Toonzaal & Interieuradvies

Interieuradvies

Inspiratie voor jouw interieur

Niets leuker dan het inrichten van ruimtes. Loop vrijblijvend binnen in onze toonzaal van maar liefst 2.000m². Je vindt er meubelen en maatwerk uit eigen atelier in combinatie met stijlvolle meubelen van gerenommeerde merken. Keukens - dressings - kasten - salons - tafels - stoelen - bedden - matrassen - tapijten - ... alles wordt in mooie en realistische settings voorgesteld zodat je meteen inspiratie opdoet voor je eigen interieur. Zie je het plaatje nog niet voor je? Onze interieurarchitecten denken creatief met je mee om al jouw leefruimtes sfeervol, functioneel en volledig naar je wensen vorm te geven.

Breng ons zeker een bezoekje, de koffie staat voor je klaar...

di t/m za - 11u tot 18u
ZONDAG - 14u tot 18u

gesloten op maandag en feestdagen


Topmerken:

JORI - BIC CARPETS -  CARPE DIEM -  DESIGN ON STOCK -  DURLET - FORMESSE - KARTELL - KRISTALIA - LAPALMA - LEMA - MAGNITUDE - MORE - PER/USE -SLABBINCK - STRESSLESS - TREKU - VERILIN - VOGLAUER - EIGEN MAATWERK en nog veel meer...

Je ziet zoveel leuke dingen, maar klopt het plaatje nog?

Je ziet zoveel leuke dingen, maar klopt het plaatje nog als je alles in jouw interieur samen brengt. Wordt de ruimte mooi, esthetisch en functioneel ingericht? Ga je eerder voor sobere tinten of leg je een gedurfd accent? Die ene kast of zetel als eye-catcher in de woning?

Niets geruststellender om dan even feedback te kunnen vragen aan de interieurspecialisten van Luxor.  Een team van vakmensen en interieurarchitecten scharen zich rond jouw droombeeld om dit naar de werkelijkheid te vertalen. We vinden het namelijk belangrijker dat je je thuis voelt, veeleer dan dat je thuis bent.

1. Kennismakingsfase

Een eerste intake gesprek is altijd vrijblijvend. We komen indien gewenst hiervoor bij jou ter plaatse langs zodat we een goede inschatting kunnen maken van je wensen.

Een eerste idee wordt uitgewerkt en je wordt uitgenodigd in onze belevingstoonzaal en -atelier. Interieurspecialisten werken een moodboard voor je uit om al een goede inschatting te maken van de materialen en de look en feel. We geven je meteen een raming voor het budget.

Een moodboard visualiseert een concept, gedachte of gevoel.
Het hulpmiddel bij uitstek om creatieve keuzes te maken.

Fotorealistische 3D-renders

2. Ontwerp fase

De interieurarchitecten gaan aan de slag met een duidelijke visie op je wensen. Een voorontwerp wordt gemaakt aan de hand van duidelijke 3D visualisaties. Je ontvangt een concreet voorstel met offerte en planning.

3. Uitvoeringsfase

Het moment waar we samen in zee gaan!

Na definitief akkoord van de ontwerpen en overleg komen onze vakmannen ter plaatse alles nauwkeurig opmeten. Aan de hand van deze opmetingen wordt een technische tekening gemaakt waarop ieder detail exact is uitgewerkt. De plannen worden ter goedkeuring voorgelegd en besproken. Alle aanpassingen zijn hier nog mogelijk.

Technische plannen, opmeting uitvoering.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief