Luxor interieur

Waarom Luxor?

Vakmanschap sinds 1972

Ongeacht onze studies of achtergrond hebben we binnen Luxor allemaal één ding gemeen. Een passie voor gezellige en functionele woon-, leef- en werkruimtes. De huidige technologie en moderne machines brengen we samen met de kwaliteiten de kennis en het vakmanschap van onze mensen. In een tijdperk van digitale productie en automatische assemblage blijven wij voor u meubelen vervaardigen voor het merendeel op handenarbeid gebaseerd. Er is nu eenmaal geen andere manier om uitzonderlijke interieurs te creëren.

Eigen productieatelier

Hier zijn we uitermate trots op!

Een meubelmakerij met een uiterst modern machinepark om al uw nieuwe meubelen of maatwerkmeubilair in eik, melamine, formica, MDF, ... perfect te produceren.

Een zandstraal- en schuurafdeling met lakkerij waar we uw gezandstraalde- of nieuwe meubelen kleuren of lakken in de tint die u wenst.

Een stoffeer- en naaiatelier om nieuwe zitmeubelen te garnieren of uw bestaande zetels, kussens, stoelen, bed, banken, mobilhome, boot, oldtimer, ... te herstofferen.

Inspiratie voor uw interieur

Onze interieurarchitecten denken creatief met u mee om al uw leefruimtes sfeervol, functioneel en volledig naar uw wensen in te richten. Combineer alle troeven van een eigen atelier met het enthousiasme van onze vakmensen en u weet meteen dat u bij Luxor aan het juiste adres bent voor de inrichting van uw complete interieur. Kom inspiratie opdoen in onze belevingswinkel met meubelen en maatwerk uit eigen productie en in onze toonzaal met topmerken en design. Onze interieurspecialisten en de koffie staan voor u klaar...

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Ons aanbod

Maatwerk & Inrichting

Een interieur zonder compromissen

Op het vlak van uw interieur sluit u geen compromissen. U wilt immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel. Onze interieurarchitecten denken creatief met u mee want we vinden het belangrijker dat u zich thuis voelt, veeleer dan dat u thuis bent.

Zandstralen & Herkleuren

Geef uw meubelen een tweede leven

U herkent het vast wel. Uw kast, tafel, stoelen, keuken of trap zijn van topkwaliteit en passen qua stijl en vormgeving nog perfect in uw interieur. Enkel de kleur is niet meer zo hedendaags. Door het zandstralen, fijnschuren en herkleuren van uw meubelen geeft u ze een tweede leven.

Herstofferen

Uw favoriete meubel in een nieuw kleedje

Bent u gehecht aan uw vertrouwde zetel omdat deze zo comfortabel zit? Is de veerkracht uit uw kussens of de stof rond het bed versleten? Past uw huidig salon als geen ander in uw woonkamer of wilt u een waardevol familiemeubel als "eye-catcher" in uw interieur integreren?

Merken & Design

Uw interieur als spiegel van uw identiteit

Topmerken zorgvuldig voor u geselecteerd op stijl en kwaliteit die perfect aansluiten bij uw persoonlijke visie van uw woonwereld. Uw interieur vertelt het verhaal over wie u bent daarom is het belangrijk dat het bij u thuis goed vertoeven is.

Hartelijk dank aan het Luxor-team voor het mooie werk dat jullie deden met onze meubels. Het resultaat is verbluffend! Wij zijn heel tevreden. Ook het afhalen en terugbrengen van de meubels verliep heel vlot.

Bauwens - Derdelinckx  Geraardsbergen

nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties en events, de laatste interieurtips, weetjes of de nieuwste trends voor uw interieur.