Design Collectie
LUXOR
Luxor CERVIA Matrassen

Ref: 9990-

Merk:
Luxor
Materiaal:
Koudschuim HR35
Ref:
9990-

Luxor CERVIA Matrassen

Zeer comfortabele pocketverig verdeeld in 5 comfortzones. De matraskern is opgebouwd uit ongeveer 300 veren per m², elk afzonderlijk verpakt in een schimmelwerend en slijtvast hoesje. De veren zijn tonvormig en aan elkaar gehecht met drie 'hotmelt'-lijmpunten waardoor een uitzonderlijke sterke bevestiging wordt verkregen en tevens een buitengewone flexibiliteit. Door het gebruik van veertjes met twee verschillende draaddiktes hebben wij een interieur gecreëerd met een verschillend, aan schouders en bekken aangepast, ligcomfort.

Comfortlaag
Beide zijden zijn voorzien van een een natuurlijke jute voor een goede drukverdeling en afgedekt met telkens 3 cm hoogwaardig koudschuim HR35

Damast
Dubbeldoeks jerseystretch op basis van katoe, doorstikt met een combinatie van zuiver scheerwol en thermische vezel en tricot.

Afmetingen
Hoogte ± 22 cm
Breedte van 80 tot 200
3 lengtes 200-210-220

Comfortklasse
Verkrijgbaar in soft, medium, firm. De matras is geschikt voor gebruik op alle type vlakke en verstelbare bedbodems, met uitzondering van lengtegespannen spiralen.  Gebruik op dit type spiralen valt niet onder de gebruikelijke garantie.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Luxor CERVIA Matrassen

Heb je een vraag over Luxor CERVIA Matrassen?