Mobilhome - Camper - Caravan herstofferen
Mobilhome - Camper - Caravan herstofferen

Mobilhome - Camper - Caravan herstofferen

Geef je eigen toets aan je huis op wielen

Mobilhome - Camper - Caravan herstofferen
Mobilhome - Camper - Caravan herstofferen

Laat je mobilhome - camper - caravan herstofferen in eigen atelier

Jouw camper, mobilhome of caravan een mooie opfrisbeurt geven? Dan ben je bij Luxor aan het juiste adres! Ons ervaren team staat voor je klaar om je voertuig te voorzien van een stralend nieuwe look. 

Met een eigen atelier, waar al het werk in-house plaatsvindt garandeert dit voor jou een hoogwaardige kwaliteit en een snelle service zodat je snel weer de weg op kan met je vernieuwde mobilhome.

Vraag nu je offerte aan of kom gerust langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden voor het herstofferen van je mobilhome!

Nieuwe matras op maat voor je caravan, camper of mobilhome nodig? Ook hiervoor kan je terecht bij Luxor.

Op zoek naar een manier om je camper, mobilhome of caravan er weer als nieuw te laten uitzien? Overweeg dan om hem te laten herstofferen! Door je voertuig opnieuw te laten bekleden met hoogwaardige stoffen, kunstleder of leder, kun je niet alleen de levensduur van je camper verlengen, maar ook de waarde ervan behouden en zelfs verhogen.

Bij Luxor kun je terecht voor het herstofferen van zit- en slaapbanken, stoelen, kussens en wanden van je camper, mobilhome of caravan. Ook voor een matras op maat in verschillende densiteiten kan je bij Luxor terecht. Er wordt gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen zodat alles opnieuw jarenlang meegaat.

Je kan kiezen uit een breed scala stoffen, kunstleders en ledersoorten in alle kleuren en patronen. Je kan verschillende materialen combineren en zelfs personaliseren door borduurwerk of print. Of je nu houdt van klassiek en tijdloos, of eerder van modern en trendy, je vindt zeker iets dat bij jouw persoonlijke stijl en smaak past. 

Maak vandaag nog een afspraak om je camper, mobilhome of caravan te laten herstofferen en geef hem een nieuwe look! Ons ervaren team staat voor je klaar.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief