Luxor interieur

259 positieve referenties

Maatwerk & Inrichting

April 2018 • Dries Billiet  Lembeke

Zeer mooie en grote keuze in de toonzaal. Groot aanbod van top kwaliteitsmeubelen gekoppeld aan een deskundig advies van een gemotiveerd team. Correcte leveringsafspraken. Vakkundige levering en plaatsing aan huis. Een aanrader voor elkeen die streeft naar een kwalitatief hoogstaand interieur.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 • Sylva Colpaert  Deinze

Ik wens langs deze mijn super tevredenheid uit te drukken voor het zandstralen van mijn eetplaats en salontafel en zeker van het herovertrekken van de lederen stoelen. Perfect en stijlvol resultaat. Ik wens ook een pluim te geven aan de twee mannen die de meubels ophaalden en terug brachten, zo vriendelijk en beleefd,heel aangenaam. En Hans niet te vergeten die me zeer goed ontvangen heeft en begeleid heeft voor lederkeuze en kleur meubels. Luxor staat bij mij zeer hoog aangeschreven. Proficiat en doe zo voort. Ik zal niet nalaten om heel veel reclame voor jullie zaken te maken.

Herstofferen

Maart 2018 Albert en Suzy Knauer-Thys  Deurne-Antwerpen

Na jaren twijfelen hebben we eindelijk de beslissing genomen om onze stoelen aan Luxor interieur toe te vertrouwen en opnieuw te laten bekleden. En het resultaat is schitterend! Knap vakwerk, eerlijke prijs en klaar binnen de afgesproken tijd...meer moet dat niet zijn om Luxor aan iedereen warm aan te bevelen. En zoals u ziet op de foto's hebben de stoelen al hun natuurlijke habitat teruggevonden. Wij zijn gelukkige klanten. Suzy & Albert 

Herstofferen

Maart 2018 Martine en Bert Leyns-leenknecht  Gent

Onze oude zetels kwamen als nieuwe terug! Eersteklas service: hartelijke ontvangst en uitgebreide keuze en advies in de toonzaal, vervangzetels, ophalen en terugbrengen van de zetels door vriendelijk personeel, correcte afgesproken timing. Alles tiptop in orde. Dankjewel!

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Patricia Lepez  Ronse

Super tevreden met de service en met het resultaat.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Rudy Torfs  Reet

Wij zijn ontzettend tevreden over Luxor van begin tot einde. De nieuwe kleur op onze meubelen doet onze woonkamer herleven.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Ferdy de Bie  IJzendijke

Onze meubelen zien er weer prachtig uit. Net een nieuwe kamer. Alles is perfect volgens afspraak geregeld. We kijken er met plezier op terug.

Herstofferen

Februari 2018 • Roger en Danny Vispoel - Smessaert  Eeklo

Onze salon was ongeveer 15 jaar geleden door jullie volledig vernieuwd van kussens, zowel kussens als nieuwe stof. Die tijd de laatste nieuwe modetrent uit jullie keuzeboek. Na dus 15 jaar waren onze zittingen van de 2-zit totaal versleten. Ik stuurde een mail met toegevoegd een paar foto's, en kreeg daags nadien reeds telefoon dat dezelfde stof nog beschikbaar was. Dat was gewoon supernieuws! Onze kussens werden naar de winkel gebracht en een dag minder dan een week kregen we telefoon dat ze klaar waren. We zijn dan ook in de wolken met het resultaat, en zijn er zeker van dat ons zitcomfort de komende 15 jaar verzekerd is. Dank voor de perfecte service en het mooie resultaat. Bedankt aan de medewerkers.

Herstofferen

Februari 2018 Jan Ruijgers  Lochristi

We vertrouwden volgende aan Luxor toe -herstofferen van zit- en rugkussens van twee Leolux zitbanken in leder -herstofferen armzetel in stof+ check-up en verstevigen frame -herstofferen kuipzetel Leolux in stof Het resultaat is VERBLUFFEND ! Het opmaken van de offerte aan huis verliep in de beste verstandhouding. Hans gaf, waar gevraagd, kundig advies over stoffen en kleuren. Hans kwam zelfs een tweede keer langs om stofkeuze ook bij daglicht te kunnen maken, waarvoor dank. Het ophalen verliep volgens afspraak, het terugbrengen evenzeer, alles goed beschermd. Inpakmateriaal werd netjes terug meegenomen ... Alleen : er werd meer teruggebracht dan gevraagd # fles rode wijn ! Het heeft gesmaakt ... Luxor : aan te bevelen zonder meer ! Als wij in de toekomst nog iets moeten laten herstofferen, twijfelen we geen ogenblik.

Maatwerk & Inrichting

Januari 2018 jan vermeersch  maldegem

ongelooflijk tevreden over een fantastische realisatie van LUXOR in onze gloednieuwe tandartsenpraktijk. de zitbanken op maat met kussens en ruggensteun zijn gewoonweg TOPPIE! dankjewel LUXOR en team voor de superservice

Herstofferen

December 2017 Joseph Tommen  Middelkerke

Reeds voor de tweede maal zijn we heel tevreden van jullie vakmanschap. In 2010 hebben wij voor eerste maal een eiken salon in stof laten herstofferen. Zoals men zegt een tevreden klant komt altijd terug. Zo gezegd zo gedaan en hebben nu aan zee ons lederen hoeksalon laten herstofferen in leder. Zonder twijfel is dit weer helemaal gedaan door vakmensen en zijn we uiteraard terug zeer tevreden. Proficiat aan alle personeelsleden.

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 didier Van Stiegel  Wondelgem

Zandstralen en kleuren van al onze meubelen en binnendeuren. Dankzij Luxor is het een heel ander interieur :)

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 Peter en Aline Van der Meulen - Martens  Eeklo

Wij zijn super content. Onze eetplaats heeft nu nog meer cachet en het fijne houtsnijwerk komt nu tenvolle tot zijn recht in de natuurlijke eikkleur. Van harte proficiat en bedankt voor jullie puike werk. Ook het ophalen en terug brengen verliep vlekkeloos.

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 • Mia De Mey  Destelbergen

Zijn uiterst tevreden, kasten zijn bijna 100 jaar oud maar na het zandstralen en vernis in natuurlijk kleur zijn de kasten niet te onderscheiden van nieuwe kasten. De afspraken , duur , afhaling en levering zijn tot in de puntjes uitgevoerd. Prijs - kwaliteit zijn 100 % in orde. Zullen onze positieve ervaring graag doorgeven aan andere mogelijke klanten.

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 • Werner Van Haesendonck  Rumst

Zeer fijn werk afgeleverd. Via een reclame mail van jullie tercht gekomen bij jullie. Jullie krijgen nog werk van mij! DOE ZO VERDER!!!

Herstofferen

December 2017 D'Hondt - Tjolle  Deerlijk

Wij zijn uiterst tevreden betreft resultaat herstofferen U-vormig salon. Afgewerkt volgens de regels van de kunst zoals ze zeggen. Dit resultaat mag worden gezien en is enkel maar bereikt door de goede werking van onderstaande peilers ;

1.  Goede, snelle en duidelijke communicatie, vanaf het begin van het proces. Dit zowel bij het thuisbezoek, telefonisch als via mail. Bij de minste vraag kregen we onmiddellijk antwoord.
2.  De mensen die ophalen en leveren waren correct, beleefd en op tijd, waren zelfs uiterst tevreden toen ik zelf een handje meehielp.  Hen een koffie aanbieden was met veel plezier en een kleine moeite.  Afgewerkt salon was ook volledig ingepakt bij levering, tof.
3. Tenslotte de uitvoerders van het herstofferen in het atelier willen wij bij deze ook bedanken.

 

Bij deze zullen wij in de toekomst niet nalaten Uw bedrijf te promoten bij vrienden, kennissen of klanten in onze zaak, mondelinge reclame dus, niets beter.

 

Herstofferen

November 2017 Verschaeren  Brasschaat

Wij zijn zeer tevreden over jullie, zowel op gebied van vakmanschap als administratie.

Zandstralen & Herkleuren

November 2017 • Jozef Truyts  Deurne - Antwerpen

Een woord 'PERFECT'

Zandstralen & Herkleuren

November 2017 • Stefan De Rooster  Houtvenne

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het zandstralen en herkleuren van onze meubelen. Dit werd uitgevoerd door een zeer bekwaam en uiterst professioneel team. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Top!

Herstofferen

November 2017 • Alfons Meert   Asse

Zeer tevreden over jullie diensten. Zeer snelle aflevering.

Herstofferen

November 2017 Dirk Vansteenkiste  Dudzele

Tevreden over herstofferen bureaustoel

Herstofferen

November 2017 Sorgeloose - De Clercq  Destelbergen

Een bedrijf om reclame mee te maken, zeer correct en perfect uitgevoerd.

Maatwerk & Inrichting

November 2017 • Matthys Barbara  zomergem

heel tevreden over de ingemaakte kast in de inkomhal

Zandstralen & Herkleuren

November 2017 • Luc Ollevier  Sint kruis. Brugge

We hebben onze donkere barkasten laten zandstralen en in full with opnieuw laten kleuren. Het resultaat is prachtig !!! We overwegen nu om de eettafel en salontafel ook te doen.

Ontvang vrijblijvend een prijsofferte

Een interieur zonder compromissen

Op het vlak van uw interieur sluit u geen compromissen. U wilt immers het juiste thuis- of ruimtegevoel creëren met precies dat unieke op maat gemaakte meubel.

Afmetingen, materiaal, afwerking en kleur zijn de variabelen in het verhaal. Eén ding kunt u niet kiezen: de kwaliteit, die is bij ons altijd van de bovenste plank.

We kunnen u nog beter van dienst zijn als u enkele foto's meestuurt van het werk dat we voor u mogen uitvoeren.

icon-picture

Sleep uw afbeeldingen in dit kader of klik hier om één of meerdere foto’s toe te voegen.

Reeds toegevoegde foto's

0 kb van de
succesvol toegevoegd
het bestand kon niet toegevoegd worden