Design Collectie
LUXOR
Luxor ISERA Matrassen

Ref: 9990-

Merk:
Luxor
Materiaal:
Talalay latex
Ref:
9990-

Luxor ISERA Matrassen

Zeer comfortabele pocketvering verdeeld in 5 comfortzones. De matraskern is opgebouwd uit ongeveer 300 veren per m², elk afzonderlijk verpakt in een schimmelwerend en slijtvast hoesje. De veren zijn tonvormig en aan elkaar gehecht met drie 'hotmelt'-lijmpunten waardoor een uitzonderlijke sterke bevestiging wordt verkregen en tevens een buitengewone flexibiliteit. Door het gebruik van veertjes met twee verschillende draaddiktes hebben wij een interieur gecreëerd met een verschillend, aan schouders en bekken aangepast, ligcomfort.

Comfortlaag
Beide zijden zijn voorzien van een natuurlijke jute voor een goede drukverdeling en afgedekt met 3 cm TALALAY latex op basis van natuurlijk rubber.

Damast
Dubbeldoeks jerseystretch op basis van katoen, doorstikt met een combinatie van zuivere scheerwol en thermische vezels en tricot.De hoes is afneembaar d.m.v. een ritssluiting over de  4 zijden en chemisch reinigbaar.

Afmetingen
Hoogte ± 22 cm
Breedte van 80 tot 200
3 Lengtes van 200, 210 en 220 

Comfortklasse
Verkrijgbaar in soft, medium en firm. De matras is geschikt voor gebruik op alle type vlakke en verstelbare bodems, met uitzondering van lengtegespannen spiralen.  Gebruik op dit type spiralen valt niet onder de gebruikelijke garantie.


Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Luxor ISERA Matrassen

Heb je een vraag over Luxor ISERA Matrassen?