Design Collectie
KRISTALIA
Kristalia SHARKY Barkruk

Ref: 0540-

Merk:
Kristalia
Materiaal:
Polyurethaan, houten of metaal gelakte poten
Designer:
Neuland. Paster & Geldmacher
Ref:
0540-

Kristalia SHARKY Barkruk

De filosofie van Eva Paster en Michael Geldmacher is gebaseerd op het observeren van de natuur en op een grondige kennis van de hedendaagse levensstijl. Voor de koppelingselementen tussen de structuur en het onderstel van de Sharky-stoel, die in 2015 de Interior Innovation Award won, lieten de ontwerpers zich inspireren door de lichtheid en kracht van haaienvinnen. Het resultaat is een slanke, golvende maar zeer slijtvaste stoel.
De Sharky stoel, kruk met een hoge rugleuning en kruk met een lage rugleuning zijn verkrijgbaar met houten poten of met gelakte aluminium poten met zichtbare gelaste details. De polyurethaan structuur wordt nog comfortabeler gemaakt met een gewatteerde zitting of kussens, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. De optie om een Lips kussen, ontworpen voor buitengebruik, toe te voegen voegt een vleugje maatwerk en extra comfort toe aan deze stoelen.

KRISTALIA

'KRISTALIA'. Een minimalistisch Italiaans design merk. Waarbij verfijnde uitstraling, creativiteit en kwaliteit voorop staan. Door het gebruik van hoogtechnologische productietechnieken kunnen ze een pure en uitermate lichte vormgeving realiseren.

Bekijk alle artikelen van Kristalia.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kristalia SHARKY Barkruk

Heb je een vraag over Kristalia SHARKY Barkruk?