ZETELS HERSTOFFEREN
ZETELS HERSTOFFEREN

ZETELS OVERTREKKEN OF HERSTOFFEREN

Geef je zetel een nieuw leven met behoud van zijn emotionele waarde.

ZETELS HERSTOFFEREN
ZETELS HERSTOFFEREN

Herstofferen zonder stress: ontvang deskundig advies en ontdek de mogelijkheden voor jouw zetel.

Geef je oude zetel een nieuw leven door hem te herstofferen. Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreide stalencollectie stoffen, kunstleders en ledersoorten om jouw zetel te overtrekken en hem te voorzien van een frisse, nieuwe look.

Onze adviseurs komen vrijblijvend bij je langs en bieden persoonlijk advies over welke kleuren en materialen het best gebruikt kunnen worden om je zetel in jouw interieur tot zijn recht te laten komen. Naast de bekleding kun je ook de densiteit van de vullingen kiezen en deze vernieuwen indien nodig.

We bieden 5 jaar garantie op kussenvullingen en vernieuwd binnenwerk, zodat je zeker weet dat je zetel er weer jarenlang tegenaan kan. Kortom, zetel herstofferen is een slimme en duurzame oplossing om je meubelstuk te herstellen en te vernieuwen.

Zetels herstofferen
Zetels herstofferen

Een Chesterfield met allure.

Deze verouderde Chesterfield zetel is volledig getransformeerd tot een stijlvol pronkstuk voor het interieur. Door te kiezen voor een zwarte leren bekleding is er een flinke dosis allure aan de zetel toegevoegd. Het unieke design van de Chesterfield zetel is behouden gebleven, terwijl hij weer als nieuw oogt. Of je nu van een klassiek of modern interieur houdt, deze zetel past in elke woonstijl. 

Zetels herstofferen
Zetels herstofferen

Een sofa die de show steelt in je interieur.

Deze degelijke, maar verouderde zetel heeft een opvallende make-over ondergaan. De doffe, grijze bekleding is vervangen door een levendige, rode stof, waardoor de zetel weer tot leven is gekomen. Door de zetel te laten herstofferen, heeft hij extra pit en karakter gekregen. Het resultaat is een uniek meubelstuk dat nu de show steelt in het interieur.

Herstofferen meubel
Herstofferen meubel

Een fauteuil met moderne uitstraling.

Deze verouderde fauteuil heeft een prachtige transformatie ondergaan door hem te herstofferen. De oude bekleding is vervangen door een frisse, fuchsia lederen look, waardoor de fauteuil nu een echte blikvanger is in elk interieur. De strakkere bekleding geeft de fauteuil ook meteen een moderne uitstraling

Herstofferen
Herstofferen

Chaise longue in koloniaal blauw.

Laat je inspireren door deze prachtige chaise longue! Hoewel hij volledig versleten en beschadigd was, had het oorspronkelijke model nog steeds een tijdloze schoonheid. Daarom werd besloten om de bekleding en voering volledig te vernieuwen. Door te kiezen voor een koloniaal blauwe bekleding, heeft deze chaise longue een rustieke en stijlvolle uitstraling gekregen die perfect past in elk interieu

Herstofferen lederen zetel
Herstofferen lederen zetel

Zitbank in tijdloos grijs.

De nieuwe grijze stof geeft de zitbank een moderne uitstraling die perfect past in elk interieur. Bovendien is de vulling van de kussens vernieuwd, waardoor het meubelstuk opnieuw vorm en comfort heeft gekregen

Zetels herstofferen
Zetels herstofferen

Een Louis XIV met moderne twist.

Deze klassieke Louis XIV sofa heeft een spectaculaire metamorfose ondergaan door de zetel te overtrekken met een trendy taupe stof. Let ook op de details: de houten armleuningen en poten werden gezandstraald om het totaalplaatje te doen kloppen. Wij geloven in de kracht van maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een moderne twist, wij bieden een breed scala aan stoffen, kleuren en texturen om uit te kiezen. 

Onze klanten aan het woord

We vertrouwden volgende aan Luxor toe -herstofferen van zit- en rugkussens van twee Leolux zitbanken in leder -herstofferen armzetel in stof+ check-up en verstevigen frame -herstofferen kuipzetel Leolux in stof Het resultaat is VERBLUFFEND ! Het opmaken van de offerte aan huis verliep in de beste verstandhouding. Hans gaf, waar gevraagd, kundig advies over stoffen en kleuren. Hans kwam zelfs een tweede keer langs om stofkeuze ook bij daglicht te kunnen maken, waarvoor dank. Het ophalen verliep volgens afspraak, het terugbrengen evenzeer, alles goed beschermd. Inpakmateriaal werd netjes terug meegenomen ... Alleen : er werd meer teruggebracht dan gevraagd # fles rode wijn ! Het heeft gesmaakt ... Luxor : aan te bevelen zonder meer ! Als wij in de toekomst nog iets moeten laten herstofferen, twijfelen we geen ogenblik.

Jan Ruijgers
Lochristi

Toen Luxor op de afgesproken dag onze zetels en stoelen na het garnieren terugbrachten waren we blij verrast om het mooie resultaat en de prachtige afwerking van zowel de zetels als de stoelen.

Wilfried Huysentruyt
Harelbeke

Wij hadden een bleke salon waar we ons goed in voelden, maar bleek is bleek en kan je niet goed onderhouden, toen ondekte ik de site van luxor, heb een afspraak gemaakt en een vriendelijke vertegenwoordiger heeft alles van naadje tot draadje komen uitleggen en vele stoffen laten zien uiteindelijk hebben we gekozen, werd de salon opgehaald en binnen een korte termijn is hij teruggebracht, mooi zoals we verwachtten, wij zijn uitmate tevreden over het werk en afspraak met luxor.

bijgevoegd de nieuwe look
EEN AANRADER
Jean Pierre en Martine Bollen
Tienen

Na 2 x beroep te hebben gedaan op LUXOR voor het herstofferen van onze 3 designzetels (MARALUNGA), hebben we nogmaals een derde opdracht laten uitvoeren.De zetel was afgewerkt tot in de perfectie met zelfs aandacht voor een mooie afwerking aan de onderzijde. Aan deze firma kan in volle vertrouwen een opdracht worden toevertrouwd.

Andre Van Steenwinckel
KOKSIJDE

ons lederen salon herbekleden was geen kleinigheid en moest met uiterste zorg gebeuren wat de mensen van Luxor voortreffelijk presteerden.

Edwin
Schoten

Nieuwe bekleding "wickerwork sidecar". Ik heb woorden tekort. "Gewoon perfect". Hier zijn nog mensen die weten wat handwerk en maatwerk is. En vooral geen verrassingen, klare en correcte prijsafspraak.

Gerard Debruyne
Middelkerke

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief