Design Collectie
DURLET
Durlet MESSEYNE met arm Eetkamerstoel

Ref: 0519-E03710-MESSEYNE-EETKAMERSTOEL-METARM-SET4

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E03710-MESSEYNE-EETKAMERSTOEL-METARM-SET4

Durlet MESSEYNE met arm Eetkamerstoel

Durlet Messeyne Eetkamerstoel, zitting in stof PG400 Rotti Arco Flanalle 01566-06 en rug in leder PG500 Premium Sand 4033, gebeitste poten Eik Wengé gekleurd

Gerd Couckhuyt inspireerde zich op de luxe restaurantstoel uit de jaren vijftig voor het ontwerp van deze stoel met typisch schelpvormige design en gebogen houten poten. De Messeyne-stoel die werd ontwikkeld voor het gelijknamige hotel in Kortrijk (België).

Designer: Gerd Couckhuyt

Materialen: Meestal een combinatie van leer aan de buitenzijde en velours of andere stof aan de binnenzijde. Messeyne Chair is ook volledig in leer of stof verkrijgbaar. De poten zijn uit eik en verkrijgbaar in Durlets verschillende beitstinten.

Afmetingen:

  • 620x580 mm
  • Zithoogte: 490 mm
  • Rughoogte: 810 mm
  • Armhoogte: 650 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet MESSEYNE met arm Eetkamerstoel

Heb je een vraag over Durlet MESSEYNE met arm Eetkamerstoel?