Design Collectie
KRISTALIA
Kristalia BCN Barkruk

Ref: 0540-

Merk:
Kristalia
Designer:
Harry-Paul
Ref:
0540-

Kristalia BCN Barkruk

Onderzoek op het gebied van design wordt voortdurend gedreven door nieuwe vormen, technologieën en materialen. De BCN kruk is het resultaat van een van deze verkenningen, uitgevoerd in samenwerking met de ontwerper Harry-Paul Het begon allemaal met een vorm, een ergonomische en golvende zitting, gevolgd door de keuze van een technologie en een materiaal die ongebruikelijk zijn in de meubelsector: PBT, een kunststof die zowel sterk als flexibel is.

Dit heeft geleid tot een van onze iconische producten, een kruk die nu verkrijgbaar is in verschillende versies: hoog, middelhoog of laag met een sledeonderstel, met beukenhouten poten of met een in hoogte verstelbare structuur. De zitting en de onderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

KRISTALIA

'KRISTALIA'. Een minimalistisch Italiaans design merk. Waarbij verfijnde uitstraling, creativiteit en kwaliteit voorop staan. Door het gebruik van hoogtechnologische productietechnieken kunnen ze een pure en uitermate lichte vormgeving realiseren.

Bekijk alle artikelen van Kristalia.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kristalia BCN Barkruk

Heb je een vraag over Kristalia BCN Barkruk?