Luxor interieur

Een interieur zonder compromissen

Maatwerk & Inrichting

Op het vlak van uw interieur sluit u geen compromissen. U wilt immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel. Onze interieurarchitecten denken creatief met u mee want we vinden het belangrijker dat u zich thuis voelt, veeleer dan dat u thuis bent.

Geef uw meubelen een tweede leven

Zandstralen & Herkleuren

U herkent het vast wel. Uw kast, tafel, stoelen, keuken of trap zijn van topkwaliteit en passen qua stijl en vormgeving nog perfect in uw interieur. Enkel de kleur is niet meer zo hedendaags. Door het zandstralen, fijnschuren en herkleuren van uw meubelen geeft u ze een tweede leven.

Uw favoriete meubel in een nieuw kleedje

Herstofferen

Bent u gehecht aan uw vertrouwde zetel omdat deze zo comfortabel zit? Is de veerkracht uit uw kussens of de stof rond het bed versleten? Past uw huidig salon als geen ander in uw woonkamer of wilt u een waardevol familiemeubel als "eye-catcher" in uw interieur integreren?

Uw interieur als spiegel van uw identiteit

Merken & Design

Topmerken zorgvuldig voor u geselecteerd op stijl en kwaliteit die perfect aansluiten bij uw persoonlijke visie van uw woonwereld. Uw interieur vertelt het verhaal over wie u bent daarom is het belangrijk dat het bij u thuis goed vertoeven is.