luxor-logo.png

SINDS WANNEER WE HET DOEN?

Het begon allemaal in 1972 op het Maldegemse industriepark in een oude, gehuurde vliegtuigloods. Marcel en Kathy Vermeire startten een bescheiden zetelfabriek. Met hun spaarcenten kochten ze een paar machines voor houtbewerking en een naaimachine om zetelkussens te stikken. De firma was geboren, hun doelgroep was de meubelhandel.
Doorheen de jaren koos Luxor resoluut voor hoge productkwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Vandaag staat de tweede generatie stevig aan het roer en is Luxor een prominente speler in de wereld van interieur.

atelier.jpg
marcel-vermeire.jpg
kathy-vermeire-2.jpg
atelier2.jpg

WAAROM WE HET DOEN?

We houden van de natuur en we houden van mooie interieurs! Zowel voor de productie van nieuwe meubelen als bij meubelrenovaties kiezen we bewust voor het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Meubelrenovatie is populairder dan ooit en door het herstofferen en zandstralen van bestaande meubelen geven we ze zelfs een tweede leven. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk en dragen we zorg  voor het milieu en de volgende generatie.

WAT WE DOEN?

We geven vorm aan uw woonideeën en brengen letterlijk sfeer in uw huis. Lees er even de referenties van onze klanten op na, want wie beter dan zij kunnen vertellen wat we exact doen. 

Dr. Christel Depestel

Een praktijkstoel moet in orde zijn. Daarom dank voor het vakwerk bij het herstofferen van dit meubel. Ook dank voor de vlotheid en correctheid bij het zich houden aan afspraken.

Dr. Christel Depestel
2960 ST. Job in 't Goor
Bekijk alle referenties

12177981144_fa1f873041_o.jpg

HOE WE HET DOEN?

Ongeacht onze studies of achtergrond hebben we binnen Luxor allemaal één ding gemeen. Een passie voor gezellige woon- en leefruimtes. De huidige technologie en moderne machines brengen we samen met de kwaliteiten, de kennis en het vakmanschap van onze mensen. Zo komen we steeds weer tot unieke creaties voor uitzonderlijke interieurs.