Referenties

Beste medewerkers van Luxor, Hartelijk dank voor jullie vakmanschap voor iedereen die eraan meewerkte een dikke proficiat, wij hadden nooit gedacht dat ons Buikkastje en Pianobankje zo mooi zou geworden zijn ,chapeau en een welverdiende 10/10 ,ook dank voor de goede opvolging per Mail waar we op de hoogte werden gehouden van hoever de zaken vorderden, van het zandstralen en herstofferen. Wij zijn alvast super,super blij met het mooie resultaat.Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer. Kris & Marleen. Ziehier het resultaat........Voor en Na .

Kris Hulpia
Merendree-Deinze

Wegens de emotionele waarde van dit (oude) zetel-set besloten wij te kiezen voor her-stoffering. De zit-en rug-kussens, vering en bekleding waren versleten. Het leek ons geen gemakkelijke klus, maar vrij snel kwamen wij uit bij Luxor. De site en een eerste telefonisch contact stelde ons gerust, we zaten goed. De opdracht was dat de bekledings-wijze van het zetel-set identiek moest zijn aan de bestaande. In overleg werd de bekleding bij ons ter plaatse gekozen. De afspraken over kostprijs, het afhalen, her-stofferen en terug leveren werden besproken en al deze punten werden correct nageleefd en dit met een perfecte uitvoering. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de service en het gepresteerde werk door Luxor! 

Myriam De Bruyne
Mendonk

Een uitstekende service. Fijn bedrijf om mee te werken. Snel antwoord en professionele opvolging. Ons rode stoffen zeteltje wilden we als eye-catcher in ons interieur en beslisten om het met koeienhuid te laten stofferen. Het garnieren werd uitstekend uitgevoerd en het resultaat is super. Ophaling en levering ook perfect uitgevoerd! We zijn super tevreden! Hartelijk dank aan het ganse team van Luxor uit Maldegem.

Sabine Loots
Antwerpen

Salon Flexform is als nieuw, heel knap resultaat! Naast een mooi stoffering is de vulling ook opgefrist waardoor de zetel zijn originele vorm en hardheid terug heeft.

Jan Dequeker
Oudenaarde

Grote dank aan Filip om ons te begeleiden bij de keuze van de stoffen, zowel voor de kleur als voor de kwaliteit ervan! Het resultaat is prachtig!

Eddy Baudry
Damme

Er was eens een koppel dat zijn billen niet wou schuren
Die kapotte zetelhoezen, dat kon dus niet blijven duren 
Daarom was herstofferen het dringende plan 
En dat door Luxor, of wat dacht je dan? 
Luxor stoffeerde de zetels met kwaliteit en in stijl
Die oude bekleding ging snel voor de bijl 
Bedankt Luxor voor de levering: snel, goed en accuraat 
Het koppel geeft u daarvoor een medaille in 24 karaat. 
Hun motorhome is weer vertrekkensklaar 
Voor vele reisjes dit jaar
  
Een gemeende dankjewel
Ronny en Sonia

Ronny Vijncke
Maldegem

Perfecte herstoffering van mijn Rolf Benz salon van 1998 ! Zeer professionele begeleiding bij het uitkiezen van een nieuwe passende stof. Prima organisatie voor afhaling en thuisbezorging

Staf Tubex
Sint-Martens-Leerne

De mooie halfronde zetel van mijn ouders werd 20 jaar geleden naar hier verhuisd , op dat moment was hij toch ook al zeker 15 jaar oud , maar indertijd op maat gemaakt door fantastische meubelmakers uit Sint-Niklaas . Ik zie heel graag bruine lederen zetels en nu heb ik een mooi compromis … De mooie oude halfronde zetel van vroeger maar in prachtig afgewerkt bruin velletje ! Bedankt !!

Christine De CLeene
Zaffelare

Bedankt voor het prachtig herstoferen van ons salon. Ben super tevreden over de kleur en de afwerking is tot in de puntjes. Het is weer aangenaam om me neer te vleien in dit salon. De kat geniet er ook van.

Natacha Volkaert
Hofstade

Na 2 x beroep te hebben gedaan op LUXOR voor het herstofferen van onze 3 designzetels (MARALUNGA), hebben we nogmaals een derde opdracht laten uitvoeren.De zetel was afgewerkt tot in de perfectie met zelfs aandacht voor een mooie afwerking aan de onderzijde. Aan deze firma kan in volle vertrouwen een opdracht worden toevertrouwd.

Andre Van Steenwinckel
KOKSIJDE

Ook onze laatste “Maralunga” laten herstofferen na reeds een perfecte uitvoering van de eerste 2. Ook hier schitterend werk geleverd.

Andre Van Steenwinckel
VILVOORDE

Na enige tijd overwegen: een nieuwe zetel of opnieuw stofferen van een fijne zetel, hebben we voor het laatste gekozen. De zetel zit weer als vanouds en ziet er als nieuw uit. Dank voor jullie goede service.

Hendriek Bouwmeester
Overijse

Herstofferen is niet goedkoop maar wij houden van onze zitbank en kozen er voor om haar met nieuwe vulling en kussens en eens een andere stof te laten vernieuwen. Door de medewerkers van Luxor werden wij goed geholpen bij de keuze, afhaling en teruglevering. Op de foto zie je wie al meteen na de levering de beste plaats heeft uitgekozen ...

Geert Dierick
Nevele

Schitterende, duurzame renovatie van onze schommelstoel. Het resultaat is verbluffend door de mooie keuze van leder en de uiterst professionele uitvoering van de herstoffering. De schommelstoel is na de herstoffering zo mogelijks nog mooier dan het originele exemplaar en zal een centrale plaats in ons interieur krijgen waar hij opnieuw intensief dienst zal doen!

Anne Magherman
Lokeren

Dag Luxor team, oprecht dank voor de heel vlotte samenwerking en ons pracht van een nieuwe living. We zijn blij met het kleur, met de stof en de afwerking. Na lang vloeken op de eerste zetel kunnen we nu hopelijk nog LANG lachen met jullie resultaat. Respect voor allen. Vriendelijke groeten van ons beide, Frederik en Marie Dejaeghere - Libeert

Frederik en marie Dejaeghere
Kortrijk

Uit de vele positieve reacties heb ik voor Luxor gekozen en ik heb daar zeker geen spijt van. Mijn Durlet van 25 jaar oud is prachtig geherstoffeerd en is als nieuw, zoals ik gehoopt had. Prima service qua afhaling, levering en communicatie. Heel professioneel ! Luxor is zeker een aanrader.

Carla De Clercq
Keerbergen

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief