Luxor interieur

269 positieve referenties

Herstofferen

Juni 2018 Andre Van Steenwinckel  VILVOORDE

Ook onze laatste “Maralunga” laten herstofferen na reeds een perfecte uitvoering van de eerste 2. Ook hier schitterend werk geleverd.

Herstofferen

Juni 2018 • Viviane Rammelaere  Beernem

Bedankt voor onze zitbank op een proffesionele opnieuw te herstofferen . We zijn uiterst te vreden . Een correcte afspraak zowel van prijs, afhaling en terug bezorging. zeer vriendelijke verkoper en werkmensen. Toppie.

Herstofferen

Juni 2018 Geert Dierick  Nevele

Herstofferen is niet goedkoop maar wij houden van onze zitbank en kozen er voor om haar met nieuwe vulling en kussens en eens een andere stof te laten vernieuwen. Door de medewerkers van Luxor werden wij goed geholpen bij de keuze, afhaling en teruglevering. Op de foto zie je wie al meteen na de levering de beste plaats heeft uitgekozen ...

Herstofferen

Juni 2018 Hendriek Bouwmeester  Overijse

Na enige tijd overwegen: een nieuwe zetel of opnieuw stofferen van een fijne zetel, hebben we voor het laatste gekozen. De zetel zit weer als vanouds en ziet er als nieuw uit. Dank voor jullie goede service.

Zandstralen & Herkleuren

Juni 2018 Claire De Mulder  Lochristi

De firma Luxor gaat zeer professionel te werk. Van prijsbepaling tot ophaling meubelen, het uitnodigen om het proefwerk of gezandstraalde meubelen te komen bekijken tot en met de levering. Niets is hen te veel. Ze nemen er echt de tijd voor en checken dubbel of jij tevreden bent over het resultaat. Ik raad iedereen de firma aan. Mensen vragen mij ook naar de firma als zij het resultaat zien. Luxor hoeft geen reclame te maken, de klanten doen het voor hen.

Herstofferen

Mei 2018 Anne Magherman  Lokeren

Schitterende, duurzame renovatie van onze schommelstoel. Het resultaat is verbluffend door de mooie keuze van leder en de uiterst professionele uitvoering van de herstoffering. De schommelstoel is na de herstoffering zo mogelijks nog mooier dan het originele exemplaar en zal een centrale plaats in ons interieur krijgen waar hij opnieuw intensief dienst zal doen!

Herstofferen

Mei 2018 frederik en marie dejaeghere  Kortrijk

Dag Luxor team, oprecht dank voor de heel vlotte samenwerking en ons pracht van een nieuwe living. We zijn blij met het kleur, met de stof en de afwerking. Na lang vloeken op de eerste zetel kunnen we nu hopelijk nog LANG lachen met jullie resultaat. Respect voor allen. Vriendelijke groeten van ons beide, Frederik en Marie Dejaeghere - Libeert

Herstofferen

Mei 2018 Carla De Clercq  Keerbergen

Uit de vele positieve reacties heb ik voor Luxor gekozen en ik heb daar zeker geen spijt van. Mijn Durlet van 25 jaar oud is prachtig geherstoffeerd en is als nieuw, zoals ik gehoopt had. Prima service qua afhaling, levering en communicatie. Heel professioneel ! Luxor is zeker een aanrader.

Zandstralen & Herkleuren

Mei 2018 Christiaan Verstraete  Zulte

wij zijn heel tevreden van jullie geleverde werk , onze meubels zijn als herboren en hebben nu een nieuw leven , gezandstraald en herkleurd " kortom perfect" ook onze stoelen zijn hergestoffeerd , ook perfect. Wij werden telkenmale goed ontvangen en van de nodige uitleg voorzien. Ophaling en terug leveren van onze meubels werd verzorgd en op voorzichtige manier uitgevoerd en dit door zeer beleefde mannen. Bedankt!!!!!!!!!!

Maatwerk & Inrichting

April 2018 • Dries Billiet  Lembeke

Zeer mooie en grote keuze in de toonzaal. Groot aanbod van top kwaliteitsmeubelen gekoppeld aan een deskundig advies van een gemotiveerd team. Correcte leveringsafspraken. Vakkundige levering en plaatsing aan huis. Een aanrader voor elkeen die streeft naar een kwalitatief hoogstaand interieur.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 • Hilde Van De Velde  Welle

Wij hebben de afgelopen 3 jaar, onze volledige eetplaats, een bijhorende stoel, een oude klok en een hall-meubel laten zandstralen, herkleuren en herbekleden. Wij zijn van het geleverd werk enorm tevreden - evenals van de ophaling en het herplaatsen nadien. Wij hebben tevens niets dan positieve reacties.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 • Sylva Colpaert  Deinze

Ik wens langs deze mijn super tevredenheid uit te drukken voor het zandstralen van mijn eetplaats en salontafel en zeker van het herovertrekken van de lederen stoelen. Perfect en stijlvol resultaat. Ik wens ook een pluim te geven aan de twee mannen die de meubels ophaalden en terug brachten, zo vriendelijk en beleefd,heel aangenaam. En Hans niet te vergeten die me zeer goed ontvangen heeft en begeleid heeft voor lederkeuze en kleur meubels. Luxor staat bij mij zeer hoog aangeschreven. Proficiat en doe zo voort. Ik zal niet nalaten om heel veel reclame voor jullie zaken te maken.

Herstofferen

Maart 2018 Albert en Suzy Knauer-Thys  Deurne-Antwerpen

Na jaren twijfelen hebben we eindelijk de beslissing genomen om onze stoelen aan Luxor interieur toe te vertrouwen en opnieuw te laten bekleden. En het resultaat is schitterend! Knap vakwerk, eerlijke prijs en klaar binnen de afgesproken tijd...meer moet dat niet zijn om Luxor aan iedereen warm aan te bevelen. En zoals u ziet op de foto's hebben de stoelen al hun natuurlijke habitat teruggevonden. Wij zijn gelukkige klanten. Suzy & Albert 

Herstofferen

Maart 2018 Martine en Bert Leyns-leenknecht  Gent

Onze oude zetels kwamen als nieuwe terug! Eersteklas service: hartelijke ontvangst en uitgebreide keuze en advies in de toonzaal, vervangzetels, ophalen en terugbrengen van de zetels door vriendelijk personeel, correcte afgesproken timing. Alles tiptop in orde. Dankjewel!

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Patricia Lepez  Ronse

Super tevreden met de service en met het resultaat.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Rudy Torfs  Reet

Wij zijn ontzettend tevreden over Luxor van begin tot einde. De nieuwe kleur op onze meubelen doet onze woonkamer herleven.

Zandstralen & Herkleuren

Maart 2018 Ferdy de Bie  IJzendijke

Onze meubelen zien er weer prachtig uit. Net een nieuwe kamer. Alles is perfect volgens afspraak geregeld. We kijken er met plezier op terug.

Herstofferen

Februari 2018 • Roger en Danny Vispoel - Smessaert  Eeklo

Onze salon was ongeveer 15 jaar geleden door jullie volledig vernieuwd van kussens, zowel kussens als nieuwe stof. Die tijd de laatste nieuwe modetrent uit jullie keuzeboek. Na dus 15 jaar waren onze zittingen van de 2-zit totaal versleten. Ik stuurde een mail met toegevoegd een paar foto's, en kreeg daags nadien reeds telefoon dat dezelfde stof nog beschikbaar was. Dat was gewoon supernieuws! Onze kussens werden naar de winkel gebracht en een dag minder dan een week kregen we telefoon dat ze klaar waren. We zijn dan ook in de wolken met het resultaat, en zijn er zeker van dat ons zitcomfort de komende 15 jaar verzekerd is. Dank voor de perfecte service en het mooie resultaat. Bedankt aan de medewerkers.

Herstofferen

Februari 2018 Jan Ruijgers  Lochristi

We vertrouwden volgende aan Luxor toe -herstofferen van zit- en rugkussens van twee Leolux zitbanken in leder -herstofferen armzetel in stof+ check-up en verstevigen frame -herstofferen kuipzetel Leolux in stof Het resultaat is VERBLUFFEND ! Het opmaken van de offerte aan huis verliep in de beste verstandhouding. Hans gaf, waar gevraagd, kundig advies over stoffen en kleuren. Hans kwam zelfs een tweede keer langs om stofkeuze ook bij daglicht te kunnen maken, waarvoor dank. Het ophalen verliep volgens afspraak, het terugbrengen evenzeer, alles goed beschermd. Inpakmateriaal werd netjes terug meegenomen ... Alleen : er werd meer teruggebracht dan gevraagd # fles rode wijn ! Het heeft gesmaakt ... Luxor : aan te bevelen zonder meer ! Als wij in de toekomst nog iets moeten laten herstofferen, twijfelen we geen ogenblik.

Maatwerk & Inrichting

Januari 2018 jan vermeersch  maldegem

ongelooflijk tevreden over een fantastische realisatie van LUXOR in onze gloednieuwe tandartsenpraktijk. de zitbanken op maat met kussens en ruggensteun zijn gewoonweg TOPPIE! dankjewel LUXOR en team voor de superservice

Herstofferen

December 2017 Joseph Tommen  Middelkerke

Reeds voor de tweede maal zijn we heel tevreden van jullie vakmanschap. In 2010 hebben wij voor eerste maal een eiken salon in stof laten herstofferen. Zoals men zegt een tevreden klant komt altijd terug. Zo gezegd zo gedaan en hebben nu aan zee ons lederen hoeksalon laten herstofferen in leder. Zonder twijfel is dit weer helemaal gedaan door vakmensen en zijn we uiteraard terug zeer tevreden. Proficiat aan alle personeelsleden.

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 didier Van Stiegel  Wondelgem

Zandstralen en kleuren van al onze meubelen en binnendeuren. Dankzij Luxor is het een heel ander interieur :)

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 Peter en Aline Van der Meulen - Martens  Eeklo

Wij zijn super content. Onze eetplaats heeft nu nog meer cachet en het fijne houtsnijwerk komt nu tenvolle tot zijn recht in de natuurlijke eikkleur. Van harte proficiat en bedankt voor jullie puike werk. Ook het ophalen en terug brengen verliep vlekkeloos.

Zandstralen & Herkleuren

December 2017 • Mia De Mey  Destelbergen

Zijn uiterst tevreden, kasten zijn bijna 100 jaar oud maar na het zandstralen en vernis in natuurlijk kleur zijn de kasten niet te onderscheiden van nieuwe kasten. De afspraken , duur , afhaling en levering zijn tot in de puntjes uitgevoerd. Prijs - kwaliteit zijn 100 % in orde. Zullen onze positieve ervaring graag doorgeven aan andere mogelijke klanten.

Stuur enkele foto's mee van het werk dat we voor u mochten uitvoeren.

icon-picture

Sleep uw afbeeldingen in dit kader of klik hier om één of meerdere foto’s toe te voegen.

Reeds toegevoegde foto's

0 kb van de
succesvol toegevoegd
het bestand kon niet toegevoegd worden