Luxor interieur

Herstofferen

Hoe gaan we te werk?

Gratis interieuradvies aan huis

Met een uitgebreide stalencollectie stoffen, kunstleders (skai) en ledersoorten komen onze adviseurs bij u langs. Samen met u bekijken ze welke kleuren het best tot hun recht komen in uw ruimte. Gaat u eerder voor de warmere tinten of legt u liever een gedurfd accent?

Afwerking zoals u het graag hebt

Naast de bekleding, kleuren en afwerkingsmogelijkheden kiest u ook de gewenste densiteit van uw vullingen indien deze moeten vernieuwd worden. We hebben alles bij de hand zodat u vulling en bekleding meteen kan toetsen aan uw persoonlijke smaak, stijl en comfortgevoel.

Meubel ophaling

Na akkoord en overleg worden uw zetels, kussens, stoelen, bed, banken,... opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen mensen. Ook als er een meubellift nodig is om uw meubelen uit uw woning te halen wordt dit door ons op de rittenplanning afgestemd.

Meubel Renovatie

In het atelier ontmantelen onze vakmensen uw meubelen. Ze vervangen kapotte springveren en verstorven elastieken. Verbindingen worden hersteld en het hout krijgt eventueel een beschermende behandeling. Onderdelen worden - waar nodig - weer vast gelijmd en voorzien van nieuwe kwaliteitsvullingen. Daarna stofferen onze garnierders uw oude meubelen met de nieuwe bekleding van uw keuze.

Terug als nieuw

Uw meubelen krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden uw meubelen als nieuw terug bij u thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

Garantie & Service

Ook nadat uw vernieuwde meubelen terug in uw huis staan, geniet u van onze service en garantie. Hoe we dat doen?
Lees meer over onze garantie.

Uw favoriete meubel in een nieuw kleedje

5 jaar

serivce en garantie

Herstofferen van al uw meubelen

Bent u gehecht aan uw vertrouwde zetel omdat deze zo comfortabel zit? Is de veerkracht uit uw kussens of de stof rond het bed versleten? Past uw huidig salon als geen ander in uw woonkamer of wilt u een waardevol familiemeubel als "eye-catcher" in uw interieur integreren?

Na vlot gesprek en aanmaak prijsofferte, de levering van de herstofeerde kussens in de afgesproken periode. Prima werk, zodat we ons afvroegen of we de zetel niet terug beneden in de living zouden plaatsen. M.a.w. zeer tevreden.

Freddy Reyniers  Oosterzele

VoorNa
VoorNa
Ontvang vrijblijvend een prijsofferte

Wilt u uw meubel ook opnieuw laten bekleden?

Heeft u zelf ook een meubel om te herstofferen? U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met gratis interieuradvies. U geniet nu tijdelijk van € 100 korting * op uw herstoffering.

 

  • Gratis interieuradvies aan huis
    U hoeft u niet te verplaatsen, want we komen bij u langs aan huis voor gratis interieuradvies. We brengen een uitgebreide stalencollectie, zo kunt u in uw eigen leefruimte de juiste tint kiezen.
  • Eigen transport
    We halen uw meubelen op het afgesproken tijdstip af en brengen ze met de grootste zorg terug. Zo hoeft u niets te regelen voor het transport.
  • Eigen atelier
    We beschikken over een eigen atelier. Met meer dan 45 jaar Belgisch vakmanschap geniet u van kwalitatief en duurzaam werk.

* Geldig op herstoffering/zandstraling vanaf €1.000 tot 31/12/2018. Slechts 1 maal geldig per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties.