Design Collectie
DURLET
Durlet YALE Fauteuil

Ref: 0519-E06600-YALE-FAUTEUIL

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E06600-YALE-FAUTEUIL

Durlet YALE Fauteuil

Durlet Yale fauteuil met lendenkussen, gestoffeerd met zwartgelakt frame

Sylvain Willenz inspireerde zich op de typische vorm van knusse kussens om er een elegant klassieke sofa met en moderne touch rond te tekenen. Door die kussenvormen tegen elkaar te plaatsen wordt een sofa gecreëerd die tegelijk een soft comfortabel aspect kent evenals een gebalanceerd rustig uitzicht anderzijds. Hier en daar worden naden bewust zichtbaar gelaten om extra karakter aan de sofa te geven. De rug en armleuningen hebben dan weer geen naden om het geheel zachter te maken. Gesingelde veringen in zowel zit als rugleuningen zorgen voor dat extra tikkeltje comfort, en het lendenkussen maakt dat je in elke positie goed ondersteund kan zitten. De zwarte Y-vormige stalen pootjes verlenen de bank typerende maar discrete statige présence. Ze komen in de hele Yale-collectie terug, zoals in de bijpassende voetbank en de bijzet- en salontafels.

Designer: Sylvain Willenz

Afmetingen: 920x910x850 mm  (BxDxH) - Zithoogte 450 mm

Materiaal: Stof of leder met zwartgelakt frame  - Optie in alle RAL-kleuren

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet YALE Fauteuil

Heb je een vraag over Durlet YALE Fauteuil?