garnieren of uw bestaande zetels, kussens, stoelen, bed, banken, mobilhome, boot, oldtimer, ... te herstofferen.

Inspiratie voor uw interieur

Onze interieurarchitecten denken creatief met u mee om al uw leefruimtes sfeervol, functioneel en volledig naar uw wensen in te richten. Combineer alle troeven van een eigen atelier met het enthousiasme van onze vakmensen en u weet meteen dat u bij Luxor aan het juiste adres bent voor de inrichting van uw complete interieur. Kom inspiratie opdoen in onze toonzaal. Meubelen en maatwerk uit eigen productie in combinatie met topmerken en design. Onze interieurspecialisten en de koffie staan voor u klaar...

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Een praktijkstoel moet in orde zijn. Daarom dank voor het vakwerk bij het herstofferen van dit meubel. Ook dank voor de vlotheid en correctheid bij het zich houden aan afspraken.

Dr. Christel Depestel  Sint Job in 't Goor

nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties en events, de laatste interieurtips, weetjes of de nieuwste trends voor uw interieur.