Stofferen voor de professional

Ontwerp en stoffering op maat van jouw project

Ben je architect, bedrijf of professioneel en op zoek naar een stoffering die perfect past in het concept van jouw ontwerp? Wens je een eigen toets te geven met unieke stoffen in de kleuren van je bedrijf? Ontwerp, uitvoering, productie en plaatsing; Luxor heeft alles in huis om jouw concept uit te werken tot een gedroomde inrichting. 

Recente realisaties

Ontdek hieronder enkele realisaties die Luxor recent heeft uitgevoerd. Heb je extra inspiratie nodig? Bezoek zeker eens onze toonzaal en belevingswinkel in Maldegem of maak een afspraak om de mogelijkheden samen te verkennen.

Groeningemuseum te Brugge

Naast de meesterwerken van Hans Memling, Jan van Eyck, ... kan je nu ook de stoffeerkunst van Luxor bewonderen in het Groeningemuseum te Brugge. In samenwerking met de ontwerpers Jason Slabbynck en Koen Bovée mochten onze 'meester-stoffeerders' deze pareltjes van banken garnieren.

Banken Crematorium Westlede - Lochristi

In opdracht van Kaan Architecten uit Rotterdam mocht Luxor een deel van dit prestigieuze project voor haar rekening nemen. De uitvoering van deze op maat gemaakte massieve eiken banken bekleed met leder is een kolfje naar de hand voor het productieatelier van Luxor.

Wijnbar & restaurant Vinum Sensum

In opdracht van architectenbureau Cube uit Knokke Heist werd het interieur van deze wine and dine experience - Vinum Sensum - ingericht. De Velvet stoffen zorgen voor een warme sfeer, dit in combinatie met massieve eiken tafels geven deze zaak een uitgesproken karakter. Meer dan de moeite waard om eens af te zakken naar dit gezellig etablissement.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief