Luxor interieur

Maatwerk & Inrichting

Maatwerk & Inrichting

Vinum Sensum - Knokke

In opdracht van architectenbureau Cube uit Knokke Heist werd het interieur van deze wine and dine experience - Vinum Sensum - ingericht. De Velvet stoffen zorgen voor een warme sfeer, dit in combinatie met massieve eiken tafels geven deze zaak een uitgesproken karakter. Meer dan de moeite waard om eens af te zakken naar dit gezellig etablissement.

www.vinumsensum.be

 

Maatwerk & Inrichting

Nice Place to Be

Dit nieuwbouw appartement werd volledig ingericht en bemeubeld. Design troef en uitgekiende interieurarchitectuur zodat iedere plaats optimaal benut wordt. Met finesse en ruimtelijk gevoel ingericht, oog voor detail en esthetiek. 

Maatwerk & Inrichting

Crematorium Westlede - Lochristi

In opdracht van Kaan Architecten mocht Luxor een deel van dit prestigieuze project voor haar rekening nemen. De uitvoering van deze massieve eiken banken bekleed met leder is een kolfje naar de hand voor het productieatelier van Luxor. Meubelmaatwerk en stoffering worden in eigen atelier perfect op elkaar afgestemd en door uiterst bekwame vakmensen uitgevoerd.

Maatwerk & Inrichting

Heerlijk Herenhuis Heringericht

In het hartje van de stad mocht Luxor dit riante, 5 verdiepingen hoge, herenhuis inrichten. De complete woning krijgt een moderne invulling maar in de bar wordt de ambacht van het stofferen, zandstraal en lakwerk ideaal ten toon gebracht.

Maatwerk & Inrichting

Penthouse in the City

Voor Caan architecten mocht Luxor haar interieurkunde botvieren op dit top-project. Met zicht op de haven is deze penthouse eerder een tweede thuis dan een tweede verblijf. Eik fineer wengé gekleurd in combinatie met massieve eik en lakwerk geven deze woongelegenheid een uitgesproken eigen karakter. 

Maatwerk & Inrichting

Work hard, Play hard

Een gezellige en huiselijke sfeer op kantoor, dit is meer dan aangenaam werken. Voor interieurarchitect Heidi Wille mocht Luxor de kantoren Quilvest Gent en Quilvest Brussel inrichten. Burelen in eik fineer met gestoffeerde geluidsdempende panelen. De losstaande kasten en zwevende kastenwand in MDF gelakt. Een vergadertafel van 6m. en een ronde zithoek voor ontvangst en dit allemaal in een rond gebouw. 

Maatwerk & Inrichting

Pure sfeer met Landelijk karakter

In deze landelijke woning mocht Luxor het ganse interieur voor haar rekening nemen. Wandkast op basis van het Venezia programma in de woonkamer, keuken met kastenwand die toegang verleent naar de berging en kelder, bureel, vestaire, badkamer, dressing, ... alles afgewerkt in massief franse eik en eik fineer.

Maatwerk & Inrichting

Een zee van ruimte aan de kust

Luxe duplex appartement met zicht op zee. Voor bouwpromotor D.G. mocht Luxor dit exclusieve project uitvoeren. Sierlijk wit gelakte kasten in combinatie met de warmte van eik geven deze inrichting een uniek karakter.

Maatwerk & Inrichting

Time to Read

Eeuwenoude boeken komen tot hun recht in deze landelijke bibliotheek. Massief franse eiken deuren, lambrisering en kasten uitgewerkt op basis van het Venezia programma van Luxor.

Maatwerk & Inrichting

Duplex in Historisch stadscentrum

In de woonkamer: Wandkast op maat voor TV, haard en bar in geborstelde eik fineer. Accentlijn en topbladen in verkoperde messing en rugwand gestoffeerd in leder.

In de logeerkamer: Kastenwand in lakwerk waarvan één kastdeur toegang geeft naar de badkamer/wasplaats. Bureel in eik.

Boven: Ingerichte werk- en hobbykamer met zwevende legboorden in witte Formica en tafel Nori van het merk Kristalia als bureau.

De kennismaking met Luxor was zeer aangenaam. Wij kregen op alle vragen ivm kleuren en design het juiste antwoord. Onmiddellijk was de verkoper op dezelfde golflengte en kon subtiele maar belangrijke zaken toevoegen aan onze ideeën. In 1 woord, super.

Geert Verbeke • Moerkerke