Zandstralen & herkleuren

Meubels zandstralen en herkleuren

Meubels zandstralen of luchtgommen

Je herkent het vast wel. Je meubels zijn van topkwaliteit en passen qua stijl en vormgeving nog perfect in jouw interieur. Enkel de kleur is niet meer zo hedendaags. Door je meubels te zandstralen (luchtgommen), fijnschuren en herkleuren geef je ze een tweede leven als nieuw!

Meubels zandstralen voor en na
Meubels zandstralen voor en na
meubelen zandstralen
meubelen zandstralen

Kasten zandstralen

De kwaliteit van massief eiken kasten kan men niet betwisten, hou je nog van de stijl maar vind je de bruine kleur niet meer zo hip. Door het zandstralen en het opnieuw kleuren of lakken van je meubels krijgen ze een nieuw leven.  

Stoelen & tafels zandstralen

Tafels en stoelen nemen vaak een prominente plaats in. Door de jaren heen kunnen flinke gebruikssporen zichtbaar zijn. Krassen, verkleuring, ingesleten vuil, ... Luxor neemt jouw meubels volledig onder handen door middel van zandstralen en door het nadien fijnschuren ondergaan je meubels een ware metamorfose.

Meubels zandstralen
Meubels zandstralen
Meubels zandstralen voor en na
Meubels zandstralen voor en na

Keukens zandstralen

De alom gekende Vlaamse meubelstijl met de massieve eiken keuken. Soms is er twijfel om die uit te breken en te vervangen door een nieuwe waarvoor je natuurlijk bij Luxor terecht kan. Maar door jouw duurzame keuken te zandstralen en te voorzien van een nieuwe beschermende kleur ziet je keuken er terug zoals nieuw uit. 

Hoe gaan we te werk?

1

Gratis interieuradview aan huis

Gratis interieuradvies aan huis

Onze adviseurs komen langs om je meubelen te bekijken en maken meteen een inschatting van het werk en de prijs voor het zandstralen en herkleuren. Ze luisteren naar je wensen en adviseren met welke kleur de meubelen tot hun volle recht zullen komen in jouw leefruimte.

2

Je meubelen krijgen een make-over

Ophalen met eigen transportdienst

Na akkoord en overleg worden jouw meubelen opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen transportdienst. Heb je een keuken, trap, eiken balken, ... die je in een nieuwe kleur wenst, dan komen wij ter plaatse om zorgvuldig de werken uit te voeren.

3

Zandstralen en fijnschuren

Meubels zandstralen en fijnschuren

In het atelier worden jouw meubelen onder handen genomen. Scharnieren, beslag en eventueel ook glas worden gedemonteerd. Nadien worden de meubelen met een natuurlijk mineraal (Olivijn) gezandstraald en handmatig fijngeschuurd. Hiermee maken we bij Luxor het verschil, want zo is de impact op het hout minimaal en blijft het oppervalk zo glad mogelijk.

4

Professioneel advies

Eenmaal jouw meubelen volledig blank staan wordt je in ons atelier uitgenodigd. Je krijgt er professioneel advies vanop de werkvloer over alle mogelijke kleuren en toepassingen voor jouw meubelen. Meteen zie je dan de werking binnen ons bedrijf en kan je de nieuwe tint kiezen passend bij de sfeer die je in je nieuwe interieur wenst te creëren. Met een eigen schrijnwerkerij is het trouwens een koud kunstje om bepaalde zaken aan je meubelen te herstellen. Je tafel te vergroten of verkleinen, stoelen aan te passen of te stofferen, ... Ook als je op zoek bent naar nieuwe stoelen voor bij je gezandstraalde meubelen kan je bij ons in de toonzaal terecht. We kunnen deze dan in dezelfde kleurtint lakken.

5

Terug als nieuw

Je meubels krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden je meubels als nieuw terug bij je thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

6

Garantie en service

Ook nadat je vernieuwde meubels terug in jouw huis staan, geniet je van onze service en garantie. Hoe we dat doen?

Lees meer over onze garantie.

Recente realisaties

zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

Zandstralen en kleuren van al onze meubelen en binnendeuren. Dankzij Luxor is het een heel ander interieur :)

Didier Van Stiegel
Wondelgem
zandstralen-herkleuren

Wij zij heel tevreden, zowel van het geleverde werk in het atelier als van de service bij de herplaatsing van deuren en kasten in onze woning.

Dani Verdonck
Loppem
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

Begin augustus werden mijn livingmeubelen opgehaald om te zandstralen en opnieuw te kleuren, ze mochten in hun atelier blijven staan, tot de schilderwerken bij mij thuis, achter de rug waren. Vorige week brachten ze de meubels terug en het resultaat is uitstekend, super mooi! Met dank aan Hans Terryn, Rony Van Landschoot, Dirk De Beule en de mensen van het transport, niets dan lovende woorden voor het personeel van Luxor, dat correct is in zijn afspraken, afwerking en levering. Vriendelijke groetjes van een tevreden klant.

Martine Vanden Herrewegen
Moerbeke
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleuren
zandstralen-herkleurenzandstralen-herkleuren

Vriendelijk en bekwaam personeel. Correcte en betrouwbare firma. Wij zijn zeer tevreden over het zandstrale, schuren en de nieuwe kleur van onze eetplaats en over de aankoop van onze salon. Nieuw interieur aan betaalbare prijs. Zeker aan te bevelen.

Jozef Van Kelecom
Halle