HERSTOFFEREN VOOR HORECA

HORECA MEUBILAIR HERSTOFFEREN

Meubilair als blikvanger van je horeca zaak.

Transformeer je horeca zaak naar een stijlvolle ontmoetingsruimte.


Meubelen in een restaurant of café zijn vaak de blikvanger van de zaak. Het is belangrijk dat de stof, de kleuren en de stijl perfect zit. Luxor heeft door haar ruime ervaring als herstoffeerder een mooie reputatie opgebouwd om horecazaken volledig te transformeren in gezellige, stijlvolle ontmoetingsruimtes. We kunnen ter plaatse in je zaak de renovatie uitvoeren of we nemen de meubelen mee om in ons atelier te behandelen.

Als je kiest voor Luxor, dan word je omringt door vakmanschap. Een stylist denkt met je mee om de juiste stoffen en texturen uit te kiezen. Als de meubelen in hout zijn of houten elementen bevatten, dan kunnen we die zandstralen, fijn schuren en voorzien van een nieuwe kleur. We vestigen enorm veel aandacht aan de details, aan de afwerking.

In onze galerij kun je foto's bewonderen van horecazaken waar we de meubelen volledig gestoffeerd hebben. We beschikken ook over een heus belevingsatelier waar je kunt ontdekken hoe wij meubelen op een duurzame manier renoveren. Neem zeker contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Recente realisaties

Ontdek hieronder enkele realisaties die Luxor recent heeft uitgevoerd. Heb je extra inspiratie nodig voor de inrichting van je horeca zaak? Bezoek zeker eens onze toonzaal en belevingswinkel in Maldegem of maak een afspraak om de mogelijkheden samen te verkennen.

Wijnbar & restaurant Vinum Sensum

In opdracht van architectenbureau Cube uit Knokke Heist werd het interieur van deze wine and dine experience - Vinum Sensum - ingericht. De Velvet stoffen zorgen voor een warme sfeer, dit in combinatie met massieve eiken tafels geven deze zaak een uitgesproken karakter. Meer dan de moeite waard om eens af te zakken naar dit gezellig etablissement.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief