Stofferen & Herstofferen

Meubelen stofferen & herstofferen

Zowat elk meubel met bekleding kunnen we herstofferen.

Ben je gehecht aan je vertrouwde zetel omdat deze zo comfortabel zit? Is de veerkracht uit je kussens of de stof rond het bed versleten? Het zadel van je motor of de zetels van jouw old-timer laten het afweten. Past je huidig salon als geen ander in jouw woonkamer of wil je een waardevol familiemeubel als "eye-catcher" in je interieur integreren?  Dan is herstofferen de oplossing.

meubelen herstofferen
meubelen herstofferen
meubelen
meubelen

Stoelen

Van 1 stoel voor jouw kantoor of living tot de 800 stoelen voor de patiĆ«ntenkamers in UZ Gent. Bij Luxor wordt iedere stoel met de grootste zorg afgewerkt.  Er wordt een nieuwe vulling met de gewenste densiteit voorzien en de stoel wordt met een nieuwe stof, leder of kunstleder - overtrokken.

Zetels

Zitmeubelen herbekleden of enkel voorzien van een nieuwe koudschuim vulling, het overtrekken van een eenvoudige stoelzit tot het garnieren van een chesterfield met gecapitonneerde rug. De garnierders en naaisters bij Luxor beheersen deze unieke ambacht en voeren dit op het allerhoogste niveau uit. 

Zetels herstofferen
Zetels herstofferen

Hoe gaan we te werk?

1

Interieuradvies aan huis

Met een uitgebreide stalencollectie stoffen, kunstleders (skai) en ledersoorten komen onze adviseurs bij u langs. Samen met u bekijken ze welke kleuren het best tot hun recht komen in uw ruimte. Gaat u eerder voor de warmere tinten of legt u liever een gedurfd accent?

2

Afwerking zoals je het graag hebt.

Naast de bekleding, kleuren en afwerkingsmogelijkheden kiest u ook de gewenste densiteit van uw vullingen indien deze moeten vernieuwd worden. We hebben alles bij de hand zodat u vulling en bekleding meteen kan toetsen aan uw persoonlijke smaak, stijl en comfortgevoel.

3

Meubel ophalen

Na akkoord en overleg worden uw zetels, kussens, stoelen, bed, banken,... opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen mensen. Ook als er een meubellift nodig is om uw meubelen uit uw woning te halen wordt dit door ons op de rittenplanning afgestemd.

4

Meubel renovatie

In het atelier ontmantelen onze vakmensen uw meubelen. Ze vervangen kapotte springveren en verstorven elastieken. Verbindingen worden hersteld en het hout krijgt eventueel een beschermende behandeling. Onderdelen worden - waar nodig - weer vast gelijmd en voorzien van nieuwe kwaliteitsvullingen. Daarna stofferen onze garnierders uw oude meubelen met de nieuwe bekleding van uw keuze.

5

Terug als nieuw

Uw meubelen krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden uw meubelen als nieuw terug bij u thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

6

Garantie en service

Ook nadat uw vernieuwde meubelen terug in uw huis staan, geniet u van onze service en garantie. Hoe we dat doen?
Lees meer over onze garantie.

Recente realisaties

herstofferen
herstofferen
herstofferen
herstofferenherstofferenherstofferen

Reeds voor de tweede maal zijn we heel tevreden van jullie vakmanschap, hier enkele foto's,die meer zeggen dan woorden, mvg spriet Wally

Wally Spriet
Markegem
herstofferen

Bijzonder tevreden met het herstofferen van onze twee Maralunga's . Ze zien eruit als nieuw. Perfecte service van offerte tot levering. Op de foto de twee vernieuwde zetels samen met onze recent overgenomen en voorlopig nog niet geherstoffeerde  Maralunga.

Van Steenwinckel
Vilvoorde
herstofferen

Nadat Luxor onze meubelen zandstraalde en kleurde namen zij onze zetels onder handen. Zij toverde deze om in een prachtig lederen salon. Zo gaven ze aan ons interieur een geheel nieuwe uitstraling. Zetels en meubelen vormen zo een mooi geheel. Met dank aan alle vriendelijke medewerkers van Luxor.

Kris Van Messem
Grimbergen
16-01-2021_foto 1
16-01-2021_foto 2
16-01-2021_foto 3
16-01-2021_foto 116-01-2021_foto 216-01-2021_foto 3

Er was eens een koppel dat zijn billen niet wou schuren
Die kapotte zetelhoezen, dat kon dus niet blijven duren 
Daarom was herstofferen het dringende plan 
En dat door Luxor, of wat dacht je dan? 
Luxor stoffeerde de zetels met kwaliteit en in stijl
Die oude bekleding ging snel voor de bijl 
Bedankt Luxor voor de levering: snel, goed en accuraat 
Het koppel geeft u daarvoor een medaille in 24 karaat. 
Hun motorhome is weer vertrekkensklaar 
Voor vele reisjes dit jaar
  
Een gemeende dankjewel
Ronny en Sonia

Ronny Vijncke
Maldegem

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief