Luxor interieur

286 positieve referenties

Herstofferen

Maart 2020 Staf Tubex  Sint-Martens-Leerne

Perfecte herstoffering van mijn Rolf Benz salon van 1998 ! Zeer professionele begeleiding bij het uitkiezen van een nieuwe passende stof. Prima organisatie voor afhaling en thuisbezorging.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2020 Olbrechts Marleen  Kampenhout

Super tevreden met de service en met het resultaat. Bij deze wil het team bedanken voor de goede services. TOP

Herstofferen

Maart 2020 olbrechts Marleen  Kampenhout

Eerst de keuken laten zandstralen, en door het super goed resultaat, ook de zetels laten herstofferen. TOPPI 

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2020 Paul Baele  Evergem

De uitdaging voor de keuze van het kleur werd telkenmale in alle rust en onvoorwaardelijk goed begeleid. Prachtig resultaat !

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2020 Lucie D'hooge  Londerzeel

Zeer tevreden van het advies bij de keuze van het zandstralen en de nieuwe tafel en bijpassende stoelen van de eetkamer. De levering verliep vlekkeloos en met veel zorg. Professioneel in alle opzichten. Dank jullie allemaal en nog veel succes. Lucie & Willem, Londerzeel.

Herstofferen

Oktober 2019 • Lucien Van Acker  Sint-Amandsberg

Bij deze wensen wij onze tevredenheid te uiten bij het herstofferen van onze zitmeubelen. Het resultaat en vakmanschap, alsook de bijstand in de keuze van de stoffen zijn zonder weerga. Wij zullen zeker bij gelegenheid niet nalaten de kundigheid van dit alles aan te prijzen. Met dank aan het personeel in het algemeen voor de correcte afhandeling van het totaalconcept.

Zandstralen & Herkleuren

Augustus 2019 Frans en Nele Van de Weghe - De Craene  Zottegem

Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat van het zandstralen van onze kasten. Van de chauffeurs die de kasten met de nodige zorg afhalen en terugbrengen tot de ploeg rond Ronny die de kasten met veel zorg zandstralen en opschuren en Ronny zelf die de nodige tijd neemt om tot de juiste kleur te komen. Wij kochten ook nieuwe zitmeubelen waarbij we blij waren dat Filip ons bijstond met raad en daad. Een klein misverstand werd op een uiterst correcte manier opgelost door de zaakvoerder. Wij zullen zeker jullie bedrijf aanprijzen als iemand plannen heeft om zijn woning her in te richten.

Herstofferen

Juli 2019 Christine De CLeene  Zaffelare

De mooie halfronde zetel van mijn ouders werd 20 jaar geleden naar hier verhuisd , op dat moment was hij toch ook al zeker 15 jaar oud , maar indertijd op maat gemaakt door fantastische meubelmakers uit Sint-Niklaas . Ik zie heel graag bruine lederen zetels en nu heb ik een mooi compromis … De mooie oude halfronde zetel van vroeger maar in prachtig afgewerkt bruin velletje ! Bedankt !!

Zandstralen & Herkleuren

Juni 2019 Inge Thooft  Heusden

zeer tevreden van het mooie resultaat van het uitgevoerde werk en de uitstekende service !!

Zandstralen & Herkleuren

Mei 2019 Martine Baetslé  Oostakker

Deze kast heb ik ooit van mijn vader gekregen. Al jaren past ze niet in mijn interieur maar toch kon ik ze niet weg doen tot ik onlangs op internet begon te zoeken" zandstralen" Zo ben ik bij Luxor terecht gekomen. Enof ik tevreden ben. De kast heeft gewoon een nieuw leven gekregen. Ze pronkt opnieuw. Dank u wel aan de mensen van het vervoer en Rony die ze met zorg behandeld heeft en geholpen om het kleur te kiezen. Martine

Zandstralen & Herkleuren

April 2019 Johan Van de Walle  Lovendegem

Resultaat is gewoon door de gekozen kleur (Mintgroen!!) spectaculair te noemen. We wouden de living een facelift geven. Behangen, schilderen, nieuwe gordijnen en overgordijnen...... En de dertig jaar oude donkere meubels een ander kleurtje geven. Het traditionele wit, grijs of beige is niet aan ons besteed. Als je zoiets doet moet je het doen opvallen vinden we. Daardoor hebben we de meubels mintgroen laten kleuren. Interieur is er enorm mee veranderd, tikje moderner met toch een retro toets. Samengevat: Gewaagd maar geslaagd....... Al is kleur een persoonlijke smaak natuurlijk.

Herstofferen

April 2019 Natacha Volkaert  Hofstade

Bedankt voor het prachtig herstoferen van ons salon. Ben super tevreden over de kleur en de afwerking is tot in de puntjes. Het is weer aangenaam om me neer te vleien in dit salon. De kat geniet er ook van.

Herstofferen

Februari 2019 Andre Van Steenwinckel  KOKSIJDE

Na 2 x beroep te hebben gedaan op LUXOR voor het herstofferen van onze 3 designzetels (MARALUNGA), hebben we nogmaals een derde opdracht laten uitvoeren.De zetel was afgewerkt tot in de perfectie met zelfs aandacht voor een mooie afwerking aan de onderzijde. Aan deze firma kan in volle vertrouwen een opdracht worden toevertrouwd.

Zandstralen & Herkleuren

Februari 2019 Dirk Claeys  Kuurne

Onze eiken tafel en stoelen lieten we zandstralen en herkleuren en herstofferen. Het resultaat is prima geslaagd! De kleur is volledig hetzelfde als onze nieuwe eiken keuken. De rieten zittingen werden vervangen in kunstleder. Prachtig resultaat! We zijn uiterst tevreden. Bedankt aan het team.

Herstofferen

Februari 2019 • André Seymortier  Aalter

Niets anders dan lof en superlatieven voor de firma Luxor. Onze lederen Jori-zitbanken ogen na de herstoffering als nieuw. Zeer aangename samenwerking, correcte naleving van de afspraken, knap vakmanschap, uitmuntende service, wij zijn super tevreden over de hele lijn. Vanzelfsprekend zullen wij Luxor zeker aanbevelen bij vrienden, kenissen en familie.

Zandstralen & Herkleuren

Januari 2019 Erwin De Puydt  Oudenaarde

Ons meubeltje had nood aan een fris kleurtje. Na lang zoeken zijn we bij de firma Luxor uitgekomen. Zowel de info als het persoonlijk contact sprak ons aan. Vandaar dat wij met hen in zee gegaan zijn. We zijn heel tevreden over het resultaat.

Zandstralen & Herkleuren

Januari 2019 jean-pierre Dewitte  oudenburg

De firma Luxor hebben we leren kennen bij de openbedrijven dag in 2018. De doelstelling die we hadden was meteen duidelijk, zij kunnen onze vraag invullen. Bij ons is er lang over nagedacht om nieuwe meubelen te kopen of om een make over te geven aan onze massief eiken meubelen. Het is een goede beslissing geweest dat in handen te geven van een firma met jaren ervaring. Goed is ook dat binnen dezelfde firma, op vraag van de klant, aanpassingen kunnen gebeuren om het geheel wat eigentijds te maken. Alle afspraken, mogelijkheden en de correcte prijszetting hebben ons meermaals bevestigd dat we te maken hadden met een professioneel team. We zij uiterst tevreden over het eindresultaat, het is voor ons een totaal nieuwe woonkamer geworden. Meteen is het dan ook de aanzet geweest om het meubilair van de inkom aan te pakken, ook hier zien we uit naar het eindresultaat. Nogmaals dank voor alles. Lut en Jean-Pierre.

Herstofferen

Juni 2018 Andre Van Steenwinckel  VILVOORDE

Ook onze laatste “Maralunga” laten herstofferen na reeds een perfecte uitvoering van de eerste 2. Ook hier schitterend werk geleverd.

Herstofferen

Juni 2018 • Viviane Rammelaere  Beernem

Bedankt voor onze zitbank op een proffesionele opnieuw te herstofferen . We zijn uiterst te vreden . Een correcte afspraak zowel van prijs, afhaling en terug bezorging. zeer vriendelijke verkoper en werkmensen. Toppie.

Herstofferen

Juni 2018 Geert Dierick  Nevele

Herstofferen is niet goedkoop maar wij houden van onze zitbank en kozen er voor om haar met nieuwe vulling en kussens en eens een andere stof te laten vernieuwen. Door de medewerkers van Luxor werden wij goed geholpen bij de keuze, afhaling en teruglevering. Op de foto zie je wie al meteen na de levering de beste plaats heeft uitgekozen ...

Herstofferen

Juni 2018 Hendriek Bouwmeester  Overijse

Na enige tijd overwegen: een nieuwe zetel of opnieuw stofferen van een fijne zetel, hebben we voor het laatste gekozen. De zetel zit weer als vanouds en ziet er als nieuw uit. Dank voor jullie goede service.

Zandstralen & Herkleuren

Juni 2018 Claire De Mulder  Lochristi

De firma Luxor gaat zeer professionel te werk. Van prijsbepaling tot ophaling meubelen, het uitnodigen om het proefwerk of gezandstraalde meubelen te komen bekijken tot en met de levering. Niets is hen te veel. Ze nemen er echt de tijd voor en checken dubbel of jij tevreden bent over het resultaat. Ik raad iedereen de firma aan. Mensen vragen mij ook naar de firma als zij het resultaat zien. Luxor hoeft geen reclame te maken, de klanten doen het voor hen.

Herstofferen

Mei 2018 Anne Magherman  Lokeren

Schitterende, duurzame renovatie van onze schommelstoel. Het resultaat is verbluffend door de mooie keuze van leder en de uiterst professionele uitvoering van de herstoffering. De schommelstoel is na de herstoffering zo mogelijks nog mooier dan het originele exemplaar en zal een centrale plaats in ons interieur krijgen waar hij opnieuw intensief dienst zal doen!

Herstofferen

Mei 2018 frederik en marie dejaeghere  Kortrijk

Dag Luxor team, oprecht dank voor de heel vlotte samenwerking en ons pracht van een nieuwe living. We zijn blij met het kleur, met de stof en de afwerking. Na lang vloeken op de eerste zetel kunnen we nu hopelijk nog LANG lachen met jullie resultaat. Respect voor allen. Vriendelijke groeten van ons beide, Frederik en Marie Dejaeghere - Libeert

Stuur enkele foto's mee van het werk dat we voor u mogen uitvoeren.

icon-picture

Sleep uw afbeeldingen in dit kader of klik hier om één of meerdere foto’s toe te voegen.

Reeds toegevoegde foto's

0 kb van de
succesvol toegevoegd
het bestand kon niet toegevoegd worden