Luxor interieur

Zandstralen & Herkleuren

Hoe gaan we te werk?

Gratis interieuradvies aan huis

Onze adviseurs komen langs om uw meubelen te bekijken en maken meteen een inschatting van het werk en de kostprijs. Ze luisteren naar uw wensen en adviseren met welke kleur de meubelen tot hun volle recht zullen komen in uw leefruimte.

Uw meubelen krijgen een make-over

Na akkoord en overleg worden uw meubelen opgehaald. Dit gebeurt met de grootste zorg door onze eigen transportdienst. Heeft u een keuken, trap, eiken balken, ... die u in een nieuw kleur wenst, dan komen wij bij u ter plaatse om zorgvuldig de werken uit te voeren.

Zandstralen & Fijnschuren

In het atelier worden uw meubelen onder handen genomen. Scharnieren, beslag en eventueel ook glas worden, volgens afspraak, al dan niet gedemonteerd.  Nadien worden de meubelen met een natuurlijk mineraal (Olivijn) gezandstraald en handmatig fijngeschuurd.

Professioneel Advies

Eenmaal uw meubelen volledig blank staan wordt u in ons atelier uitgenodigd. U krijgt professioneel advies vanop de werkvloer over alle mogelijke kleuren en toepassingen voor uw meubelen. Zo kunt u de nieuwe tint kiezen passend bij de sfeer die u in uw interieur wenst te creëren.

Terug als nieuw

Uw meubelen krijgen nog een een laatste eindcontrole en worden netjes beschermd voor de teruglevering. Nadien worden uw meubelen als nieuw terug bij u thuis bezorgd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

Garantie & Service

Ook nadat uw vernieuwde meubelen terug in uw huis staan, geniet u van onze service en garantie. Hoe we dat doen?
Lees meer over onze garantie.

Geef uw meubelen een tweede leven

Zandstralen en herkleuren van meubelen

U herkent het vast wel. Uw kast, tafel, stoelen, keuken of trap zijn van topkwaliteit en passen qua stijl en vormgeving nog perfect in uw interieur. Enkel de kleur is niet meer zo hedendaags. Door het zandstralen, fijnschuren en herkleuren van uw meubelen geeft u ze een tweede leven.

Onze keuken laten zandstralen en herkleuren en is nu als nieuw! Prachtig afgewerkt zeer mooi resultaat. We zijn zeer tevreden over de professionele aanpak en de stiptheid in de afspraken.

Van Hul  Kruibeke

VoorNa
VoorNa
Ontvang vrijblijvend een prijsofferte

Wilt u uw meubel ook laten zandstralen?

Heeft u ook een meubel staan dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft? U ontvangt gratis interieuradvies en een vrijblijvende offerte. U geniet nu tijdelijk van € 100 korting * op uw zandstraling.

 

  • Gratis interieuradvies aan huis
    U hoeft u niet te verplaatsen, we komen bij u aan huis voor gratis interieuradvies. We brengen een uitgebreide stalencollectie, zo kunt u in uw eigen leefruimte de juiste tint kiezen.
  • Eigen Transport
    Uw meubelen worden op het afgesproken tijdstip opgehaald en nadien worden ze met de grootste zorg terug geleverd. Zo hoeft u niets te regelen voor het transport.
  • Eigen Atelier
    Met meer dan 45 jaar Belgisch vakmanschap geniet u van kwalitatief en duurzaam werk.

* Geldig op herstoffering/zandstraling vanaf €1.000 tot 31/12/2018. Slechts 1 maal geldig per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties.