Zandstralen & herkleuren

Meubelen zandstralen - luchtgommen en herkleuren

Meubelen zandstralen of luchtgommen

Je herkent het vast wel. Je meubels zijn van topkwaliteit en passen qua stijl en vormgeving nog perfect in jouw interieur. Enkel de kleur is niet meer zo hedendaags. Door je meubels te laten zandstralen of luchtgommen, fijnschuren en herkleuren geef je ze een tweede leven en zijn ze terug als nieuw!

Meubels zandstralen voor en na
Meubels zandstralen voor en na
meubelen zandstralen
meubelen zandstralen

Kasten zandstralen

De kwaliteit van massief eiken kasten kan men niet betwisten, hou je nog van de stijl maar vind je de bruine kleur niet meer zo hip. Door het zandstralen en het opnieuw kleuren of lakken van je meubels krijgen ze een nieuw leven.  

Stoelen & tafels zandstralen

Tafels en stoelen nemen vaak een prominente plaats in. Door de jaren heen kunnen flinke gebruikssporen zichtbaar zijn. Krassen, verkleuring, ingesleten vuil, ... Luxor neemt jouw meubels volledig onder handen door deze te zandstralen en ze nadien handmatig fijn te schuren. Zo ondergaan je meubels een ware metamorfose.

Meubels zandstralen voor en na
Meubels zandstralen voor en na

Keukens zandstralen

De alom gekende Vlaamse meubelstijl met de massieve eiken keuken. Soms is er twijfel om die uit te breken en te vervangen door een nieuwe waarvoor je natuurlijk bij Luxor terecht kan. Maar door jouw duurzame keuken te zandstralen en te voorzien van een nieuwe beschermende kleur ziet je keuken er terug als nieuw uit. 

Hoe gaan we te werk?

1

Gratis interieuradvies aan huis

Onze adviseurs komen langs om je meubelen te bekijken en maken meteen een inschatting van het werk en de prijs voor het zandstralen en herkleuren. Ze luisteren naar je wensen en adviseren met welke kleur de meubelen tot hun volle recht zullen komen in jouw leefruimte.

2

Ophalen met eigen transportdienst

Na akkoord en overleg worden jouw meubelen opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen transportdienst. Heb je een keuken, trap, eiken balken, ... die je in een nieuwe kleur wenst, dan komen wij ter plaatse om zorgvuldig de werken uit te voeren.

3

Meubels zandstralen en fijnschuren

In het atelier worden jouw meubelen onder handen genomen. Scharnieren, beslag en eventueel ook glas worden gedemonteerd. Nadien worden de meubelen met een natuurlijk mineraal (Olivijn) gezandstraald en handmatig fijngeschuurd. Hiermee maken we bij Luxor het verschil, want zo is de impact op het hout minimaal en blijft het oppervalk zo glad mogelijk.

4

Professioneel advies

Eenmaal jouw meubelen volledig blank staan wordt je in ons atelier uitgenodigd. Je krijgt er professioneel advies vanop de werkvloer over alle mogelijke kleuren en toepassingen voor jouw meubelen. Meteen zie je dan de werking binnen ons bedrijf en kan je de nieuwe tint kiezen passend bij de sfeer die je in je nieuwe interieur wenst te creĆ«ren. Met een eigen schrijnwerkerij is het trouwens een koud kunstje om bepaalde zaken aan je meubelen te herstellen. Je tafel te vergroten of verkleinen, stoelen aan te passen of te stofferen, ... Ook als je op zoek bent naar nieuwe stoelen voor bij je gezandstraalde meubelen kan je bij ons in de toonzaal terecht. We kunnen deze dan in dezelfde kleurtint lakken.

5

Terug als nieuw

Je meubels krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden je meubels als nieuw terug bij je thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

6

Garantie en service

Ook nadat je vernieuwde meubels terug in jouw huis staan, geniet je van onze service en garantie. Hoe we dat doen?

Lees meer over onze garantie.

Recente realisaties

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat echt vakmanschap. Iedereen dat al naar de gezandstraalde en herkleurde meubelen komen kijken heeft, is enorm onder de indruk, woorden van echt chique, wauw , klasse vallen dan ook al heel gauw in de mond.
Echt waar dikke , dikke , dikke mercie aan gans het team echt prachtwerk!!!!!

Puttemans - Van der Jeught
Willebroek

Wij zijn super content. Onze eetplaats heeft nu nog meer cachet en het fijne houtsnijwerk komt nu tenvolle tot zijn recht in de natuurlijke eikkleur. Van harte proficiat en bedankt voor jullie puike werk. Ook het ophalen en terug brengen verliep vlekkeloos.

Peter en Aline Van der Meulen - Martens
Eeklo

zeer tevreden van het mooie resultaat van het uitgevoerde werk en de uitstekende service !!

Inge Thooft
Heusden

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief