Design Collectie
DURLET
Durlet MESSEYNE H.65 Barkruk

Ref: 0519-E03710-MESSEYNE-BARKRUK-65

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E03710-MESSEYNE-BARKRUK-65

Durlet MESSEYNE H.65 Barkruk

Durlet Messeyne Barkruk, zitting in stof PG200 Fuzzy en rug in leder PG500 Albast, gebeitste poten Donkere Eik 327, Hoogte 65

Gerd Couckhuyt inspireerde zich op de luxe restaurantstoel uit de jaren vijftig voor het ontwerp van deze stoel met typisch schelpvormige design en gebogen houten poten. De Messeyne-stoel die werd ontwikkeld voor het gelijknamige hotel in Kortrijk (Belgiƫ).

Designer: Gerd Couckhuyt

Materialen: Meestal een combinatie van leer aan de buitenzijde en velours of andere stof aan de binnenzijde. Messeyne Chair is ook volledig in leer of stof verkrijgbaar. De poten zijn uit eik en verkrijgbaar in Durlets verschillende beitstinten.

Afmetingen:

  • 620x590 mm
  • Zithoogte: 650 mm
  • Rughoogte: 990 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet MESSEYNE H.65 Barkruk

Heb je een vraag over Durlet MESSEYNE H.65 Barkruk?