LEEFRUIMTES OP MAAT

INRICHTEN LEEFRUIMTES

Stijlvolle leefruimte voor een unieke thuisbeleving.

Standaardmeubilair of meubelen op maat ontwerpen?

Van modern tot klassiek, van landelijk tot rustiek. Dressoirs, wandmeubelen, tafels, stoelen, banken, ... 

Luxor creëert een unieke beleving in elke leefruimte met keuze voor zowel stijlvol standaardmeubilair maar ook voor meubelen die volledig op maat van je interieur worden ontworpen en gefabriceerd in een eigen atelier.

Eén ding kan je niet kiezen: de kwaliteit, die is altijd van de bovenste plank.

Bij Luxor hebben we meer dan 45 jaar ervaring met het vakmanschap van een meubelmakerij. We maken meubelen op een ambachtelijke manier zodat ze duurzaam de tijd doorstaan.

Afmetingen, materiaal, afwerking en kleur zijn de variabelen in het verhaal. Eén ding kan je niet kiezen: de kwaliteit, die is altijd van de bovenste plank.

Op het vlak van interieur sluit je geen compromissen. Je wil immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel. We vinden het belangrijker dat je je thuis voelt, veeleer dan dat je thuis bent.

Recente leefruimte realisaties

Ontdek hieronder enkele realisaties die Luxor recent heeft uitgevoerd. Heb je extra inspiratie nodig om je leefruimte in te richten? Bezoek zeker eens onze toonzaal en belevingswinkel in Maldegem of maak een afspraak om de mogelijkheden samen te verkennen.

Time to read

'The man who does not read has no advantage over the man who cannot read.' - Mark Twain -

Penthouse in the city

Voor Caan architecten mocht Luxor haar interieurkunde botvieren op dit top-project. Met zicht op de haven is deze penthouse eerder een tweede thuis dan een tweede verblijf. Eik fineer wengé gekleurd in combinatie met massieve eik en lakwerk geven deze woongelegenheid een uitgesproken eigen karakter.

Appartement aan de kust

Dit nieuwbouw appartement werd volledig ingericht en bemeubeld. Design troef en uitgekiende interieurarchitectuur zodat iedere plaats optimaal benut wordt. Met finesse en ruimtelijk gevoel ingericht, oog voor detail en esthetiek.

Poolhouse met landelijk karakter

Nodig je vrienden en familie uit voor een zomerse zwempartij en haal tot in de vroege uurtjes herinneringen op aan de bar. Maar evengoed doet jouw poolhouse in de winter dienst als een gezellige extra ruimte.

Heerlijk Herenhuis Heringericht

In het hartje van de stad mocht Luxor dit riante, 5 verdiepingen hoge, herenhuis inrichten. De complete woning krijgt een moderne invulling maar in de bar wordt de ambacht van het stofferen, zandstraal en lakwerk ideaal ten toon gebracht.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief