Zandstralen & herkleuren

Meubelen zandstralen & herkleuren

Zandstralen of luchtgommen van meubelen

Je herkent het vast wel. Je meubelen zijn van topkwaliteit en passen qua stijl en vormgeving nog perfect in jouw interieur. Enkel de kleur is niet meer zo hedendaags. Door het zandstralen (luchtgommen), fijnschuren en herkleuren geef je jouw meubelen een tweede leven.

zandstralen
zandstralen
meubelen zandstralen
meubelen zandstralen

Kasten

De kwaliteit van massief eiken kasten kan men niet betwisten, hou je nog van de stijl maar vind je de bruine kleur niet meer zo hip. Door het zandstralen en het opnieuw kleuren of lakken van je kast krijgt ze een nieuw leven.  

Stoelen & tafels

Tafels en stoelen nemen vaak een prominente plaats in. Door de jaren heen kunnen flinke gebruikssporen zichtbaar zijn. Krassen, verkleuring, ingesleten vuil, ... Luxor neemt je tafel en stoelen volledig onder handen door middel van zandstralen en door het nadien fijnschuren ondergaan ze een ware metamorfose.

Luxor Interieur
Luxor Interieur
keukens
keukens

Keukens

De alom gekende Vlaamse meubelstijl met de massieve eiken keuken. Soms is er twijfel om die uit te breken en te vervangen door een nieuwe waarvoor je natuurlijk bij Luxor terecht kan. Maar door jouw duurzame keuken te zandstralen en te voorzien van een nieuwe beschermende kleur ziet je keuken er terug zoals nieuw uit. 

Hoe gaan we te werk?

1

Gratis interieuradview aan huis

Gratis interieuradvies aan huis

Onze adviseurs komen langs om je meubelen te bekijken en maken meteen een inschatting van het werk en de prijs. Ze luisteren naar jouw wensen en adviseren met welke kleur de meubelen tot hun volle recht zullen komen in jouw leefruimte.

2

Je meubelen krijgen een make-over

Je meubelen krijgen een make-over

Na akkoord en overleg worden jouw meubelen opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen transportdienst. Heb je een keuken, trap, eiken balken, ... die je in een nieuwe kleur wenst, dan komen wij ter plaatse om zorgvuldig de werken uit te voeren.

3

Zandstralen en fijnschuren

Zandstralen en fijnschuren

In het atelier worden jouw meubelen onder handen genomen. Scharnieren, beslag en eventueel ook glas worden gedemonteerd. Nadien worden de meubelen met een natuurlijk mineraal (Olivijn) gezandstraald en handmatig fijngeschuurd. Hiermee maken we bij Luxor het verschil, want zo is de impact op het hout minimaal en blijft het oppervalk zo glad mogelijk.

4

Professioneel advies

Eenmaal jouw meubelen volledig blank staan wordt je in ons atelier uitgenodigd. Je krijgt er professioneel advies vanop de werkvloer over alle mogelijke kleuren en toepassingen voor jouw meubelen. Meteen zie je dan de werking binnen ons bedrijf en kan je de nieuwe tint kiezen passend bij de sfeer die je in je nieuwe interieur wenst te creëren. Met een eigen schrijnwerkerij is het trouwens een koud kunstje om bepaalde zaken aan je meubelen te herstellen. Je tafel te vergroten of verkleinen, stoelen aan te passen of te stofferen, ... Ook als je op zoek bent naar nieuwe stoelen voor bij je gezandstraalde meubelen kan je bij ons in de toonzaal terecht. We kunnen deze dan in dezelfde kleurtint lakken.

5

Terug als nieuw

Je meubelen krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden je eigen meubelen als nieuw terug bij je thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

6

Garantie en service

Ook nadat uw vernieuwde meubelen terug in uw huis staan, geniet u van onze service en garantie. Hoe we dat doen?

Lees meer over onze garantie.

Recente realisaties

zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

De inzet van de medewerkers bij Luxor is ongelooflijk. Ieder van hen mag zich terecht 'vakman' noemen. Rony denkt echt met de klant mee. Dankzij zijn blijvend geduld in het zoeken naar de juiste kleur die we voor ogen hadden, genieten we nu van het schitterend resultaat! 

 

Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Niks was hen teveel om onze vragen en wensen te beantwoorden. Jullie team verdient terecht een pluim! Bij deze nog eens bedankt aan iedereen die voor het zandstralen en herkleuren van onze trap en binnendeuren, bij ons thuis en ook achter de schermen, heeft gezorgd voor dit prachtig resultaat!

Vanden Braembussche
Hansbeke
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

Onze gezandstraalde keuken is precies als nieuw. Prima afwerking en zeer correct nageleefde afspraken.

Boullart Daniel
Oudenaarde
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

Wij zijn super content. Onze eetplaats heeft nu nog meer cachet en het fijne houtsnijwerk komt nu tenvolle tot zijn recht in de natuurlijke eikkleur. Van harte proficiat en bedankt voor jullie puike werk. Ook het ophalen en terug brengen verliep vlekkeloos.

Peter en Aline Van der Meulen - Martens
Eeklo
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

Prachtig gewoon!!! Onze donkere eiken keuken werd super mooi! De prijs, afhalen en terugbrengen, ter plaatse schilderen,... alles liep zeer vlot.
Bedankt luxor, we zijn zeer tevreden met jullie samenwerking.

Drieghe
Lochristi