Luxor interieur

Over Luxor interieur

Sinds wanneer we het doen?

Het begon allemaal in 1972 op het Maldegemse industrieterrein in een oude, gehuurde vliegtuigloods. Marcel en Kathy Vermeire startten een bescheiden zetelfabriek. Met hun spaarcenten kochten ze een paar machines voor houtbewerking en een naaimachine om zetelkussens te stikken. De firma was geboren, hun doelgroep was de meubelhandel. Doorheen de jaren koos Luxor resoluut voor hoge productkwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Vandaag staat de tweede generatie stevig aan het roer en is Luxor een prominente speler in de wereld van interieur.

Waarom we het doen?

We houden van mooie interieurs en dragen zorg voor de natuur. Zowel voor de productie van nieuwe meubelen als bij meubelrenovaties kiezen we bewust voor het gebruik van duurzame materialen. Meubelrenovatie is populairder dan ooit en door het herstofferen en zandstralen van bestaande meubelen geven we ze zelfs een tweede leven. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk en dragen we zorg  voor het milieu en de volgende generatie.

Wat we doen?

We geven vorm aan uw woonideeën en brengen letterlijk sfeer binnen in uw huis. Lees er even de referenties van onze klanten op na, want wie beter dan zij kunnen vertellen wat we exact doen. 

Na jaren twijfelen hebben we eindelijk de beslissing genomen om onze stoelen aan Luxor interieur toe te vertrouwen en opnieuw te laten bekleden. En het resultaat is schitterend! Knap vakwerk, eerlijke prijs en klaar binnen de afgesproken tijd...meer moet dat niet zijn om Luxor aan iedereen warm aan te bevelen.

Albert en Suzy Knauer-Thys  Deurne-Antwerpen

Hoe we het doen?

Ongeacht onze studies of achtergrond hebben we binnen Luxor allemaal één ding gemeen. Een passie voor gezellige woon-, leef- en werkruimtes. De huidige technologie en moderne machines brengen we samen met de kwaliteiten, de kennis en het vakmanschap van onze mensen. In een tijdperk van digitale productie en automatische assemblage blijven wij voor u meubelen vervaardigen voor het merendeel op handenarbeid gebaseerd. Er is nu eenmaal geen andere manier om uitzonderlijke interieurs te creëren.