Eigen Atelier

Kwaliteit, kennis & vakmanschap. Sinds 1972.

Onze passie.

Ongeacht onze studies of achtergrond hebben we binnen Luxor allemaal één ding gemeen. Een passie voor gezellige en functionele woon-, leef- en werkruimtes. De huidige technologie en moderne machines brengen we samen met de kwaliteiten de kennis en het vakmanschap van onze mensen. In een tijdperk van digitale productie en automatische assemblage blijven wij voor jou meubelen vervaardigen voor het merendeel op handenarbeid gebaseerd. Er is nu eenmaal geen andere manier om uitzonderlijke interieurs te creëren.

Een echt belevingsatelier

Hier zijn we uitermate trots op! 

Het atelier van Luxor is maar liefst 10.000 m² groot en je bent er altijd welkom om te zien hoe we te werk gaan. Lokaal wordt het nieuwe normaal en we zijn dan ook fier dat we - als Belgische fabrikant - het label Handmade In Belgium mochten ontvangen.

Een meubelmakerij met een uiterst modern machinepark om al je nieuwe meubelen of maatwerkmeubilair in eik, melamine, formica, MDF, ... perfect te produceren.

Een zandstraal- en schuurafdeling met lakkerij waar we jouw gezandstraalde- of nieuwe meubelen kleuren of lakken in de tint die je wenst.

Een stoffeer- en naaiatelier om nieuwe zitmeubelen te garnieren of je bestaande zetels, kussens, stoelen, bed, banken, mobilhome, boot, oldtimer, ... te herstofferen. 

Het atelier bevindt zich vlakbij de toonzaal
Industrielaan 7, 9990 Maldegem

open van maandag tot vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 16u . 
Geef ons vooraf een seintje en we leiden je met plezier rond +32 50 71 60 92

Breng ons zeker een bezoek, je zult verstelt staan van wat een familiebedrijf uit eigen streek allemaal te bieden heeft voor jouw interieur!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief