Realisaties
REALISATIE

Stijlvolle renovatie tot in de kleinste details te Brussel

Een hoogstpersoonlijke invulling van het interieur

Op een exclusieve ligging te Brussel, prijkt dit appartementsgebouw dat dateert uit de jaren '40. Het appartement op de derde verdieping, 185 m² groot, bevond zich in een vrij uitgeleefde staat. De nieuwe eigenaar besliste om het in zijn oorspronkelijke grandeur te herstellen. Het werd een schitterend interieur dat art-decotoetsen combineert met een moderne twist.

De eigenaar van dit schitterende appartement ging voor het interieur en de binnenafwerking rechtstreeks aankloppen bij Luxor interieur uit Maldegem. Door de nauwe samenwerking en de gepersonaliseerde aanpak slaagde Luxor erin om vrij snel met een mooi en gefundeerd voorstel te komen op maat van de hoge verwachtingen. Ze werkten hiervoor op basis van eerder uitgetekende krijtlijnen, aangevuld met hun eigen inspiratie en styling advies.

Luxor stond in voor alle meubelmaatwerk, het bijkomend maatwerk, de verlichting, de aanlevering van een deel van het los meubilair en de verdere coördinatie. Eveline Hotton, interieurarchitecte bij Luxor, kon alvast in dit project al haar knowhow en professionele bezieling kwijt. Dit high-end design munt uit door de juiste kleurenkeuzes, de verfijnde detaillering en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het resultaat van deze samenwerking is een plek waar de klant helemaal tot zichzelf kan komen en onthaasten in een hoogstpersoonlijke leefomgeving.Foto's: ©Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief