Luxor interieur

Maatwerk & Inrichting

Maatwerk & Inrichting

Work hard, Play hard

Een gezellige en huiselijke sfeer op kantoor, dit is meer dan aangenaam werken. Voor interieurarchitect Heidi Wille mocht Luxor de kantoren Quilvest Gent en Quilvest Brussel inrichten. Burelen in eik fineer met gestoffeerde geluidsdempende panelen. De losstaande kasten en zwevende kastenwand in MDF gelakt. Een vergadertafel van 6m. en een ronde zithoek voor ontvangst en dit allemaal in een rond gebouw. 

Maatwerk & Inrichting

Pure sfeer met landelijk karakter

In deze landelijke woning mocht Luxor het ganse interieur voor haar rekening nemen. Wandkast op basis van het Venezia programma in de woonkamer, keuken met kastenwand die toegang verleent naar de berging en kelder, bureel, vestaire, badkamer, dressing, ... alles afgewerkt in massief franse eik en eik fineer.

Maatwerk & Inrichting

Een zee van ruimte aan de kust

Luxe duplex appartement met zicht op zee. Voor bouwpromotor D.G. mocht Luxor dit exclusieve project uitvoeren. Sierlijk wit gelakte kasten in combinatie met de warmte van eik geven deze inrichting een uniek karakter.

Maatwerk & Inrichting

Time to Read

Eeuwenoude boeken komen tot hun recht in deze landelijke bibliotheek. Massief franse eiken deuren, lambrisering en kasten uitgewerkt op basis van het Venezia programma van Luxor.

Maatwerk & Inrichting

Duplex in historisch stadscentrum

In de woonkamer: Wandkast op maat voor TV, haard en bar in geborstelde eik fineer. Accentlijn en topbladen in verkoperde messing en rugwand gestoffeerd in leder.

In de logeerkamer: Kastenwand in lakwerk waarvan één kastdeur toegang geeft naar de badkamer/wasplaats. Bureel in eik.

Boven: Ingerichte werk- en hobbykamer met zwevende legboorden in witte Formica en tafel Nori van het merk Kristalia als bureau.

Maatwerk & Inrichting

Supertevreden van de levering van onze Magnitude boxspring met matrassen. De mensen van Luxor hebben uitstekend werk geleverd.

Vanderschrick • Knokke