Stoelen overtrekken
Stoelen overtrekken

STOELEN HERSTOFFEREN OF OVERTREKKEN

Een make-over van je stoelen.

STOELEN HERSTOFFEREN
STOELEN HERSTOFFEREN

Een make-over van je stoelen: een duurzame en stijlvolle oplossing voor je interieur.

Bij het herstofferen van stoelen wordt de stof van de stoel vervangen, waardoor de stoelen er weer als nieuw uitzien. Het herstofferen van stoelen is een uitstekende manier om oude of beschadigde stoelen nieuw leven in te blazen zonder de kosten van nieuwe stoelen. Bovendien is het een milieuvriendelijke optie die afval minimaliseert en de levensduur van je stoelen verlengt.

Bij Luxor bieden we professionele stoelherstoffering voor een verscheidenheid aan stoelen, waaronder eetkamerstoelen, fauteuils, en bureaustoelen. We bieden een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen, zodat je je stoelen kunt aanpassen aan je smaak en interieur. Onze hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige resultaten.

Stoelen overtrekken
Stoelen overtrekken

Herontdek de schoonheid.

Geef jouw oude, versleten eetstoelen een nieuwe look met onze herstoffering. Neem bijvoorbeeld deze eetstoel met een glanzende lederen bekleding. Hoewel het design tijdloos is, was de bekleding duidelijk versleten. Wij kozen ervoor om de stoel te overtrekken met een warme, matte lederen stof om het karakter van de stoel te versterken. Het resultaat was verbluffend: de eetstoel kreeg haar tijdloze uitstraling terug en past perfect bij elke stijlvolle eetkamer. Kies voor stoelherstoffering en geef jouw stoelen een nieuw leven met een unieke, persoonlijke touch. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe we jouw stoelen kunnen transformeren.

Stoelen overtrekken
Stoelen overtrekken

Maak een statement.

De doffe stoffen bekleding werd vervangen door een prachtige, stijlvolle lederen bekleding in een opvallende rode kleur. Het kussen werd terug opgevuld en in vorm gebracht, waardoor het nu weer optimaal comfort biedt. Resultaat : een klassieke fauteuil die niet alleen nieuw leven ingeblazen werd, maar ook een statement maakt in elke ruimte.

Herstofferen door Luxor staat voor comfort, kwaliteit en maatwerk.

Als je op zoek bent naar comfortabele, kwalitatieve en op maat gemaakte herstoffering van je meubels, dan is Luxor de perfecte keuze. Bij Luxor zijn we gepassioneerd over het vernieuwen van oude meubels en we nemen elk project serieus, ongeacht de omvang. 

Onze getalenteerde vakmensen hebben jarenlange ervaring in het herstofferen van verschillende soorten meubels en zorgen ervoor dat elk stuk met de grootste zorg wordt behandeld. Of je nu een oude stoel, bank of fauteuil heeft die je wil herstellen, wij kunnen je helpen het weer tot leven te brengen. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige stoffen en materialen om uit te kiezen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je meubels er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook comfortabel en duurzaam zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw meubelen kunnen transformeren in stijlvolle en comfortabele meesterwerken die je jarenlang kunt koesteren.

Wat vinden onze klanten?

Wij zijn zeer tevreden over jullie, zowel op gebied van vakmanschap als administratie.

Verschaeren
Brasschaat

Beste medewerkers van Luxor, Hartelijk dank voor jullie vakmanschap voor iedereen die eraan meewerkte een dikke proficiat, wij hadden nooit gedacht dat ons Buikkastje en Pianobankje zo mooi zou geworden zijn ,chapeau en een welverdiende 10/10 ,ook dank voor de goede opvolging per Mail waar we op de hoogte werden gehouden van hoever de zaken vorderden, van het zandstralen en herstofferen. Wij zijn alvast super,super blij met het mooie resultaat.Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer. Kris & Marleen. Ziehier het resultaat........Voor en Na .

Kris Hulpia
Merendree-Deinze

Nadat Luxor onze meubelen zandstraalde en kleurde namen zij onze zetels onder handen. Zij toverde deze om in een prachtig lederen salon. Zo gaven ze aan ons interieur een geheel nieuwe uitstraling. Zetels en meubelen vormen zo een mooi geheel. Met dank aan alle vriendelijke medewerkers van Luxor.

Kris Van Messem
Grimbergen

We zijn super tevreden van jullie vakwerk. De kussens werden volgens de regels van de kunst opnieuw bekleed. Heel erg bedankt!

Marijke Minnaert
Sint-Laureins

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief