Design Collectie
DESIGN ON STOCK
Design On Stock BLOQ hoeksalon 1-arm & chaise longue

Ref: 0507

Merk:
Design On Stock
Designer:
Roderick Vos
Ref:
0507

Design On Stock BLOQ hoeksalon 1-arm & chaise longue

Een minimalistisch model met maximale details.. Bloq is strak aan de buitenzijde en comfortabel aan de binnenzijde. In het model zijn verschillende verrassende details verwerkt, waardoor Bloq haar unieke uitstraling krijgt.

Mede door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook verfijnde kant van bank Bloq tot zijn recht. Speciaal voor de chaise longue is het rugkussen met rol ontworpen. Hiermee verkleint u op een eenvoudige manier de diepte van de chaise longue zodat zitten nog comfortabeler wordt. Ruime keuze in stoffen en leersoorten voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Als finishing touch kiest u de kleur van de poten passend bij de bekleding van uw bank en bij andere items in uw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal of Onyx.


Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Bekijk alle artikelen van Design On Stock.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock BLOQ hoeksalon 1-arm & chaise longue

Heb je een vraag over Design On Stock BLOQ hoeksalon 1-arm & chaise longue?