Luxor interieur

277 positieve referenties

Zandstralen & Herkleuren

Mei 2019 Martine Baetslé  Oostakker

Deze kast heb ik ooit van mijn vader gekregen. Al jaren past ze niet in mijn interieur maar toch kon ik ze niet weg doen tot ik onlangs op internet begon te zoeken" zandstralen" Zo ben ik bij Luxor terecht gekomen. Enof ik tevreden ben. De kast heeft gewoon een nieuw leven gekregen. Ze pronkt opnieuw. Dank u wel aan de mensen van het vervoer en Rony die ze met zorg behandeld heeft en geholpen om het kleur te kiezen. Martine

Zandstralen & Herkleuren

April 2019 Johan Van de Walle  Lovendegem

Resultaat is gewoon door de gekozen kleur (Mintgroen!!) spectaculair te noemen. We wouden de living een facelift geven. Behangen, schilderen, nieuwe gordijnen en overgordijnen...... En de dertig jaar oude donkere meubels een ander kleurtje geven. Het traditionele wit, grijs of beige is niet aan ons besteed. Als je zoiets doet moet je het doen opvallen vinden we. Daardoor hebben we de meubels mintgroen laten kleuren. Interieur is er enorm mee veranderd, tikje moderner met toch een retro toets. Samengevat: Gewaagd maar geslaagd....... Al is kleur een persoonlijke smaak natuurlijk.

Herstofferen

April 2019 Natacha Volkaert  Hofstade

Bedankt voor het prachtig herstoferen van ons salon. Ben super tevreden over de kleur en de afwerking is tot in de puntjes. Het is weer aangenaam om me neer te vleien in dit salon. De kat geniet er ook van.

Herstofferen

Februari 2019 Andre Van Steenwinckel  KOKSIJDE

Na 2 x beroep te hebben gedaan op LUXOR voor het herstofferen van onze 3 designzetels (MARALUNGA), hebben we nogmaals een derde opdracht laten uitvoeren.De zetel was afgewerkt tot in de perfectie met zelfs aandacht voor een mooie afwerking aan de onderzijde. Aan deze firma kan in volle vertrouwen een opdracht worden toevertrouwd.

Zandstralen & Herkleuren

Februari 2019 Dirk Claeys  Kuurne

Onze eiken tafel en stoelen lieten we zandstralen en herkleuren en herstofferen. Het resultaat is prima geslaagd! De kleur is volledig hetzelfde als onze nieuwe eiken keuken. De rieten zittingen werden vervangen in kunstleder. Prachtig resultaat! We zijn uiterst tevreden. Bedankt aan het team.

Herstofferen

Februari 2019 • André Seymortier  Aalter

Niets anders dan lof en superlatieven voor de firma Luxor. Onze lederen Jori-zitbanken ogen na de herstoffering als nieuw. Zeer aangename samenwerking, correcte naleving van de afspraken, knap vakmanschap, uitmuntende service, wij zijn super tevreden over de hele lijn. Vanzelfsprekend zullen wij Luxor zeker aanbevelen bij vrienden, kenissen en familie.

Zandstralen & Herkleuren

Januari 2019 Erwin De Puydt  Oudenaarde

Ons meubeltje had nood aan een fris kleurtje. Na lang zoeken zijn we bij de firma Luxor uitgekomen. Zowel de info als het persoonlijk contact sprak ons aan. Vandaar dat wij met hen in zee gegaan zijn. We zijn heel tevreden over het resultaat.

Zandstralen & Herkleuren

Januari 2019 jean-pierre Dewitte  oudenburg

De firma Luxor hebben we leren kennen bij de openbedrijven dag in 2018. De doelstelling die we hadden was meteen duidelijk, zij kunnen onze vraag invullen. Bij ons is er lang over nagedacht om nieuwe meubelen te kopen of om een make over te geven aan onze massief eiken meubelen. Het is een goede beslissing geweest dat in handen te geven van een firma met jaren ervaring. Goed is ook dat binnen dezelfde firma, op vraag van de klant, aanpassingen kunnen gebeuren om het geheel wat eigentijds te maken. Alle afspraken, mogelijkheden en de correcte prijszetting hebben ons meermaals bevestigd dat we te maken hadden met een professioneel team. We zij uiterst tevreden over het eindresultaat, het is voor ons een totaal nieuwe woonkamer geworden. Meteen is het dan ook de aanzet geweest om het meubilair van de inkom aan te pakken, ook hier zien we uit naar het eindresultaat. Nogmaals dank voor alles. Lut en Jean-Pierre.

Herstofferen

Juni 2018 Andre Van Steenwinckel  VILVOORDE

Ook onze laatste “Maralunga” laten herstofferen na reeds een perfecte uitvoering van de eerste 2. Ook hier schitterend werk geleverd.

Herstofferen

Juni 2018 • Viviane Rammelaere  Beernem

Bedankt voor onze zitbank op een proffesionele opnieuw te herstofferen . We zijn uiterst te vreden . Een correcte afspraak zowel van prijs, afhaling en terug bezorging. zeer vriendelijke verkoper en werkmensen. Toppie.

Herstofferen

Juni 2018 Geert Dierick  Nevele

Herstofferen is niet goedkoop maar wij houden van onze zitbank en kozen er voor om haar met nieuwe vulling en kussens en eens een andere stof te laten vernieuwen. Door de medewerkers van Luxor werden wij goed geholpen bij de keuze, afhaling en teruglevering. Op de foto zie je wie al meteen na de levering de beste plaats heeft uitgekozen ...

Herstofferen

Juni 2018 Hendriek Bouwmeester  Overijse

Na enige tijd overwegen: een nieuwe zetel of opnieuw stofferen van een fijne zetel, hebben we voor het laatste gekozen. De zetel zit weer als vanouds en ziet er als nieuw uit. Dank voor jullie goede service.

Zandstralen & Herkleuren

Juni 2018 Claire De Mulder  Lochristi

De firma Luxor gaat zeer professionel te werk. Van prijsbepaling tot ophaling meubelen, het uitnodigen om het proefwerk of gezandstraalde meubelen te komen bekijken tot en met de levering. Niets is hen te veel. Ze nemen er echt de tijd voor en checken dubbel of jij tevreden bent over het resultaat. Ik raad iedereen de firma aan. Mensen vragen mij ook naar de firma als zij het resultaat zien. Luxor hoeft geen reclame te maken, de klanten doen het voor hen.

Herstofferen

Mei 2018 Anne Magherman  Lokeren

Schitterende, duurzame renovatie van onze schommelstoel. Het resultaat is verbluffend door de mooie keuze van leder en de uiterst professionele uitvoering van de herstoffering. De schommelstoel is na de herstoffering zo mogelijks nog mooier dan het originele exemplaar en zal een centrale plaats in ons interieur krijgen waar hij opnieuw intensief dienst zal doen!

Herstofferen

Mei 2018 frederik en marie dejaeghere  Kortrijk

Dag Luxor team, oprecht dank voor de heel vlotte samenwerking en ons pracht van een nieuwe living. We zijn blij met het kleur, met de stof en de afwerking. Na lang vloeken op de eerste zetel kunnen we nu hopelijk nog LANG lachen met jullie resultaat. Respect voor allen. Vriendelijke groeten van ons beide, Frederik en Marie Dejaeghere - Libeert

Herstofferen

Mei 2018 Carla De Clercq  Keerbergen

Uit de vele positieve reacties heb ik voor Luxor gekozen en ik heb daar zeker geen spijt van. Mijn Durlet van 25 jaar oud is prachtig geherstoffeerd en is als nieuw, zoals ik gehoopt had. Prima service qua afhaling, levering en communicatie. Heel professioneel ! Luxor is zeker een aanrader.

Zandstralen & Herkleuren

Mei 2018 Christiaan Verstraete  Zulte

wij zijn heel tevreden van jullie geleverde werk , onze meubels zijn als herboren en hebben nu een nieuw leven , gezandstraald en herkleurd " kortom perfect" ook onze stoelen zijn hergestoffeerd , ook perfect. Wij werden telkenmale goed ontvangen en van de nodige uitleg voorzien. Ophaling en terug leveren van onze meubels werd verzorgd en op voorzichtige manier uitgevoerd en dit door zeer beleefde mannen. Bedankt!!!!!!!!!!

Maatwerk & Inrichting

April 2018 • Dries Billiet  Lembeke

Zeer mooie en grote keuze in de toonzaal. Groot aanbod van top kwaliteitsmeubelen gekoppeld aan een deskundig advies van een gemotiveerd team. Correcte leveringsafspraken. Vakkundige levering en plaatsing aan huis. Een aanrader voor elkeen die streeft naar een kwalitatief hoogstaand interieur.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 • Hilde Van De Velde  Welle

Wij hebben de afgelopen 3 jaar, onze volledige eetplaats, een bijhorende stoel, een oude klok en een hall-meubel laten zandstralen, herkleuren en herbekleden. Wij zijn van het geleverd werk enorm tevreden - evenals van de ophaling en het herplaatsen nadien. Wij hebben tevens niets dan positieve reacties.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 • Sylva Colpaert  Deinze

Ik wens langs deze mijn super tevredenheid uit te drukken voor het zandstralen van mijn eetplaats en salontafel en zeker van het herovertrekken van de lederen stoelen. Perfect en stijlvol resultaat. Ik wens ook een pluim te geven aan de twee mannen die de meubels ophaalden en terug brachten, zo vriendelijk en beleefd,heel aangenaam. En Hans niet te vergeten die me zeer goed ontvangen heeft en begeleid heeft voor lederkeuze en kleur meubels. Luxor staat bij mij zeer hoog aangeschreven. Proficiat en doe zo voort. Ik zal niet nalaten om heel veel reclame voor jullie zaken te maken.

Herstofferen

Maart 2018 Albert en Suzy Knauer-Thys  Deurne-Antwerpen

Na jaren twijfelen hebben we eindelijk de beslissing genomen om onze stoelen aan Luxor interieur toe te vertrouwen en opnieuw te laten bekleden. En het resultaat is schitterend! Knap vakwerk, eerlijke prijs en klaar binnen de afgesproken tijd...meer moet dat niet zijn om Luxor aan iedereen warm aan te bevelen. En zoals u ziet op de foto's hebben de stoelen al hun natuurlijke habitat teruggevonden. Wij zijn gelukkige klanten. Suzy & Albert 

Herstofferen

Maart 2018 Martine en Bert Leyns-leenknecht  Gent

Onze oude zetels kwamen als nieuwe terug! Eersteklas service: hartelijke ontvangst en uitgebreide keuze en advies in de toonzaal, vervangzetels, ophalen en terugbrengen van de zetels door vriendelijk personeel, correcte afgesproken timing. Alles tiptop in orde. Dankjewel!

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Patricia Lepez  Ronse

Super tevreden met de service en met het resultaat.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Rudy Torfs  Reet

Wij zijn ontzettend tevreden over Luxor van begin tot einde. De nieuwe kleur op onze meubelen doet onze woonkamer herleven.

Stuur enkele foto's mee van het werk dat we voor u mogen uitvoeren.

icon-picture

Sleep uw afbeeldingen in dit kader of klik hier om één of meerdere foto’s toe te voegen.

Reeds toegevoegde foto's

0 kb van de
succesvol toegevoegd
het bestand kon niet toegevoegd worden