Eigen Atelier

Kwaliteit, kennis en vakmanschap. Sinds 1972.

Onze passie.

Ongeacht onze studies of achtergrond hebben we binnen Luxor allemaal één ding gemeen. Een passie voor gezellige en functionele woon-, leef- en werkruimtes. De huidige technologie en moderne machines brengen we samen met de kwaliteiten de kennis en het vakmanschap van onze mensen. In een tijdperk van digitale productie en automatische assemblage blijven wij voor jou meubelen vervaardigen voor het merendeel op handenarbeid gebaseerd. Er is nu eenmaal geen andere manier om uitzonderlijke interieurs te creëren.

Een echt belevingsatelier

Hier zijn we uitermate trots op! 

Het atelier van Luxor is maar liefst 10.000 m² groot en je bent er altijd welkom om te zien hoe we te werk gaan. Lokaal wordt het nieuwe normaal en we zijn dan ook fier dat we - als Belgische fabrikant - het label Handmade In Belgium mochten ontvangen.

Een meubelmakerij met een uiterst modern machinepark om al je nieuwe meubelen of maatwerkmeubilair in eik, melamine, formica, MDF, ... perfect te produceren.

Een zandstraal- en schuurafdeling met lakkerij waar we jouw gezandstraalde- of nieuwe meubelen kleuren of lakken in de tint die je wenst.

Een stoffeer- en naaiatelier om nieuwe zitmeubelen te garnieren of je bestaande zetels, kussens, stoelen, bed, banken, mobilhome, boot, oldtimer, ... te herstofferen. 

Luxor Interieur

Het atelier bevindt zich vlakbij de toonzaal
Industrielaan 7, 9990 Maldegem

Het atelier is open van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 17u30. Geef ons vooraf een seintje en we leiden je met plezier rond +32 50 71 60 92

Breng ons zeker een bezoek, je zult verstelt staan van wat een familiebedrijf uit eigen streek allemaal te bieden heeft voor jouw interieur!

Herstofferen

Herstofferen

Met een eigen stoffeer -en naaiatelier is Luxor dé specialist voor het garnieren van nieuwe zitmeubelen of om je bestaande zetels, kussens, stoelen of andere meubelstukken te herstofferen.

Herkleuren

Herkleuren

Heb je een meubelstuk waar je aan gehecht bent, maar doorheen de tijd versleten is geraakt? Gooi het zeker niet weg want het is perfect mogelijk om je meubel terug op te frissen of zelfs een complete make-over te geven. Luxor kleurt meubels met de grootste zorg.

Maatwerk meubelen

Maatwerk meubelen

Luxor voert maatwerk uit van a tot z. Een interieurarchitect denkt met je mee en meubels worden met echt vakmanschap vervaardigd.