Luxor interieur

Meubelmaatwerk

Een interieur zonder compromissen

Op het vlak van uw interieur sluit u geen compromissen. U wilt immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel. Onze interieurarchitecten denken creatief met u mee want we vinden het belangrijker dat u zich thuis voelt, veeleer dan dat u thuis bent.

Hoe gaan we te werk?

Gratis interieuradvies aan huis

U komt bij ons, of wij komen bij u en luisteren naar uw interieurwensen. Breng uw plannen en ideeën mee. Ook als u samenwerkt met een eigen (interieur)architect is hij/zij van harte welkom. Breng een bezoekje aan de Luxor-belevingswinkel en -toonzaal, de koffie staat voor u klaar.

Plannen & 3D tekeningen

Onze interieurarchitecten vertalen uw persoonlijke ideeën in een ontwerp op maat. Aan de hand van duidelijke plannen en realistische 3D-tekeningen krijgt u een heel fraai beeld van het mogelijke eindresultaat. Hier is nog alle ruimte voor aanpassingen of wijzigingen.

Technische tekening

Na definitief akkoord van de ontwerpen en overleg komen onze technische mensen bij u ter plaatse alles nauwkeurig opmeten. Aan de hand van de opmetingen wordt een technische tekening gemaakt waarop ieder detail exact is uitgewerkt. De tekeningen worden ter goedkeuring voorgelegd en besproken. 

Vakmanschap in eigen atelier

Als alles volledig volgens uw wensen op papier is uitgewerkt start de effectieve productie van uw meubelen in ons atelier. Computergestuurde machines zorgen voor een minutieuze uitvoering van het uitgetekend ontwerp en ons vakmanschap zorgt voor de finishing touch. Alle meubelen worden vooraf helemaal opgebouwd in ons atelier. Nadien nodigen wij u uit. Pas na uw goedkeuring gaan wij over tot de eindafwerking en kleuring.  

Uw interieur krijgt vorm

Ons montageteam komt na afspraak de meubelen bij u thuis plaatsen en afwerken. Ze laten alles netjes achter zodat u meteen vrienden en kennissen kunt uitnodigen. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

 

Afmetingen, materiaal, afwerking en kleur zijn de variabelen in het verhaal. Eén ding kunt u niet kiezen: de kwaliteit, die is altijd van de bovenste plank.

Ontvang vrijblijvend een prijsofferte

Een interieur zonder compromissen

Op het vlak van uw interieur sluit u geen compromissen. U wilt immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel.

Afmetingen, materiaal, afwerking en kleur zijn de variabelen in het verhaal. Eén ding kunt u niet kiezen: de kwaliteit, die is bij ons altijd van de bovenste plank.

Supertevreden van de levering van onze Magnitude boxspring met matrassen. De mensen van Luxor hebben uitstekend werk geleverd.

Vanderschrick  Knokke