Design Collectie
LUXOR
Luxor TRENTO Matrassen

Ref: 9990-

Merk:
Luxor
Materiaal:
Talalay latex
Ref:
9990-

Luxor TRENTO Matrassen

Zeer gesofisticeerde, comfortabele multipocketvering met schoudercomfortzone. De 530 veren/m², elk afzonderlijk verpakt in een hoesje van slijtvaste en schimmelwerende fibertex, geven een optimale puntelasticiteit waardoor het lichaam perfect ondersteund wordt. Door het gebruik van veertjes met verschillende draaddiktes wordt deze matras verdeeld in 5 comfortzones die elk een aan de lighouding aangepast slaapcomfort bieden.

Comfortlaag
Beide zijden zijn voorzien van een natuurlijke jute voor een goede drukverdeling en afgedekt met 3 cm TALALAY latex op basis van natuurlijk rubber. Deze combinatie zorgt voor een maximale flexibiliteit, gekoppeld aan een subliem ligcomfort.

Damast
Dubbeldoeks jerseystretch op basis van katoen, doorstikt met een combinatie van zuivere schapewol (±500g/m²) en thermische vezels op katoentricot. De hoes is uitgevoerd met een ritssluiting over de 4 zijden, afneembaar en chemisch reinigbaar.

Afmetingen
Hoogte ± 22 cm
Breedte van 80 tot 200
3 lengtes 200-210-220

Comfortklasse
Verkrijgbaar in medium en firm. De matras is uitermate geschikt voor gebruik op meervoudig verstelbare bedbodems. Gebruik op lengtegespannen spiralen is beslist af te raden en valt niet onder de gebruikelijke garantie.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Luxor TRENTO Matrassen

Heb je een vraag over Luxor TRENTO Matrassen?