Referenties

Beste medewerkers van Luxor, Hartelijk dank voor jullie vakmanschap voor iedereen die eraan meewerkte een dikke proficiat, wij hadden nooit gedacht dat ons Buikkastje en Pianobankje zo mooi zou geworden zijn ,chapeau en een welverdiende 10/10 ,ook dank voor de goede opvolging per Mail waar we op de hoogte werden gehouden van hoever de zaken vorderden, van het zandstralen en herstofferen. Wij zijn alvast super,super blij met het mooie resultaat.Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer. Kris & Marleen. Ziehier het resultaat........Voor en Na .

Kris Hulpia
Merendree-Deinze

Wegens de emotionele waarde van dit (oude) zetel-set besloten wij te kiezen voor her-stoffering. De zit-en rug-kussens, vering en bekleding waren versleten. Het leek ons geen gemakkelijke klus, maar vrij snel kwamen wij uit bij Luxor. De site en een eerste telefonisch contact stelde ons gerust, we zaten goed. De opdracht was dat de bekledings-wijze van het zetel-set identiek moest zijn aan de bestaande. In overleg werd de bekleding bij ons ter plaatse gekozen. De afspraken over kostprijs, het afhalen, her-stofferen en terug leveren werden besproken en al deze punten werden correct nageleefd en dit met een perfecte uitvoering. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de service en het gepresteerde werk door Luxor! 

Myriam De Bruyne
Mendonk

Een uitstekende service. Fijn bedrijf om mee te werken. Snel antwoord en professionele opvolging. Ons rode stoffen zeteltje wilden we als eye-catcher in ons interieur en beslisten om het met koeienhuid te laten stofferen. Het garnieren werd uitstekend uitgevoerd en het resultaat is super. Ophaling en levering ook perfect uitgevoerd! We zijn super tevreden! Hartelijk dank aan het ganse team van Luxor uit Maldegem.

Sabine Loots
Antwerpen

Salon Flexform is als nieuw, heel knap resultaat! Naast een mooi stoffering is de vulling ook opgefrist waardoor de zetel zijn originele vorm en hardheid terug heeft.

Jan Dequeker
Oudenaarde
Mini-project met zeer grote uitdaging, perfect uitgevoerd door het Luxor team! Hoe breng je meer licht en ruimtegevoel in een kleine bureauruimte om vele uren aandachtig en opgewekt te kunnen werken met 2 personen, afgesloten van rechtstreekse toegang tot daglicht? Advies Luxor : verwijder het overbodige, werk met passende materialen en kleuren, investeer in aangepaste verlichting. De praktische ervaring na 1 maand, bevestigt de waarde van hun onmisbare advies. Top afwerking, nauwgezette projectopvolging, correcte afrekening en realisatie door één voor één vriendelijk personeel maakte de samenwerking met Luxor tot een zeer positieve ervaring. Kristof Jansseune
AARSELE

Grote dank aan Filip om ons te begeleiden bij de keuze van de stoffen, zowel voor de kleur als voor de kwaliteit ervan! Het resultaat is prachtig!

Eddy Baudry
Damme

Er was eens een koppel dat zijn billen niet wou schuren
Die kapotte zetelhoezen, dat kon dus niet blijven duren 
Daarom was herstofferen het dringende plan 
En dat door Luxor, of wat dacht je dan? 
Luxor stoffeerde de zetels met kwaliteit en in stijl
Die oude bekleding ging snel voor de bijl 
Bedankt Luxor voor de levering: snel, goed en accuraat 
Het koppel geeft u daarvoor een medaille in 24 karaat. 
Hun motorhome is weer vertrekkensklaar 
Voor vele reisjes dit jaar
  
Een gemeende dankjewel
Ronny en Sonia

Ronny Vijncke
Maldegem

Zeer tevreden van het advies bij de keuze van het zandstralen en de nieuwe tafel en bijpassende Messeyne stoelen van Durlet voor onze eetkamer. De levering verliep vlekkeloos en met veel zorg. Professioneel in alle opzichten. Dank jullie allemaal en nog veel succes. Lucie & Willem, Londerzeel.

Lucie D'hooge
Londerzeel

De uitdaging voor de keuze van het kleur werd telkenmale in alle rust en onvoorwaardelijk goed begeleid. Prachtig resultaat !

Paul Baele
Evergem

Super tevreden met de service en met het resultaat. Bij deze wil het team bedanken voor de goede services. TOP

Olbrechts Marleen
Kampenhout

Perfecte herstoffering van mijn Rolf Benz salon van 1998 ! Zeer professionele begeleiding bij het uitkiezen van een nieuwe passende stof. Prima organisatie voor afhaling en thuisbezorging

Staf Tubex
Sint-Martens-Leerne

Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat van het zandstralen van onze kasten. Van de chauffeurs die de kasten met de nodige zorg afhalen en terugbrengen tot de ploeg rond Ronny die de kasten met veel zorg zandstralen en opschuren en Ronny zelf die de nodige tijd neemt om tot de juiste kleur te komen. Wij kochten ook nieuwe zitmeubelen waarbij we blij waren dat Filip ons bijstond met raad en daad. Een klein misverstand werd op een uiterst correcte manier opgelost door de zaakvoerder. Wij zullen zeker jullie bedrijf aanprijzen als iemand plannen heeft om zijn woning her in te richten.

Frans en Nele Van de Weghe - De Craene
Zottegem

De mooie halfronde zetel van mijn ouders werd 20 jaar geleden naar hier verhuisd , op dat moment was hij toch ook al zeker 15 jaar oud , maar indertijd op maat gemaakt door fantastische meubelmakers uit Sint-Niklaas . Ik zie heel graag bruine lederen zetels en nu heb ik een mooi compromis … De mooie oude halfronde zetel van vroeger maar in prachtig afgewerkt bruin velletje ! Bedankt !!

Christine De CLeene
Zaffelare

zeer tevreden van het mooie resultaat van het uitgevoerde werk en de uitstekende service !!

Inge Thooft
Heusden

Deze kast heb ik ooit van mijn vader gekregen. Al jaren past ze niet in mijn interieur maar toch kon ik ze niet weg doen tot ik onlangs op internet begon te zoeken" zandstralen" Zo ben ik bij Luxor terecht gekomen. Enof ik tevreden ben. De kast heeft gewoon een nieuw leven gekregen. Ze pronkt opnieuw. Dank u wel aan de mensen van het vervoer en Rony die ze met zorg behandeld heeft en geholpen om het kleur te kiezen. Martine

Martine Baetslé
Oostakker

Resultaat is gewoon door de gekozen kleur (Mintgroen!!) spectaculair te noemen. We wouden de living een facelift geven. Behangen, schilderen, nieuwe gordijnen en overgordijnen...... En de dertig jaar oude donkere meubels een ander kleurtje geven. Het traditionele wit, grijs of beige is niet aan ons besteed. Als je zoiets doet moet je het doen opvallen vinden we. Daardoor hebben we de meubels mintgroen laten kleuren. Interieur is er enorm mee veranderd, tikje moderner met toch een retro toets. Samengevat: Gewaagd maar geslaagd....... Al is kleur een persoonlijke smaak natuurlijk.

Johan Van de Walle
Lovendegem

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief