Design Collectie
MAGNITUDE
Magnitude AVIGNON Matrassen

Ref: 0505-

Merk:
Magnitude
Ref:
0505-

Magnitude AVIGNON Matrassen

Magnitude Avignon matras met pocketveren, hoogte 20 cm, 7 zones

Geniet van een ultieme slaapervaring en stel zelf je droombed samen. Kiezen voor Magnitude is kiezen voor puur vakmanschap en pure ambacht tot het kleinste detail.

Verscheidene ligcomforten en afmetingen mogelijk, matrassen in hoogwaardige materialen uitgevoerd met geharde pocketveren.


Kies voor een Avignon-matras, de voordelen:

 • Aangenaam ligcomfort fijn afgestemde ondersteuning van het lichaam
 • zeer goede ventilatie
 • geschikt voor verstelbare bodems
 • omkeerbaar, dus langer gebruiksgenot

Matraskern

 • pocketveren: 375/m2 (superior pocket)
 • thermisch gehard
 • comfortzones: 7
 • comforttype: Comfort of Support
 • comfortlaag: geperforeerde 50% natuurlatex

Matrashoes Oxygène
Flexibel en uiterst comfortabel Jersey dubbeldoek uit 65% polyester (in het grondbreisel) en 35% viscose (in het bovenbreisel), doorstikt met 350 g/m2 Oxygène vulling (antiallergisch), met klassieke volle zijband, afneembaar (met enkele rits tegen matrasvlak) en wasbaar op 40°C.

Afmetingen

 • Hoogte ca. 20cm
 • Beschikbare breedtes: 70-80-90-100-120-140-160-180 cm
 • Beschikbare lengtes: 200-210-220 cm


Merk: Magnitude

De matrassen van Magnitude met materialen van de hoogste kwaliteit. Een optimale lichaamsondersteuning is essentieel voor een goede nachtrust. Magnitude besteedt veel aandacht aan de ergonomische ontwikkeling van het matrassen. Daarom wordt elke matras, samen met de gekozen boxspring, afgestemd op de vorm van het lichaam. Dat resulteert in een optimale ondersteuning en optimaal comfort. U kiezen uit zes matras typen met in totaal zeventien verschillende hardheden. Het juiste matras wordt gekozen op basis van uw lengte, lichaamsbouw, lichaamsgewicht, slaaphouding en persoonlijke slaapwensen. Matrassen vormen zich naar de contouren van uw lichaam, waarbij uw wervelkolom zoveel mogelijk in een natuurlijke houding blijft. Daarom zijn Magnitude matrassen veerkrachtig en soepel. Alleen dan kan uw lichaam zich volledig ontspannen en wordt u uitgerust wakker. Elk mens is uniek en het juiste matras is daarom erg belangrijk.

MAGNITUDE gekenmerkt door zijn 5 merkbeloftes: UNIEK - VAKMANSCHAP - COMFORT - TOPKWALITEIT - INSPIRATIE. ...een uniek bedconcept dat jou toelaat een hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd...

MAGNITUDE

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpoolvan de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog vooresthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in terichten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bedvan uw dromen niet langer alleen in uw fantasie! In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft uheerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd opvijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

Bekijk alle artikelen van Magnitude.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Magnitude AVIGNON Matrassen

Heb je een vraag over Magnitude AVIGNON Matrassen?