Zandstralen & herkleuren
Keukens zandstralen
Keukens zandstralen

KEUKENS ZANDSTRALEN EN HERKLEUREN

Geef je keuken een metamorfose

Keuken zandstralen
Keuken zandstralen

Je keuken krijgt bij jou thuis een complete make-over.

Keukens zijn erg trend gevoelig en doorheen de jaren kan een keuken heel wat gebruikssporen krijgen. Een volledig nieuwe keuken installeren hoeft niet en je kunt ze perfect laten renoveren via zandstralen en fijn schuren. 

We komen bij jou thuis om de keuken volledig van haar vernislaag te ontdoen en dan schuren we het hout fijn zodat er een nieuwe laklaag op gebracht kan worden.

Je krijgt advies op maat over de kleur die het beste past en we brengen na overleg dan een nieuwe verflaag aan. Misschien heb je graag de natuurlijke kleur van het hout en in dit geval kiezen we dan het meest geschikte vernis zodat de keuken terug gebruiksklaar is.

Luxor heeft jarenlange ervaring met het vakkundig behandelen van hout. We beschikken over de kennis en de ambacht om jouw keuken nieuw leven in te blazen.

Wat vinden onze klanten?

zeer tevreden van het mooie resultaat van het uitgevoerde werk en de uitstekende service !!

Inge Thooft
Heusden

Resultaat is gewoon door de gekozen kleur (Mintgroen!!) spectaculair te noemen. We wouden de living een facelift geven. Behangen, schilderen, nieuwe gordijnen en overgordijnen...... En de dertig jaar oude donkere meubels een ander kleurtje geven. Het traditionele wit, grijs of beige is niet aan ons besteed. Als je zoiets doet moet je het doen opvallen vinden we. Daardoor hebben we de meubels mintgroen laten kleuren. Interieur is er enorm mee veranderd, tikje moderner met toch een retro toets. Samengevat: Gewaagd maar geslaagd....... Al is kleur een persoonlijke smaak natuurlijk.

Johan Van de Walle
Lovendegem

Wij zij heel tevreden, zowel van het geleverde werk in het atelier als van de service bij de herplaatsing van deuren en kasten in onze woning.

Dani Verdonck
Loppem

Een woord subliem. Heel tevreden over het resultaat. Firma kent zijn stiel. 

De Swaef - De Jaeger
Heldergem

Super tevreden met de service en met het resultaat. Bij deze wil het team bedanken voor de goede services. TOP

Olbrechts Marleen
Kampenhout
De deuren werden bij jullie (nog in 2020) heel mooi "Old Naturel" gemaakt ! Al diegenen die ze hier al bekeken vinden de deuren prachtig ! Verleden week is onze living heropgefrist. En het resultaat "in combinatie met de deuren" mag er wezen ! Heel mooi resultaat ! Wij voelen er ons ├ęcht goed bij ! Wij maken hier in de streek zeker reclame voor jullie firma en diensten ! Dank aan jullie medewerkers en de firma voor de zorgen hieraan besteed ! (en ... p.s. wij zouden het ├ęcht leuk vinden om na de "coronatijd" van jullie Luxor-restaurantcheque te kunnen genieten ...) Groetjes, Rony en Sabine, Rodemont 7 - 8860 Lendelede Rony Villez
Lendelede

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief