BADKAMERS OP MAAT

BADKAMERS & BADKAMERMEUBELEN OP MAAT

Een badkamer die doet wegdromen.

Samen richten we je ideale badkamer in.

Luxor ontwerpt jouw badkamer en helpt je deze ruimte te transformeren in een plek om bij weg te dromen.

Overweeg je een nieuwe badkamer te installeren en wil je graag dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt?

We verkennen de stijl die je het liefste hebt en samen kiezen we de juiste kleuren en materialen om de kasten en andere badkamermeubelen vorm te geven. Via een 3D tekening krijg je een heel realistisch beeld van hoe jouw badkamer eruit zal zien.

Nadat we de badkamermeubelen op maat hebben uitgewerkt en in ons eigen atelier hebben gefabriceerd, komt een professioneel plaatsingsteam langs om de badkamer te installeren.

Recente badkamer realisaties

Ontdek hieronder enkele realisaties die Luxor recent heeft uitgevoerd. Heb je extra inspiratie nodig voor de inrichting van je nieuwe badkamer? Bezoek zeker eens onze toonzaal in Maldegem of maak een afspraak om de mogelijkheden samen te verkennen.

Stijlvolle renovatie tot in de kleinste details te Brussel

Op een exclusieve ligging te Brussel, prijkt dit appartementsgebouw dat dateert uit de jaren '40. Het appartement op de derde verdieping, 185 m² groot, bevond zich in een vrij uitgeleefde staat. De nieuwe eigenaar besliste om het in zijn oorspronkelijke grandeur te herstellen. Het werd een schitterend interieur dat art-decotoetsen combineert met een moderne twist.

Stijlvolle badkamer

Het op maat gemaakte badkamermeubel met hangkast en spiegel in eik fineer geeft een extra dimensie aan deze stijlvolle badkamer. Het eik werd wengé gebeitst en vloeit over in de aansluitende dressing op maat.

Sfeervolle badkamer

Heerlijk Herenhuis Heringericht

In het hartje van de stad mocht Luxor dit riante, 5 verdiepingen hoge, herenhuis inrichten. De complete woning krijgt een moderne invulling maar in de bar wordt de ambacht van het stofferen, zandstraal en lakwerk ideaal ten toon gebracht.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief