Maatwerk & inrichting
KANTOORINRICHTING & BUREAU'S OP MAAT

KANTOORINRICHTING & BUREAU'S OP MAAT

De werkruimte wordt terug een plezier om in te werken.

Een inspirerende werkomgeving.

Een goede werkomgeving is cruciaal om je job op een professionele en gefocuste manier te doen.  Via onze jarenlange ervaring kunnen we jou helpen om de werkplek op een kwaliteitsvolle manier in te richten. We maken kasten voor dossiers of werkmateriaal perfect op maat en kiezen zorgvuldig de materialen uit.

Samen denken we mee om je ruimte optimaal te benutten. Via bijvoorbeeld ingebouwde kasten kan je ruimte uitsparen. Tafels passen naadloos in het interieur en worden ergonomisch gemaakt. We dragen door onze ontwerpen zorg voor een gezonde en energieke werkhouding.

Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.
Een inspirerende werkomgeving.

Duurzame materialen maken het verschil.

Voor het uitwerken van meubelstukken voor professioneel gebruik is het extra belangrijk om met stevige en duurzame materialen te werken. Onze ateliers zijn uitgerust met machines om elk type materiaal op een degelijke en ambachtelijke manier te bewerken. Zo staan we garant voor een kwaliteit die jaren werkplezier geeft. 

Professionele ruimtes met zorg afgewerkt.

Wil je graag een professionele ruimte inrichten of vernieuwen? We denken graag met je mee om jouw werkplek tot in de puntjes uit te werken.

Wat mag je verwachten? 

Na een intakegesprek gaat onze interieurarchitect eventueel samen met jouw architect aan de slag. Er wordt een ontwerp uitgedacht die perfect aansluit bij de verschillende functies die nodig zijn in de ruimte. We kiezen samen duurzame en stijlvolle materialen zodat het de dagelijkse werkzaamheden trotseert en tegelijk een mooie en professionele indruk geeft. 

Klaar om je professionele ruimte uit te werken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte en je project te bespreken.

Recente kantoor realisaties

Ontdek hieronder enkele realisaties die Luxor recent heeft uitgevoerd. Heb je extra inspiratie nodig voor de inrichting van je nieuwe werkplek? Bezoek zeker eens onze toonzaal en belevingswinkel in Maldegem of maak een afspraak om de mogelijkheden samen te verkennen.

Surfshop in Residentie Oostkaai 11 te Oostende

Kantoorinrichting met huislijke sfeer

Dit hedendaags kantoor werd huiselijk en sfeervol ingericht met oog voor detail. Functioneel, ergonomisch maar vooral ook heel mooi.

Work hard, Play hard

Een gezellige en huiselijke sfeer op kantoor, dit is meer dan aangenaam werken. Voor interieurarchitect Heidi Wille mocht Luxor de kantoren voor de private banking groep Quilvest in Gent en Brussel inrichten. Burelen in eik fineer met gestoffeerde geluidsdempende panelen. De losstaande kasten en zwevende kastenwand in MDF gelakt. Een vergadertafel van 6m. en een ronde zithoek voor ontvangst en dit allemaal in een rond gebouw.

Banken Crematorium Westlede - Lochristi

In opdracht van Kaan Architecten uit Rotterdam mocht Luxor een deel van dit prestigieuze project voor haar rekening nemen. De uitvoering van deze op maat gemaakte massieve eiken banken bekleed met leder is een kolfje naar de hand voor het productieatelier van Luxor.

Duplex in Historisch stadscentrum

In de woonkamer: Wandkast op maat voor TV, haard en bar in geborstelde eik fineer. Accentlijn en topbladen in verkoperde messing en rugwand gestoffeerd in leder. In de logeerkamer: Kastenwand in lakwerk waarvan één kastdeur toegang geeft naar de badkamer/wasplaats. Bureel in eik. Boven: Ingerichte werk- en hobbykamer met zwevende legboorden in witte Formica en tafel Nori van het merk Kristalia als bureau

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief